Arkadaşlar merhaba eski sevgilimle 4 gün önce barıştık hatta iş buldum kendisine detaylarını whatsapptan gönderdim açık aralık bıraktım begenmezsen başka iş var gibisinden ama en son böyle yazıştık benim nasıl bir yol izlemem gerekiyorki? Mesaj atimmi atmayimmi?
1 ay sonra yazarım bakalım zaten ben açık aralık bıraktım kendisine ustüne yazmak olmaz heralde çoktan yazardı bu iş kafama yatmadı başka iş bul gibisinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İletişime geçmek istiyorsan at, nasıl gidiyor falan gibisinden.
Şuanda markette çalışıyor ama menmun değil bende iş buldum oda detaylarına bakim haber verim dedi fakat dönüşte yapmadı
Bakıyim bi demiş isyorsa dönüş yapar bekle sen
Teşekkur ederim beklemede kalayım peki 1 ay üzerinden geçerse yazimmi yoksa o birini bulmuşmudur acaba 🤔
Valla senin yazasın var baya baya yaz gitsin bosver
Kalbim yaz diyor benim yazma diyor ☺
Yaz gitsin bosver yazmassan belkide ilginmedin hiç diye triplenir kızlara belli olmaz valla
1 ay sonra yazarım bakalım zaten ben açık aralık bıraktım kendisine ustüne yazmak olmaz heralde çoktan yazardı bu iş kafama yatmadı başka iş bul gibisinden
Valla bilemem bir ay sonrada cok grç kalmıs olma
Bakalım hayırlısı zaten 1.5 senedir ayrıydık en son iş yerini bulup çay kahve içelimmi dedin olayı tesadüfe bağlayıp herşey boyle başladı
Hayırlısı olsun
Teşekkur ederim :)
Ricalar
yazım hatalarından sinir krizi geçirdim. 15 yaşındaki ergen misiniz? tamam ne, tamam yazsanız :(
t. m. m. ne olacaktı
site bile düzeltiyor yazım hatalarını gshdsjd
Haklısın tamam
soruya cevap vereceksem kıza mesaj atma bence ilk mesajı bırak o atsın
Teşekkur ederim :) cevabınız için inşallah yazar yürür bu iş yazmasa hayatında biri var demektir ya da öfkesi geçmemiştir diye düşünüyorum
Atma bence
Bende öyle düşünüyorum ben adım atım özrümü diledim adım atma sırası onda gibi
Aynenvfazla peşinden koşma sal
Teşekkur ederim cevabınız için
Knka sal bu kızı
Neden başkan