sadece 35 kişilik yakın arkadaşlarımın olduğu bi instagram hesabı kullanıyorum üniversitede sınıftan birisi o hesabıma istek attı daha önce hiç muhabbetim bile yok benimde hoşuma giden biri olduğu için kabul ettim ama hesap baya özel hayatımın olduğu yer yani direkt ben dışardan da soğuk ağırbaşlı gözükürüm ve çocuk benim direkt o halimi gördü hesapta 2haftayı geçti isteği kabul ettiğim hala sadece bakışıyoruz çoğunlukla arkadaşlarım bana bakarken yakalıyo ben bu hesaba alarak istediği her şeyi vermiş mi oldum özel hayatımı gördüğü için ya da neden hiçbir şey yazmyo demiyo yani bişi demesi yapması gerekmez mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
istememiştir
story atıyorsa sen yaz cesaretlendir
atıyo ama ben de atıyorum beğenebilşr yanıtlayabilir daha rahat şekilde çünkü kendisi düzgün foto çekilip paylaşıyo alev mi atıyım dlödpdöepdöwpödked
hep kendisini mi atıyor
bi kere mekandan attı bi kere kendisini ben her gün atıyorum komik şeyler atıyom güzel şeyler atıyom ama beğenmedi bi kere bile gizledim şimdi ne düşündüğünü bilmşyorum çünkü prtadan yok olmaca biraz
bazıları kesin bir şey görmeden yürümek istemiyor. bence dene şansını. yazmıyorsan en kötü bir iki beğen.
hikayeleri kapatınca bir şey değişmeyecek. hikaye atarken yazmayan atmadıktan sonra mı yazacak
yazmadığı için gizldim çünkü ne düşünüyo izlerken bilmiyorum o yüzdn artık görmesin istedim beğenmeyid düşündüm mani oldu bi kaç arkadaş yolunu açmak istedim biraz ama yapamadım
aynı şekilde o da senin gibi düşünüp yazmıyorsa sonsuza kadar birbirinizi beklersiniz o zaman shsjsjsj
olabilir ckodmfpsjdpkoffm ama istek atmaya cesaretin varsa bi stde beğenebilirsin yani ilk adımı ben mi atıcağğmmm
arkadaşlarına uyup sonsuza kadar bekle o zaman sjhsjs
bana sorarsan bir şey bul düşünmeden yaz ne olabilir ki yani görüldü atar ya da beğenir geçer. sen elinden geleni yap o yapmıyorsa onun problemi. en azından ilerde deneseydim keşke demezsin
böyle diye diye hayatım kararıcak en sonunda
instadan tanışma konusuna sıcak bakmıyorum zaten yüzyüze geliyoruz
at beğenebilirim ama dm atarak adım atamam çok basit bi yüzyüze muhabbetim olmadan konuşamam
hayatının neden kararacak bence hepsinden önce bunu düşün. en kötü ne olabilir
Yazacak bir şey yoktur sen yaz
st atıyorum beğenebilir yanıtlayabilir
Sen niye yazmıyorsun?
ilk adımı atamam çünkü
ve onun tam olarak hakkımda ne düşğndüğünü bilmşyorum
Arkadaş olmazsan bu böyle devam eder, hem belki o da senin yazmanı bekliyordur. Hani bu ilk adım da değil ki, git yürü demiyorum, arkadaşca bir sohbet aç sana uyan birisiyse sohbet belirli noktalara kadar gider zaten.
ben instadan başlayan hikayelere pek güzel gözle bakmıyorum gelip konuşabilir yani bi ara stsini beğenmeyi düşündüm hani belki çekindi falan mani oldular yol açmak istedim biraz ama olmadı şimdide tatil bütlerde görüşürüz artık
Yetişkin insanlarsınız yani Instagram da başladı diye ordan devam etmez ki, (hem sosyal medya artık hayatımızın her yerinde pek öyle kötü gözle bakılacak bir şey deği) kafanız uyuşursa tatilin bitmesini beklemez buluşur edersiniz. Hem fazla kasma en fazla ne olacak ki, st attığı zaman (kendi fotoğrafını atınca böyle enterasan bir şey yoksa beğenme ehm. d) beğen gitsin.
Hani düşündüğün şeyleri o da düşünüyorsa böyle çekingen falansa bekle bekle ağaç olursun hoşuna gidiyorsa git yaz olduğu kadar olmadığı kader. d