Öz kardeşinizden farksız gördüğünüz birisiyle bir gün sevgili olabilir miydiniz?
Asla derdim, yaptım...
Asla derdim, yaptım...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşk ilişkileri konusunda, asla demem. Çocukluk arkadaşım ve tabii ki süper anlaşıyoruzdur. Yine ondan beklerim duygularını açmasını. Eğer duygularımız hislerimiz karşılıklıysa, neden olmasın. Mutluluğum anahtarıdır belki. Yani ne diyoruz aşk meşk konularında asla asla demiyoruz, her şey mümkün her şey mübah :D size de mutluluklar dilerim bu arada ☺️
Çocukluk arkadaşlarımın hiçbiriyle arkadaşlığa devam etmedim. Karşılaşsak birer yabancı olacağımız için, hoşlanma olursa neden olmasın. Hem geçmişten kalma bilincinde bir tanıdık olarak kalıyor ve ister istemez daha çok güveniyorsun. Olabilir, neden olmasın.
Cevap
50Cevap
- Evet, olurdum. Başkasını sevmiyor olsaydım onunla olurdum.
- Hayır, olamazdım da çocukluk arkadaşımı "kardeşim" olarak görmüyorum.
Yalnızca arkadaşım değil, sevdiğim ve cinsel yakınlık duyduğum ilk erkek o.
Cocukluktan taniyorsan, en iyi ask onunla olur. COcukluk arkadasinla aran cok iyiydiyse, akrdes gibi ile ne alaka? Kardes degilsiniz, kaldiki kardesler herzaman birbirleri ile iyi degiller. yani kardes gibi iyi bir örnek degil
Evet. Her zaman en yakın arkadaşım olan biriyle evlenmek gibi bir görüşüm oldu. Seni tanıyan , sırlarını bilen , sana güvenen sevgiliden önce arkadaş olan , anlaşabildiğin , dertleşebildiğin , eğlenebildiğin bir insan.
Hayır olmazdım ve olmadımda mutlulumusunuz şimdi ya da hala sevgilmisiniz @nilayaz
Ne güzel önemli olan mutlu olmak sevmek sevilmek
Birine karşı bir şey hissetmek duygusu çok özeldir ve bu kişinin kim olacağı asla belli olmaz. Aşık olmak, birini sevmek, birinden hoşlanmak kolay hissedilir duygular değil o yüzden bu duyguların ne zaman hissedileceği belli olmadığı gibi kime karşı hissedileceği de muammadır. O yüzden ben çocukluk arkadaşımla sevgili olabilirdim evet.
Olurdum, hoşlanmam yeterli, benim icin kim oldugu farketmez
Hayir desemde birbirini o masumiyetle sevenler daha iyi oluyor
Ben de öyle düşünürdüm sonra vazgeçtim onu boğardım Allah'ın bir bildiği vardır onun gibi erkek sinirimi bozar
olurum sonucta her seyimi biliyor beni cok iyi taniyor ama saglikli bir iliski olmazdi diye dusunuyorum sonra da bos yere arkadaslik biterdi
Olunur!… neden olunmasın. Size her konuda hitap ediyorsa. Ondan iyisi yoktur bence. Uzaktaki değil yakındaki her zaman daha güvenli ve iyidir
Oluyo böyle şeyler imkan dahilinde ama benlm için imkansız karşı cinsten kardeş olarak gördüğüm biri yok zati arkadaşım da yok 😂
Çocukluk arkadaşım şu an istese onunla sevgili olup cinsel ilişkiye bile girerim maksat yabancıya gitmesin.
Bu konuda büyük konuşurum ben bir insana ilk nasıl bakarsam öyle kalır kardeşse kardeş zaten kolay kolay kimseye kardeş demem
En yakın arkadaşı bırak oooo ben kimlerin kimlerin sevgili olduğunu gördüm bilsen küçük dilin uçuklar
Kimse bu konuda net bir şey söyleyemez ki.
Gönül bu aka da konabilir, boka da.
Arkadaşlığımı bitirmek istemem o yüzden sevgili imkansız
Ben lisede büyük konuştum birini sevdim. Hayır demiyorum her şey kader de bitiyor.
İşte bu yüzden çocukluk arkadaşlarınızı bile kıskanıyoruz
Kardeş gibi değilmiş çocukken de demektir. Öyle olsa olmaz.
Olurdum kardeş değildik Ahahah aramızda bir elektrik vardı hatta sanırım Bi ara açılacaktı açılamadı
Hayır, kardeşim gibi olan biri için sonrasında farklı hisler beslemedim hiç.
oldum ama hiç kardeşim olarak görmedim zaten onu :0
Bizde kardeşe yan gözle bakılmaz. Kanımız bozuk değil
Çocukken hiçbir kızla arkadaş olmadım hatta bu yaşıma kadar hiçbir kızla arkadaş olmadım yani hiç kız arkadaşım olmadı
Hayır. Eğer bir gün ayrılırsam arkadaşımı da kaybederim çok riskli. Kardeşim gibi gördüğüm birinden etkilenmem zaten
Bu tür aşk ilişkileri daha samimi oluyor. En azından sizi uzun yıllar bilip tanıyan ve buna rağmen sevebilen birisi...
Hmm bilemedim olabilir.
Hiç bir zaman büyük konuşmamak gerek her an her şey olabilir
İlerde ayrılıp arkadaşlığımızı bitirmemek adına olmazdım.
Güzel olurdu çocukluk arkadaşınla evlenmek hayatını birleştirmek.
Olmazdım ona o gözle bakamam. Kimse kalmamis gibi çok mantıksız.
Arkadaşım dediğim insanla sevgili olmam. Sevgili olacağım kişiye baştan arkadaşım demem.
Olur niye olmasın mk... Gerçek bir kan bağın yoksa ummadık an da oluverir her şey...
Kader insanın karşısına ne çıkarır bilinmez asla kanka büyük konuşmamak lazım
Olurum hatta çok iyi olurdu tanıdığım biri en azından :D
Evet teyze kuzımı çok sevdim hala seviyorum beraver büyüdük
Öz kardeşim gibi gördüğüm değildi ama iyi arkadaşımdı bi ilişkimiz oldu olmaz demeyin oluyor
Sanirim olurdum, cunki okadar iyo tanıdığın birini bulamazsin.
kan bağım olmayan herkesle olurum. kan bağın yoksa kardeş kanka vb hepsi yalan herşey olabilir
bu işte benim tek kıstasım kan bağıdir geri kalan sözler yalan benim için seksde yaparım aşikta olurum yapmam diyen yalan söyler hoşlanir ve sevgili olur yani
Hayır olmam, sevgili gözüyle göremem çünkü.
Ay çekemem onu, hayatta 😅
Hala görüşüyoruz ve olmam.
Uyuşursak neden olmasın
Olurdum en saf sevgi bence 🥺
hiç kimseyi öz kardeşim gibi görmem. olurum
Olurdum en iyi sevgili adayı olurdu bence
Kardeşim gibi gördüğüm biriyle nasıl olsun? Olmaz
Olmam kardesim dedigim adama yan gozle bakmam
Kardeş gibi görüyorsam olmam
yok ya sanmıyorum, öyle biri de yok zaten.
Hayır o kadar düşmedik
Olmam ama küçük yaşlarda evcilik oynadık ☺️🙈
o an ki his ve duygulara bağlı. herşey mümkün.
Aslında evet riskli ama güvenilir olur bence
Onlar benim kardeşim gibi kardeşime aşık olamayacaksam onlarada olmam
hayır olmam..
herkes yerli yerinde güzel..
Yokluktan ne bk yiyecgni karıstiranlrn yapacağı hareketlr.
Oldum ama sevgili değil seviştik sadece
Olurum neden olmasın
Kolay kolay olmam diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?