Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurtta önceden de 2,5 yıl kalmıştım, ama geçen sene başında orada yer olmadığı için başka bir yurda kaydoldum. Bu sene ise benim okuduğum okula yeni yerleşen bir kızla birlikte bahsettiğim yurtta kalacağız. Kız yurda kaybolurken ben de yurttaydım, çalışanları ziyarete gelmiştim. Kız, okuduğu okulu söyleyince ona " Ben de orada okuyorum, hangi bölümde okuyorsun? " diye sorup sohbet başlatmayı düşünüyordum, ama o zamanlar başka bir şehre yatay geçiş yapmayı düşündüğüm için sorma gereği duymamıştım. Velhasıl kelam yatay geçiş yapmadım ve ben de o yurda kaydoldum. Yurt her sene başında duyuru vs. yapmak amacıyla WhatsApp grubu kuruyor. Birkaç gün önce WhatsApp grubu kuruldu ve bir şekilde kızın numarasını bulup adını soyadını öğrenip İnstagram'da dmden birkaç kez " selam, nasılsın? " gibisinden şeyler yazıp her defasında da sildim. En sonunda yine " Selam " yazdım, ama sanırım niyetimi kötü zannedip beni İnstagram'da engellemiş; ama benim niyetim sadece tanışmaktı. Sizce kıza WhatsApp'ta, özelden yazsam doğru olur mu?
( NOT: Numarasını da WhatsApp grubu aracılığıyla öğrendim. )
( Amacım öncelikle kızla tanışmak, sonrasında duruma göre flört etmek ).
( NOT: Numarasını da WhatsApp grubu aracılığıyla öğrendim. )
( Amacım öncelikle kızla tanışmak, sonrasında duruma göre flört etmek ).
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız demek ki istemiyor sanırım ama senin kim olduğunu belki bilmiyor veya unuttu. Bi kendini tanıtıp yaz. Ama zaten aynı yurtta olacaksınız yüz yüze konuşsana
Ama ben kızla şimdi konuşup tanışmak istiyorum.
Niye acelen ne zaten açılacak yakında tüm okullar
Kız yurda kaydolurken ben de oradaydım ve kıza aynı okulda okuduğumuzu söyleyip hangi bölümde okuduğunu vs. soracaktım, ama aynı zamanda o zamanlar Ankara 'ya yatay geçiş yapmayı düşündüğüm için sorma gereği duymamıştım.
Niye acelen ne zaten açılacak yakında tüm okullar
Kızla bir an önce konuşup kaynaşmak istiyorum.
Yaz o zaman ama nerden olduğunu kim olduğunu kıza sapik mi bu diye düşündürtme
Ayrıca şimdi sosyal medyadan da olsa konuşursam yüz yüze geldiğimizde de konuşmakta fazla zorlanmayacağımı düşünüyorum, çünkü az da olsa yeni insanlarla yüz yüze tanışmakta, sohbet başlatmakta zorlanan biriyim.
selam, nasılsın?
Sana İnstagram'dan da yazdım, ama sanırım beni engellemişsin. Sen her selam verip seninle tanışmak isteyene engel atarak mı karşılık veriyorsun? :)
Sanırım yurda kayıt yaptırdığında ben de oradaydım. Sen ablalara Kavram'da okuduğunu söyleyince seninle konuşup ne okuduğunu sorup, benim de Kavram'da okuduğumu falan söyleyecektim; ama o aralar Ankara 'ya yatay geçiş yapmayı düşündüğüm için sorma gereği duymamıştım.
Yurdun en eski ve hatırlı öğrencilerindenim. Geçen sene Yükseliş'te değildim, ama yine de ara ara ziyarete gidiyordum.
O halde senin için de uygunsa o zaman soracağım soruları şimdi sorayım. 😁
Hangi bölümde okuyorsun?
Nerelisin?
Ben de Kavram'dayım, Yükseliş'te kalacağım ve sadece tanışmak istedim. Rahatsız ettiysem özür dilerim. Okul açıldığında görüşürüz.
Sence böyle, aynen bu sıraya göre yazsam uygun olur mu?
Yani o zaman dediğim gibi yap. Instada engellediyse bu sefer dikkat ederek yaz. Yanlış anlar bak sonra bir de kızın nasıl biri olduğunu bilmiyorsun sonuçta
Peki sence bu şekilde yazsam sorun olur mu?
selam, nasılsın?
Sana İnstagram'dan da yazdım, ama sanırım beni engellemişsin. Sen her selam verip seninle tanışmak isteyene engel atarak mı karşılık veriyorsun? 🙂
Sanırım yurda kayıt yaptırdığında ben de oradaydım. Sen ablalara Kavram'da okuduğunu söyleyince seninle konuşup ne okuduğunu sorup, benim de Kavram'da okuduğumu falan söyleyecektim; ama o aralar Ankara 'ya yatay geçiş yapmayı düşündüğüm için sorma gereği duymamıştım.
Yurdun en eski ve hatırlı öğrencilerindenim. Geçen sene Yükseliş'te değildim, ama yine de ara ara ziyarete gidiyordum.
O halde senin için de uygunsa o zaman soracağım soruları şimdi sorayım. 😁
Hangi bölümde okuyorsun?
Nerelisin?
Ben de Kavram'dayım, Yükseliş'te kalacağım ve sadece tanışmak istedim. Rahatsız ettiysem özür dilerim. Okul açıldığında görüşürüz.
Sen bilirsin yani eğer yine olmazsa yüz yüze geldiğinde sıkıntı olur bence. İstiyorsan yaz
Sen bilirsin yani eğer yine olmazsa yüz yüze geldiğinde sıkıntı olur bence. İstiyorsan yaz
Yurdun tüm çalışanları beni yıllardır tanıyor ve birçoğu da beni seviyor, ayrıca şu an yapmak istediğim şey sadece, kayıt zamanında yapamadığım şeyi yapıp kızla tanışmak.
Yani sence burada sakıncalı herhangi bir şey var mı?
Sakıncalı değil senin niyetin iyi olsa da kız yanlış anlayabilir diyorum ama yaz gitsin ya en kötü nolabilir ki. İçinde tutma yani bence. Merak ettim şu an ne der kız diye😄
O halde " selam " yazarak başlıyorum, ama inşallah sonucu umduğum gibi olur. 😁
Tamam yaz ama ben de bekliyorum cevabı unutma benii sakın shjsjsksk
Niye güldün? Yazsam başıma kötü bir şey gelebilir mi?
Ben bilmiyorum bunu ama en kötü seni reddeder bence
Yani yüz yüze tanışmadan, direk WhatsApp'ta özelden " selam " yazsam bunu taciz olarak değerlendirebilir mi?
Niyetim asla kötü değil, ama yine de korkuyorum.
Değerlendirme ihtimali var ama niyetim kötü değil falan dersen bir şey olmaz.
Kıza yazıp durumu anlattım, ama bana " Abi " deyip üstüne bir de nişanlı olduğunu söyledi.
" İnstagram'da da yazdım, ama sanırım beni engellemişsin. Sen her selam verip seninle tanışmak isteyene engel atarak mı karşılık veriyorsun? :) " dedim, o da " Nişanlıyım abim " yazdı. Ben de " Allah mutlu mesut etsin " yazdım, o da " Sağ ol " yazdı. Sonra " Sadece yurda kaybolurken ben de yurttaydım ve aynı okulda okuduğumuzu söyleyip hangi bölümde okuduğunu vs. soracaktım, ama o aralar Ankara 'ya yatay geçiş yapmayı düşündüğüm için sorma gereği duymamıştım " yazdım, o da " Anladım sıkıntı değil. Kolay gelsin sana " yazdı. Ben de " Teşekkür ederim, rahatsız ettiysem de özür dilerim " yazdım.
Ama tabii ki de nişanlı olduğu yalanını yemedim.
Niye yalan ki belki gerçektir neyse en azından için rahat etti
O yaşta ne nişanı? Ayrıca nişanlı birinin üniversiteye başlaması ve kız - erkek karışık bir yurtta kalması sence ne kadar mantıklı?
Doğruluğuna zerre kadar inanmadım, ama yine de " Allah mutlu mesut etsin " yazdım.
Her neyse de kimseyi istemiyor demek ki sen gerekeni yaptın bundan sonra da çok kurcalama boş ver.
olmaz