Ben bir yatili iş için başka şehirde gidecektim iş sürekli uzadı gidemedim o süre içinde aileyle görüşmelerim oldu sonra iş veren bana çok iyiydi çok alakaliydi yol. boyunca hiç yanlız bırakmadı hep aradı oraya vardığımda eşi beni istemedi ben sonra ertesi gün bana adam bilet aldı beni terminale geri götürdü benle hiç konuşmadı yol boyu sade mutluluklar diledi veda etti otobüse kadar götürdü ilk gün okadar iyi olan adam ben işi başaramayınca bana öyle davrandı sustu hep sonra mutlulklar diledi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eşi doldurmuş seni kıskanmış demekki
Eşi yuruyemiyor ona bakacaktim
Eşinden dolayı kıskanmış olabilir kendi yürüyemiyor tamam seni güzel bulmuş olabilir
Konuşmaması bundanmi beni gotruurkene
Bence bundan
Eşi bnei taniyor onlada konuştuk biz kamerada
Neden istemeyecek bana mantıklı sadece kıskanması geldi
Elektrik alalmamis
Sende takma üzülme amann sende ondan elektrik alma😅
Üzüldüm 15saatlik yol umutlarım yıkıldı ve eşinin doldurusuna gelen bı adamın lafıyla gittim oralara
Aynen ayıp etmişler kolay değil 15 saat yol sonuçta
Suratima suratıma neler dediler
Cidden mi manyak mı bunlar
Tanımış oldun canımsın insanları iyi ki olmamış
Şimdi komusmuyo adam benle sil diyorum engelel diyorum ama hiç birini yapmiyorda
Tuhaf
Arasam neden böyle oldu desem ona çok guveniyorsum
Arama bence boş ver
Onla sürekli konismaya alistim
Ama sana haksızlık yapmış bence konuşma
Ciddimisin
Hee
Haksızlık etti ewet hemde çok ama ben onu hala seviyorum
Bu sevgi aşk meşk filan değil demi
Yok iş için di. ama. ben. icimden adamı davranislarini begendim
Sen arama yazma o arayacak mı bakalım
Peki
Peki
Yazdım seni üzmek istemedim dedim ben seni sevdiğim için senle çalışmak istiyordum ama benim yüzümden seni uzmesinler dedim okuyo goruyo ama aramiyo herşeyi acik engellemiyo okuyo ama biEy demiyo o bana karşı çok iyi oldu son zamanlarda
Senden şüphelenmesin🙄
Nedenki
Senin ilgin mi var diye filan
Yo o Ben onun ilgisini bilet aiinca hissettim. surekli araması beni kollamasi kim var yanında bile dedi aşık bem otobüse binince acaba dedim ilgisini var dedim
O zaman sana boş değil
Ama ordan doneli aramadı bidaha beni kıskandı ben ne tarafa baksam o tarafa baktı hep kolladi nerdesin araba geldimmi bindinmi yemek yedi mi hep böyle oda normal değildi ben normaldim hep ama artık komusmuyo benle silmiyoda
Belli bir şeyler var sana karşı eşinden kaynaklı çekiniyor bence
Arabadan indik sen burada bırakmayacağım oraya kadar goturcen. dedi benle yürüdü otobüsü buldu otur dedi sona yolun açık olsun hayatın boyunca hep mutlu ol inşallah dedi
Bide önceden neden kendi resmini koymusyosun profiline başkasının resmini koymuşsun kaldır onuda kendi resmini koy hele dedi birde ben denize geldim bugün dedim beni aramıştı kim var yanında seni kim getirdi denize dedi bende yegenlerim var dedim supelendim ozaman sonra biletnalinca ben oraya giderken hazirlnadinmi giyindinmi nerdesin hadi çık bir yerde bekle ben sorayım otobüs nezamn gelecek dedim sorma bırak ne soruyorsun dedi kiskaniyordu iste
İlk neden supelendim biliyormusun hatırladım şantiyede n dönünce seni ararım demişti bende dondunmu diye aradım bana kendi resmini attı sonra ben otobüse neden bindin dedim uçak dedi resmini attı bana
Kesin bir şey var belli oldu
Ama ben oraya gitmeden önce ben dün döndüm pazartesi gel diye tutturdu ben dedim bidaha erteleyelim hyr artık ertelem. pazartesi biniyorsun bende bindim ama. oraya gidince eşini yurumuyo kaldiramadim iş olmaadi sen sandığım gibi çıkmadın dedi bana ve bilet aldı tekrar döndüm şimdi se ve Yolda gelirken hic arayamadi
Sandığım gibi çıkmadın ne demek sen işe bile başlamadın orada eşinin adıyla konuşmuş gibi sanki
Ewet eşi kalkmiyo herkes kolundan tutumu kalkiyi bana kalkmiyo diğer yardımcı dedi zaten bilerekmkalkmiyo sen git diye dedi
Seni eşinden kıskanmış açık net
bir şey olsa benden ayrilmazdiki
Yaş kaç ne işi
Bakici
Yaş kaç
Bi dk ulaş bana
Sorunu tam anlamak istiyorum
Yasin ne önemi var
Ya Bi dk ulaşın
Nasıl ulasam takip atıyım sende. mesaj at bana
Siz yazın bana
Mesaj kutum açık