Sevgilim bir haltlar yiyor ama bana bir şey söylemiyor ne yapmam lazım?

Kızlar özür dilerim bunu sizinle paylaşmam gerek şu an sevgilim var ilk defa kendi oturduğum taraftan bı sevgilim oldu genellikle sanaldan oluyordu, 1 hafta falan olmuştur sevgili olalı ilk gün yani buluştuğumuz gün çok samimi gelmişti çok tatlıydı ama şu an çok garip buluşmamızdan 2 gün sonra tekrar buluştuk ama arkadaşının yanına gittik sevgilimle ben aynı asansöre arkadaşı diğer asansöre bindi sevgilimle sariliyorduk başımı kaldırıp yüzüne baktım ve beklenmedik bir şekilde beni öptü tekrar buluştuk bu sefer daha fazlasını yaptı kafamı geri çekmeye çalıştığım halde tüm gücünü verip kendisine çekti her buluşmamızda böyle yapıyor ve rahatsız olmaya başladım orucum sürekli bu nedenden dolayı bozuluyor bunu kendim de söyledim ama çok umursamadı dünden sonra daha fazla abartmaya başladı bir taraflarimi ellemeye çalışıyor sürtünmeye çalışıyor bugün evine çağırdı anime izlemek için odasına geçip düzgünce oturdum üstüme yatıp aynı şeyleri tekrar yaptı ittirdigim halde tüm gücünü üstüme verdi bağırıp yanından çıktım eve gelince "aşkım bir daha böyle şeyleri asla yapmayalım hatta hiç bulusmayalim" dedi kız arkadaşlarıma sordum ayrilman gerek seni kullanıyor dediler bu öpme olayından sonra bana ilgisi çok düştü sürekli yalamami, sürtünmemi istiyor şahsen aile içinde çok temiz bir kızım kötü bir alışkanlıklarım dahi yok akşam yediden sonra dışarı falan asla çıkmam Instagram hesaplarım var fakat kötüye falanda kullanmıyorum ama bu çocuktan sonra eve giriş çıkış saatlerim kendime bakış açım herşeyim değişti bugün o attığı mesajdan sonra takip listesine girdim ve bir kız gözüme çok çarptı sordum sadece "ark şu an işim var sonra yazarım görüşürüz" dedi sizce ne yapmalıyım beni aldatıyor mu yoksa kullanıyor mu ayrılmalımıyım lütfen yardım edin
Sevgilim bir haltlar yiyor ama bana bir şey söylemiyor ne yapmam lazım?