İlişkide mutsuzluk?

Arkadaşlar 3 senelik bi ilişkim var neredeyse 1 senedir iş konusunda çok stresli depresyonda gibi ama psikoloğa ne gidecem kafasında birisi zaten maddi sıkıntıları olduğu için de gidemez muhtemelen. Arkasından ittire kaktıra anca bi kahve içmeye çıkartabiliyorum. Sevgisini güzel hissettiren birisi, iç dünyamı önemseyen konusmalar yapar ama ben sıkıldım artık bu durumdan bencillik mi yapıyorum? Aktivite yapmak istiyorum parasını ben vereyim diyorum ben cok stresliyim hiçbir şeyden keyif alamıyorum zengin olayım neler neler yapcaz erkek adam sevgilisine para ödettirmez zaten diyo. O benim tek arkadaşım. Niye her şeyi benimle yapmak istiyosun senin bi hayatın yok mu dedi çok kalbim kırıldı. İşe gidiyor geri kalan zamanda full oyunda konuşmuyoruz da pek. Benimle konuşunca, bana bakınca sorumluluklarını hatırlıyormuş benimle hayal kurmak istemiyormuş. Sana güzel bi hayat sunamadım özür dilerim falan diyo. Ama ben sadece oturup kahvemizi içip sohbet muhabbet etmek, arada bir kafeye çıkmak arada bir de değişik aktivitelerle anı biriktirmek istiyorum ama bazen çok şey istiyormuşum gibi davranıyor. Yıldönümümüzde doğumgünümde hiçbir şey yapmadık artık benim de ne kutlayasım ne bir şey alasım, emek veresim geliyor ona. En azından bi çiçek kaç paradır? Kendimi ne sevgilim varmış gibi ne de dişi gibi hissediyorum. Bu ilişkinin annesiyim sanki. Ama emek var işte.
İlişkide mutsuzluk?