Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız var. Geçenlerde ona, 1 tane Nestlé Damak Çikolata ile adına yazdığım 13 tane şiiri vererek ilan-ı Aşk ettim ve beni reddetti. Aslında aramız iyiydi ve öyle bir şey beklemiyordum ve çok üzülüp sinirlendim. Sonra kendi kendime " Ben de onu en az onun beni üzdüğü kadar üzeceğim " dedim. Dün ise sınıfa girdiğimde tek boş sıra hoşlandığım kızın kankasının önündeki sıraydı. Sıraların altında demir ızgaralar var ve kız ayaklarını benim oturacağım sıranın altındaki ızgaralara indirmişti. Ben de " Çeksene şu ayaklarını " dercesine ters ters baktım, sonra o da bana baktı, ama ayaklarını çekmedi. En sonunda sinirlenip kız henüz ayaklarını indirmemişken sırayı kendime doğru sertçe çektim ve oturdum. Sonra kız ise başını sırasının üstüne indirip 2 ders boyunca uyudu. Bugün ise okula gelmedi. Sizce kız bana kırılmış mıdır? Ona WhatsApp'tan " Merhaba, nasılsın? Bugün okula gelmedin, o yüzden merak edip sormak istedim. Ayrıca sanırım dün sabah sınıfa girdiğimde sana biraz kabalık yaptım. Özür dilerim, hakkını helal et " yazsam nasıl olur?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ezik misin sen yüz verirsen iyice gøt7 kalkar bunu mu istiyorsun hak etmiş bile
Ama o kızın bir suçu yoktu ve ben öyle bir tepki vermeden önce sanki benden bir adım bekliyor gibi, hafif tebessüm ederek bana bakıyordu.
Yorum yapmıyorum
Niye ki?
Ben bu soruyu siz yorum yapın, bana fikir verin diye sordum. Yoksa sormazdım. 😁
Ben de yüz vermeyin diyorum
Bir kere reddedilmek yetmemiş galiba sende de azıcık yüz olsun be
Ama beni reddeden kız o değil, onun kankasıydı.
Emin değilim, ama o kız ise sene başından beri benimle uğraşıyor; ama buna karşılık ben de kankasına her sinirlendiğimde sinirimi ondan çıkarıyorum. 😂
Ne yaşıyorsun
Ne yaşıyorsun derken?
Çıkma teklifi ettiğin kızın kankasi mi kendisi mi olduğunu bilmiyorsun
Biliyorum. Çıkma teklifi ettiğim kız Yağmur, dün bu tepkiyi gösterdiğim kız ise onun kankası Kardelen.
Dönem başından beri benden hoşlandığını düşündüğüm kız da Kardelen.
Ha anladım
Peki soruma son cevabın nedir?
Hem kız ve hem kankasından hoşlanacak kapasiteyi taşıdığın için seni kınıyorum
Ben hem kızdan, hem de kankasından hoşlanmıyorum. Ben kızdan hoşlanıyorum, kankası ise benden hoşlanıyor. 😁
Kankasından hoşlanmıyor olsan haklı olduğun halde özür dileyim mi diye düşünmezsin
Hangi bölümde okuyosunuz
Kankasından hoşlanmıyorum, ama bildiğim kadarıyla o benden hoşlanıyor. Ayrıca o kızın orada herhangi bir suçu yoktu, hatta bildiğim kadarıyla hoşlandığım kızla aramızda yaşanan şeylerden haberi bile yoktu.
Hangi bölümde okuyosunuz
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programında okuyoruz, ama hoşlandığım kız bu dönem Anestezi bölümüne yatay geçiş yaptı.
Anladım şimdi kusura bakma ama o kızdan özür dileme gerek yok biraz ağırlığın olsun
Anladım
Aslında benim düşüncem hoşlandığım kıza son derece soğuk ve sert davranmak, kankasıyla olan ilişkimi yine eskisi gibi devam ettirmekti; ama o anda bir anlık sinirle ona da çattım.
Anladım şimdi kusura bakma ama o kızdan özür dileme gerek yok biraz ağırlığın olsun
Ama belki bir özürle kankasıyla aramızda bir kıvılcımlanma olur diye ümit ediyorum. 😂
Sen tasakmigeciyon mq senin 😅
Son derece ciddiyim. 😂
Ezik mq 😅😅
Ne eziği? Nerem ezik? 😁
Okula gelmemesinin sebebi sen değilsindir ama yine de yazabilirsin en azından erdemlik etmiş olursun
Peki sence özür dilemem gerekiyor mu? Bir ablama da sordum, ama " Boş ver, özür dilemene gerek yok " dedi.
Umursamıyor bence seni hiç mi tepki vermedi
Ben öyle yapmadan önce sanki " Oturabilirsin, benim ayaklarımı oraya indirmiş olmam senin için sorun olmasın " der gibi bir ifadeyle yüzüme bakıyordu ve aslında oturabilirdim, ama ben sırf tepki göstermek için bahsettiğim gibi davrandım. Daha sonra sanki kız bir anda şaşırdı ve sonrasında ise başını sırasının üstüne indirip 2 ders boyunca uyudu.
Ayrıca hoşlandığım kıza ilan-ı Aşk ettikten sonra hoşlandığım kız bana " Kankam hiçbir şey bilmeyecek " dedi.
bi dene
Ama bu kez de kızların arasında adımın çıkmasından korkuyorum, çünkü sene başından beri sadece 2 kişiye somut adım atmış olmama rağmen okuldan 4-5 kişiye yürüdüm. 😂