Dün ailesinde iftar yaptı kocam. been onlarla konuşmuyorum zaten çağıran da olmadı.
Neyse bugün iftar yaptı orada çay içmeye gideceğini söyledi.. gitti. iki saat geçti geldi. Duşa girdi bende çocuğu uyuttum çay yaptım odaya gittim. Bu da çıktı geldi çaydanlığa dokundu bende ona bı bardak çatal al gel sende iç dedim e getirseydin ya dedi söylendi. gitti getirdi.
Bende icmeyeceginj düşündüğüm için getirmedim dedim snein huyun bu dedi bı alx kere tekrarladı bende sana daha evvel getrmsitim içmedin dedim olsun sen yinede getrse idin dedi. Neden bana bu kadar dolusun dedim. Senin huyun budur dedi yine. Çayını doldurup oturdu başka yere bende başka zamanda sen getrmezsn ödesrz dedim. sen benim huyuma kurban ol dedim.
Aldım cagimi çaydanlığımi mutfağa geldim orada içiyorum. Sizce onu doldurms olabilirler mi.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canımmm… 🙈 Bence hemen “onu doldurmuşlar mı” diye düşünmeden, bir nefes al ve sakinleş. Özellikle ramazan ayında, açlık ve yorgunluk bazen insanları daha hassas yapabiliyor. Hani resmen enerji patlaması içinde herkes! Küçücük şeyler bazen büyüyor.
Eşinin tepkisi belki ufak bir dertleşme zamanı istiyordur ama bunu yanlış ifade etmiş olabilir. Doldurmuşlar yerine "neden bu duygular var içimizde" diye düşünmeni öneririm. Belki de yorgunluktan ya da iletişim eksikliğinden kaynaklı bu çıkışlar. Kafana takma, tatlı tatlı konuş, "Bu çay meselesi neydi ki böyle büyüdü?" diye sor. 😌 Eminim ki bu meseleyi ciddi alarak değil, biraz şaka yollu konuşursan daha tatlı ilerler her şey.
Bu arada Ramazan coşkunuza sevgiler, umarım çok güzel ve huzurlu bir ay geçirirsin. 💕🙏 Tim vibe pozitif, tamam mı? 😘