İlişki Sorunu :(?

Bugünde ilişki hakkında sizden yorum duymak için yazıyorum.10 aydır bir ilişkim var. Onun haricinde de 2 sene arkadaştık ama yakın değildik her neyse. Ben çok fazla değer veriyorum aile bireylerimin olduğu ortama sokuyorum vs. Ama aynısını onda göremiyorum. Mesela bugün kardeşinin dersi var onu götürdü. Aramızda 15 dk mesafe var arabayla. Ne bir davet etti ne de geleyim yanına dedi. Ama geçenlerde ben kuzenim dayım ve o yemek yedik avm de. Hemde onu evinin önünden aldık. Ailesiyle, çevresiyle ilgili hiçbir ortama sokmuyor. Arkadaşları yanımıza geldiğinde bana değişik davranıyor. Aramız kötü gibi. Onun haricinde “tosun, aslan parçası “ diye seviyor dışarda. Ben zaten kilomdan rahatsızım bir de o tosun dediğinde çok kırılıyorum. Bunu ona söylediğinde olay kavgaya kadar uzadı. Haklıysam bile beni haksız duruma düşürüyor ve ben kendimi kötü hissediyorum. Sanki sorun sadece bendeymiş gibi hissediyorum. Örneğin geçen arkadaşımla kafeye gittim o da evindeydi. Dedi ki sıcak kahve olsa ne iyi gelirdi. Direkt evine kahve gönderttim bisküvisi ile. Ben o kadar ince düşünüyorken. Onun için kendi yaşadığım ilçeye gitmek istemeyip ne yapıp edip onun olduğu yerde kaldım. Ama o bu yaptıklarımı asla görmek istemiyor. Çok değersiz hissediyorum. Kaybetmekten korkmadığını görebiliyorum. Artık kafam çok karıştı. Ben bitirsem üzülen en çok ben olacağım. Onun max üzülme süresi 1-2 gün olur mu onu dahi bilmiyorum.
İlişki Sorunu :(?