Sizce kıza WhatsApp'tan böyle bir mesaj atsam nasıl olur?

Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız var. Geçenlerde ona, 1 tane Nestlé Damak Çikolata ile adına yazdığım 13 tane şiiri vererek ilan-ı Aşk ettim ve beni reddetti. Aslında aramız iyiydi ve öyle bir şey beklemiyordum ve çok üzülüp sinirlendim. Sonra kendi kendime " Ben de onu en az onun beni üzdüğü kadar üzeceğim " dedim. Dün ise sınıfa girdiğimde tek boş sıra hoşlandığım kızın kankasının önündeki sıraydı. Sıraların altında demir ızgaralar var ve kız ayaklarını benim oturacağım sıranın altındaki ızgaralara indirmişti. Ben de " Çeksene şu ayaklarını " dercesine ters ters baktım, sonra o da bana baktı, ama ayaklarını çekmedi. En sonunda sinirlenip kız henüz ayaklarını indirmemişken sırayı kendime doğru sertçe çektim ve oturdum. Sonra kız ise başını sırasının üstüne indirip 2 ders boyunca uyudu. Bugün ise okula gelmedi. Sizce kız bana kırılmış mıdır? Ona WhatsApp'tan " Merhaba, nasılsın? Bugün okula gelmedin, o yüzden merak edip sormak istedim. Ayrıca sanırım dün sabah sınıfa girdiğimde sana biraz kabalık yaptım. Özür dilerim, hakkını helal et " yazsam nasıl olur?
Sizce kıza WhatsApp'tan böyle bir mesaj atsam nasıl olur?