Ayrılmak üzereyiz ama cevap yazmıyor susuyor?

6 senedir ilişkimiz vardı uzak mesafe. Çok birikmislik var ve bu son kavgada ipler koptu. Kavga benim yüzümden oldu ama çok ağır konuştu. Konuşmaya çalıştım yazdım ama her seferinde daha büyük kavga ettik. İliskimiz için seneler içinde çok uğraştım. Sevgilim belirli bi süre sonra beni engelliyor büyük kavgalarda. Numaramı hic silmemişti şimdiye kadar. Bu sefer engellemiyor ama numaramı silmiş. Sordum net bitti mi senin için diye evet dedi. Kabul ettim zorlayamam sonuçta. Şimdi sessizlik var. Geçen hafta pazartesinden beri mesajlarıma cevap yazmıyor. Düzgün ayrılalım bi konuşalım dedim susuyor. Veda mesajı yazdim susuyor. Annesiyle tanıştım numaramız ekli birbirimizde. Benim durumlarıma bakıp like atıyor. Ailelerimizle nasil konuşacaz anlaşalım diyorum susuyor. En son net bitti yazdı bir daha yazmadı. Mesajlarım iletiliyor biliyorum ama onun sesi çıkmıyor. Bugün "Üstelemek veya darlamak istemiyorum seni sadece düzgünce yollarımızı ayıralım istiyorum" yazdım ama tepki yok. Sizce ne yapmalıyım? Annesiyle aram iyidi her cuma cuma mesajı atıyordum sohbet ediyorduk. Şimdi yazmıyorum aileme yazma demişti sevgilim. Sizce ne yapmalıyım?

Ayrılmak üzereyiz ama cevap yazmıyor susuyor?