Doğum haritam hakkında bir şeyler söylemek ister misiniz?

Doğum haritam hakkında bir şeyler söylemek ister misiniz?

Kariyerinde zorlanıyor musun? Sendeki gibi satürn konumu olan insanlarda kariyerde zorluk, gecikmeler, baskı gibi sorunlar olabiliyor. Veya hareket etmek isteyip edememe gibi. Ama bunlar ihtimal tabii
Evet meslek seçiminde kafam çok karışık. Uygun mesleği, ne yapmak istediğimi bilmiyorum.
Satürnü çalıştırmanın yolu marsı çalıştırmaktan geçer. Senin marsın başak burcunda. O yüzden iyi analiz yapmalısın ve ihtimalleri düşüneyim derken gereksiz detaylarda boğulup zihnini yormamalısın da. Ve bu konumda 4. evde (aile evi olarak da geçer) kad'da var burada. Ailenle ilgili problemlerin varsa eğer onları da çözüme kavuşturmak iyi olabilir. Bu sayede zihnin daha berraklaşır. Ve zaten buradaki kad sana ailene, atalarına yönel de diyor. Kad bizim bu hayatta ulaşmamız gereken noktayı anlatır. Tabii haritanı detaylı incelemedim ama kabataslak baktığımda bunları görüyorum
@Onsraaaa normalde harita bakımı yapmayı bıraktım. Burada denk geldim diye baktım, onda da yüzeysel
@Onsraaaa hep böyle diyorsam neden soruyorsun o zaman? Bakmak zorunda olduğumu kim söyledi? Kabalık yapmamak adına açıklama yapıyorum.
İster haritanın bütüne bakarım istersem bazı noktalarına. Bu seni neden rahatsız ediyor bu kadar? Fal olmadığının ben de farkındayım. Ama her insan için harita bütününe bakacak vaktim de yok. Neden dokundu bu kadar anlamış değilim.
Ayrım yapmıyorum... Dikkatimi çeken olursa yanıt veriyordum. Ama ayrımcılık gibi göründüyse benim açımdan üzücü olur tabi. Çünkü bu soruyu soranlar, benden haritalarına genel olarak bakmamı bekliyorlar ve ben de doğal olarak reddetmek durumunda kalıyorum
Cevap
1Cevap
saturn 10evde hayatını annen sekillendiriyor anne baskıcı olabilir 8evin çok tehlikeli uranüs neptün ani ölümü temsil eder bende danısmanlık al
Hayatımı kimse şekillendirmiyor. Annem baskıcı falan değil. Aniden ölecek miyim? Genç yaşta kalp krizi geçirip ölmek gibi mi?
kalpte olur başka bişide olur 8. ev uranüs çok tehlikeli bir konum 3 tane kişisel gezegeninle üçgen açı yapıyo
Benden bahseder misin peki? Nasıl bir insanım? Meslek, eş uyumu olarak ne diyebilirsin?
7. evin oğlak mantık veya ciddi ilişki peşindesin yöneticisi satürn 10evde işten tanışma ihtimalin yüksek
mars başak efendi pısırık biri olabilirsin karşı cinsle pek aran iyi olmayadabilir takıntılılık olabilir
Hepsi doğru. 😄😄
Anlamiyorm ya
Anlamıyorum maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?