Aşk ilişkileri konusunda, asla demem. Çocukluk arkadaşım ve tabii ki süper anlaşıyoruzdur. Yine ondan beklerim duygularını açmasını. Eğer duygularımız hislerimiz karşılıklıysa, neden olmasın. Mutluluğum anahtarıdır belki. Yani ne diyoruz aşk meşk konularında asla asla demiyoruz, her şey mümkün her şey mübah :D size de mutluluklar dilerim bu arada ☺️
Çocukluk arkadaşlarımın hiçbiriyle arkadaşlığa devam etmedim. Karşılaşsak birer yabancı olacağımız için, hoşlanma olursa neden olmasın. Hem geçmişten kalma bilincinde bir tanıdık olarak kalıyor ve ister istemez daha çok güveniyorsun. Olabilir, neden olmasın.
Cocukluktan taniyorsan, en iyi ask onunla olur. COcukluk arkadasinla aran cok iyiydiyse, akrdes gibi ile ne alaka? Kardes degilsiniz, kaldiki kardesler herzaman birbirleri ile iyi degiller. yani kardes gibi iyi bir örnek degil
Evet. Her zaman en yakın arkadaşım olan biriyle evlenmek gibi bir görüşüm oldu. Seni tanıyan , sırlarını bilen , sana güvenen sevgiliden önce arkadaş olan , anlaşabildiğin , dertleşebildiğin , eğlenebildiğin bir insan.
Birine karşı bir şey hissetmek duygusu çok özeldir ve bu kişinin kim olacağı asla belli olmaz. Aşık olmak, birini sevmek, birinden hoşlanmak kolay hissedilir duygular değil o yüzden bu duyguların ne zaman hissedileceği belli olmadığı gibi kime karşı hissedileceği de muammadır. O yüzden ben çocukluk arkadaşımla sevgili olabilirdim evet.
bu işte benim tek kıstasım kan bağıdir geri kalan sözler yalan benim için seksde yaparım aşikta olurum yapmam diyen yalan söyler hoşlanir ve sevgili olur yani