Sevgilimin bir derdi var ve bana anlatmıyor napabilirim?

2 gün önce sevgilimle ölümü konuştuk bana yaşamak istemediğini söyledi o gün herzamanki gibi yanında oldum ve bu konuyu güzelce kapattık bugün hiç bir şekilde ulaşamadım ona çok korktum başına iş açtı diye çok şükür birşey yoktu bazı nedenlerden dolayı yazamadığını söyledi akşam bana mesaj attığında çok soğuk ve uzak davrandı telefonla konuştuğumuzda da aynı şekilde uzaktı bana karşı neoldu diye sordum birkaç kere sert bir şekilde birşey yok gayet normalim dedi sevgilimi tanıyorum ve canını birşeyin sıktığının çok farkındayım herşeyi birbirimize anlatırız aksatmadığımız birtane konu yoktur bugün kısa cevaplar yazdı sürekli hayaller kurdum gönlünü almaya çalıştım pek işe yaramadı erken uyumak istedi cevrimiydi sorduğumda da işim var dedi tamam dedim geri yazmadı uyumak istedi ne olduğunu anlamadım yanlış bişey mi yaptım bilmiyorum pek sanmıyorum ama bu davranışlarının sebebini öğrenmek istiyorum sevgilimin yanındayım sebebini bilmesem de zaman vermeye çalışıyorum belki aklında sıkıntılı sorunlar vardır diye napabilirim nasıl hareket etmeliyim bilmiyorum uzak mesafeli ilişkimiz var bu arada ve çok çok güzel ilerliyor güvensizlik veya başka bir sorunumuz yok
Sevgilimin bir derdi var ve bana anlatmıyor napabilirim?