Sevgilime birşey oldu ama bana söylemiyor?

Az önce konusuyorduk uyudun mu uyku tutmadi beni dedim hayiir dedi uyu ise gideceksin gozunu kapat felan dedi zaten soğuk davrandığını hissettim sordum bana soğuk mu davranıyorsun bana mı öyle geliyor dedim sana öyle geliyordur dedi emin misin dedim sonra konuşalım mı dedi Birşey mi oldu dedim hayır sonra konuşalım lütfen dedi tamam ama Birşey olduysa anlatabilirsin dedim yok sağol iyi geceler dedi sanada iyi geceler dedim konuşma bitti. Sizce benimle ilgili bir sorun mu onun eski sevgilisi sizi ayıracam demisti surekli fake hesaplardan mesaj atıyor felan yoksa başka türlü bir olay mı yoksa bana mı güvenmiyor kısaca neden böyle yapıyor lütfen cevap veriiin kendimi kötü hissediyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet terkedildim kafası karışmış sevip sevmedigini soyle dedim söylemedi hiçbirşey ısrar ettim ne değişecek dedi beni güzel kullandin teşekkürler dedim hic bitmeyecek miydi dedi resmen bitecegini düşünerek iliskiye başlamış ustune üstlük zorla istemedigim şeylere beni zorladi ve sonuc kullanildim morelim cok bozuk ne yapmalıyım
Sevgilime birşey oldu ama bana söylemiyor?