Karmakarışık ilişki?

Merhaba.
Eylül ayında birisiyle tanıştım, ben 22 o 25 yaşında. O zamandan beri görüşüyoruz, bir ilişki başlamadı fakat flört-arkadaşlık arası birşey. Bazen yakın iki arkadaş gibiyiz, bazen bir çift gibiyiz.
Kendisi bana karşı tanıştığımızdan beri dürüst oldu, açıkca ilişkiden korktuğunu sorumluluktan kaçtığını sahiplenemediğini birilerini çok kıskanıp merak edemediğini söyledi. Bunları açıkca söylemesi güzel tabi.

Aramızda herhangi bir cinsel yakınlaşma olmadı, elimi tutar arabada, saçımı okşar, yanağımdan makas olur çocuğu gibide sever bazen, görüştüğümüzden beri başkalarıylada görüştüğünü biliyorum, kendisi söyledi fakat elektrik alamadığını ilk görüşmeden sonra ikincinin olmadığını bir türlü kimse ile rahat edemediğini belirtti.

Fakat benimle çok iyi anlaştığını, yanımda çok rahat olduğunu hiç kasmadığını ve özlediğini belirtti, ama yinede flörtten öteye geçemedik aylardır. Değer verip önemsediğini biliyorum, gitmem gereken yere müsaitse götürür getirir, değilse taksi gönderir plakasını ister vs gibi hareketleride var.

Çözemiyorum adamı, acaba sevmeye başladı kendisi dahi anlamadı mı? Böyle biri yola gelebilir mi nasıl yaklaşmalıyım? Yoksa hiç vakit kaybetmemeliyim?

Bu arada ikimizde meslek sahibi insanlarız, bahsettiğim kişi ergenlikten çıkamamış biri değil aksine ailesini kendisi geçindiren iyi bir kariyer sahibi olgun bir adam.

Yanıtlarınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
yorumu olan?
Karmakarışık ilişki?