Merhabalar,
Geçen hafta bir kızla tanıştım, kendisi benden iki yaş büyük ve ikimiz de yurtdışında yaşıyoruz. İlk görüşmede sorumlu, çalışkan, hedefine odaklı bir insan olduğumu kendisi de anladı. Ve hatta, yurtdışında doğup büyüyen erkeklerden farklı olduğumu söyledi. Görüşmeden sonra hafta boyunca aralıklarla yazıştık ve kendisi de ailesi ile birlikte tatile gitti. Tatil biraz uzun ve Arap yarımadasının tamamını dolaşacaklar
Perşembe gününden bu yana son attığım mesaja cevap vermiyor fakat online olduğunu görüyorum.
Sizce kendisine tekrar yazmalı mıyım? ya da yoğun uçuş ve koşturmada olduğundan anlayışla mı karşılamalıyım?
Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim
Sevgiler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
online ve cevap vermiyorsa yazma ya bir dakikası bile olamaz mı insanın
Çok haklısın, 4 gün oldu
O muhtemelen can sıkıntısından uğraşacak birini arıyordu ki tatile gittiği gibi uğraşacak başka işleri olmuştur seni unutmuştur bile
Dönünce sana dönecek ve muhtemelen seni manipüle etmeye çalışacak başka birini bulmamışsa tabi
Ne kadar yoğun olabşlir ki iki satır yazamayacak mı
Uçuş yoğunluğu ve kara yolu ile gidilen yollar vs diye düşündüm. Ama benimki realiteden uzak doğrusu.
Şoför kendisi değilse yazabilir😂🙈
Üç gündür cevap vermiyorsa yazma bence seni önemsese yazardı
Ben en başta, kendisini önemsediğimi belli ettim. Bunlar aslında abartılacak şeyler değil. Hepimiz insanız ve aptalca manipülasyonların gereği olmamalı. Kendisine, iyi yolculuklar diledim, geldiğinde de görüşeceğini falan söyledi ama ne kadar arkasında durur bilmiyorum
Şu dört günde bir satır yazmamak çok iyi bir izlenim bırakmadı
Hiç düşünme bile.. Bu tarz durumlar insanların birbirini tanıması açısından önemlidir.
Kesinlikle öyle. Aslında, tatildeyken de yazıştık hep ama son 4 gündür sürekli sağa sola gittiklerini biliyorum. Yani uçuş, kara yolu vs. derken hep koşturmadalar.
Umarım benim düşündüğüm gibi kötü değildir.
Göreceğiz
Anlıyorum da uçarken ya da arabada giderken mesaj atamıyor mu
Her ne olursa olsun ya. Yazacağı iki kelime, evet ya da hayır.
Bunu yazmamanın ne amacı ya da sebebi olabilir ki
Sinir olurum oyle insanlara. Birdaha da yazmam. İlgileniyorsa gelsin yalvarsın gönlümü almak için uğraşsın ancak belllki
Birşeyi istemiyorsa bile, doğruluğu ve dürüstlüğü göz önüne alıp olmaz diyebilir.
Bırak boş ver
Bilmiyorum, belki de ben abartıyorum olayı ya da kafamda çok kurdum. Ama mantıklı düşününce, kendisi bir evlilik yapmış ve gerçekten çok berbat karakterde bir adamla kötü bir dönem yaşamış. İkimiz de iyiyi kötüyü seçebilecek yaştayız, ikimizin de hayat tecrübesi fazlasıyla var.
Kendi yaşadığı kötü dönemlere ilişkin fikirlerimi sordu, söyledim. İncitici ya da kırıcı olmadım, fakat basit bir cevabı alamamanın mantıklı bir izahı yok
Hiçbiri cevap vermemesine gerekçe değil. Boyle hassas düşünürsen üzer seni bu kız söyliyim
Sence dönünce yazar mı?
Evet yazabilir tabi de sen hemen yelkenleri suya indirme bence
Elbette, ama küçük değiliz ki oyun oynayalım. İnsanların anlaşması bu kadar zor olmamalı ya
O halde neden cevap vermiyor
Bilsem, sormazdım ki.
Benim de kafam karışık, şu an uçaktalar. Gece burada olacaklar. Birkaç gün sabırla bekleyeceğim.
Gerisi için yapabileceğim çok bir şey yok
Yaz o halde
Şimdi yazmam, yarını da bekleyeceğim.
Kendisine ben soru sordum, cevap verirse verir, vermezse bir ayrılık şarkısı seçeriz :)
Bi de soruya mı cevap vermedi.. ne saçma şey
Evet, bir restoran vardı. Orayı bilip bilmediğini sordum, bildiğini söyledi ama uzak bize dedi.
Ben de taksiyle gideriz dedim. Evet ya da hayır demedi.
Son buydu yani
Naz yapıyor herhalde
Neyin nazı bu iki gözüm. Meramımı anlamamış olması imkansız ya
Evlilik yapmış dedin ya belki ağırdan alıyor kendince
Evet ya da hayır diyecek bir yemek davetine.
Yani eğer ağırdan almaysa, o da çok anlamlı gelmedi bana.
Bir kadın gözüyle sen ne düşünürsün bu konuda
Benim düşüncem bir mesaja olumlu ya da olumsuz ya da kararsız her neyse mutlaka bir cevap verilmeli
Mutlaka, ben de bundan bahsediyorum.
Sence bana tekrar yazar mı ya da bir cevap verir mi
Bence tekrar yazacak evet. Ama soruna günler sonra cevap verirse tepkini belli et
Evet, bunu söyleyeceğim. İlişki incelik ister, kabalık ya da düşüncesizlik değil
Şimdi yaz ilişki incelik ister de. Bakalım ne diyecek
Çok sert olur şimdi, kendisi yazsın sonrasında usulünce konuşuruz herşeyi
Ben bile seni tanımadığım hslde bu kadar cevap verdim.. sen düşün artık gerisini
Düşünceler ömrüm aldı
Geldi gitti beni buldu
Böyle bir türkü vardı, o geldi aklıma
Alper tunga öldi mu
Issız acun kaldı mu.
Benim de bu geldi
Felek böylece öcünü aldı mı?
😂😅
Naptınız merak ettim
Lady, çok teşekkür ederim sorduğun için
Tatilden geldi, geçen hafta görüşemedik. Sözde bu hafta görüşeceğiz, fakat bugün ve yarın başka işleri çıktı ama görüşeceğiz diyor
Açıkçası hevesim de kalmadı. Eğer görüşmek için gün verirse, ya bu işten bir cacık olmayacağını söyleyeceğim ya da bir mesaja 4 gün sonra cevap vermenin etik olmadığını söyleyip yine hevesimin kaçtığını söyleyeceğim
Erkek olarak, 2 adım attım. Çocuk değiliz, 30 Lu yaşların başındayız artık
Hımmm.. Bu arkadaşlığı senin kadar önemsemiyor anlaşılan
Kesinlikle öyle, ama işin kötüsü görüşeceğiz diyor ve benim hevesim kaçtı
Acaba bunları gidip yüzüne mi söylesem ya da hiç yorulmadan kısa bir mesajla mı bu işi bitirsem
Görüşmek istiyorsan git tabi hem haline tavrına da bakarsın ama bana sorarsan hiç görüşme başından belli ediyor kendini
Benim anlamadığım şey şu, ikimiz de otuzlu yaşlardayız ve görmüş geçirmiş insanlarız
Eğer görüşmek istemezsen, istemiyorum dersin olur biter. Sürekli ertelemek doğru ve etik değil. Oyun oynamıyoruz ve bizi bir araya getirenler ikimizin de yakın arkadaşları
Bir insan istemiyorsa, neden mesajlara geç cevap verip, görüşme tarihi verir
O halde sen hiçbir adım atma bundan sonra. Sürekli erteleyerek sana bir mesaj veriyor zaten. Kabak tadı vermiş yaptığı bu davranış artık.
Hayır demek zor mu?
Görüşmek istemiyorsan açıkça söyle, 3 gün sonra cevap verip, sana haber vereceğim ne demek?
Haklısın.. İçinden nasıl geliyorsa oyle yap. Ben çoktan görüşmüşsünüzdür diye düşünmüştüm ama yok ya saçmalıyor görüşmeye bile değmez hakikaten
Etik ve ahlak çok önemli.
Ve nezaket, görgü..
Hiç zor değil aslında ama zoru tercih ediyorlar
İşlerine oyle geliyor
Arada alacak verecek yok
İşine öyle geliyorsa, yolu açık olsun
Evet bu kadar basit takılma hiç
Selam,
Nasıl gidiyor
Selam, iyilik sağlık. Senin?
Aynı
Unutulanların dışında yeni bir şey yok
İkinci görüşme olursa, herşeyi çok net açıklayacağım
Zaten çok istekli değil, kısa yoldan ayrılmış oluruz
Evet bekle bakalım görüştüğünüzde bu süreçte neler hissettiğini soylersin
Zaten yazma çizme falan da yok
İsteği olan insan birkaç satır da olsa yazar
Tabi ki yazardı.. Görüşmeyi beklemeye bile gerek yok bence ama sen nasıl istersen
Telefon numarasını bile vermedi
İnstagramdan yazmak istemiyorum artık
Kendisi yazarsa hiç buluşmaya gitmeden durumu iletsem mi acaba
Numarasını vermedi mi bir de? Bence yaz ya
her şey tamam benim için
Tek sorun neden açık konuşmuyor
İstemiyorsa istemiyorum desin bu kadar
Şu gün bu gün diye oyalamaya gerek yok
Eğer istese zaten bir kelime de olsa yazardı, ya da bir adım atardı