Hicbisey anlamıyorum?

2 yil once beni sevdigini soyleyen biri vardi pesimden çok kostu ama ben istemedim bu yıl onun arkadasiyla sevgili oldum oda okuldan baska bi kizla bizi surekli kiskaniyor gibiydi cocugu doldurdu resmen 2 hafta sevgili olup 1 hafta once ayrildik onun yaninda bile bana oyle bakiyoki herkes askla bakiyor diyo arkadasida dedi neden ona degilde bana inandin diye bilmiyorum samimi gelmedi falan dedim parfumumu sıkıp sen gibi kokayi dedi gecenlerde tokalasmak icin elini uzatti dakikalarca birakmadi asiri yakın sekilde goz temasi kuruyor benimle ve gozumun onunde bana bakıp bi kizi optu bana bunlari arkadasiyla sevgiliyken yapti arkadasi icin yok o kimseyi sevmez falan diyordu bugunlerde sevgilisiyle barismis ama kızın yanında bile bana deli gibi bakıyo tutmaya calisiyo ama tutamiyor cok fazla bakıyo hatta biara Bakarken arkadasim sen bu kiza niye boyle bakiyosun falan dedi gecende instadan takiplestik acik giyindigim bi foto attim bakip beni takipten takipciden çıkardı kızlada foto atmis dun onuda seviyo gibi davraniyo bisey anlamadim
Hicbisey anlamıyorum?