Aramizdaki iliskiyi anlayamiyorum?

Hemen konuya gireyim, neyiz bilmiyorum. "Sözde" abi-kardeşiz (aramızda hiç bir kan bağı yok sadece aramızda 5 yaş var bu kadar), ama görseniz sevgili dersiniz. Anonim kalmak istediğim için detay veremeyeceğim ama gün içinde çok kez aynı ortamda bulunuyoruz. Geçenlerde de ilk kez iş dışında buluştuk. Gerçekten, bakışları davranışları bir başka. Örnek olarak devamlı olarak yanağımı okşuyor, dudaklarımı okşuyor, bir şeye kırıldığımı fark ettiğinde çok dikkat edip beni kontrol ediyor, bazen iltifat ediyor sonra da şımarma diyor, devamlı temas etme arayışında. Yani sevgili gibi gözüküyoruz dışarıdan. Elini elime kenetlemeye hiç çekinmiyor, istediğimiz gibi el ele tutuşuyoruz. Bazen yüzüme öyle bir bakıyor ki, gözlerimin en içine, sonra yüzümde gezdiriyor bakışını, sonra burnuma dudaklarıma bakıyor. Bilmiyorum ama öyle bir bakış değil çok sevgi dolu bakıyor sanki. Dışarıda karşıdan birisi gelirken sanki sahiplenir gibi belime dolanıp kendine çekiyor. Bazen nispet falan yapıyor, özellikle bana yapıyor gibi hissediyorum. Bir de fena bir tensel çekim var aramızda, herhalde 1km öteden bile hissediliyordur bu çekim. Çok fena etkileniyorum ama açılmaya yüzüm yok yani, açılırsam "ne alaka kardeşimsin sen" falan demesinden korkup çekiniyorum. Bir de gerçek hayatta böyleyiz ama mesajlaşırken "abim" diyor çok. O yüzden ikileme düşüyorum ben. Sizce?

Aramizdaki iliskiyi anlayamiyorum?