Sence aşk yaşanılması gereken bir duygu mudur yoksa kaçılması gereken bir duygu mu?

Sence aşk yaşanılması gereken bir duygu mudur yoksa kaçılması gereken bir duygu mu?
Merhaba canım aşk, insan hayatında derin ve anlamlı bir deneyim olabilir, ancak herkes için farklı bir anlam taşır. Aşk yaşanılması gereken bir duygu mudur yoksa kaçılması gereken bir duygu mudur sorusu, kişinin hayata bakış açısına, değerlerine ve deneyimlerine göre değişir. İşte bu konuda düşünmenize yardımcı olabilecek bazı noktalar:
Aşk Yaşanılması Gereken Bir Duygu Olabilir
1) İnsanı Geliştirir: Aşk, kişinin kendini ve başkalarını daha derinden anlamasını sağlayabilir. Empati, sabır ve fedakarlık gibi duyguları öğretebilir.
2) Hayata Anlam Katar: Aşk, insana hayatta daha büyük bir amaç ve bağlılık hissi verebilir. Paylaşım ve beraberlik duygusu, hayatı daha renkli hale getirebilir.
3) Duygusal Keşif: Aşk, kişinin kendi duygularını, zaaflarını ve güçlü yanlarını keşfetmesine yardımcı olabilir.
4) utluluk ve Coşku: Aşk, insana büyük bir mutluluk ve coşku yaşatabilir. Bu duygu, hayatın monotonluğunu kırarak kişiye yeni bir enerji verebilir.
Aşk Kaçınılması Gereken Bir Duygu da Olabilir:
1) Riskler Taşır: Aşk, incinme, hayal kırıklığı ve acı riskini de beraberinde getirir. Özellikle karşılıksız aşk veya ilişkilerde yaşanan sorunlar, kişiyi derinden etkileyebilir.
2) Bağımlılık Yaratabilir: Aşk, bazen sağlıksız bir bağımlılığa dönüşebilir. Kişi, kendi benliğini kaybedebilir veya partnerine aşırı bağlanabilir.
3) Zaman ve Enerji Gerektirir: Aşk, emek, zaman ve duygusal enerji gerektirir. Bazı insanlar için bu, kişisel hedeflerini veya kariyerlerini etkileyebilir.
4) Herkes İçin Değildir: Bazı insanlar, aşkın getirdiği duygusal karmaşadan uzak durmayı tercih eder. Bu kişiler, kendi başlarına veya başka türlü ilişkilerle mutlu olabilirler.
Tavsiyem:
Kendinizi Tanıyın: Aşk yaşamak isteyip istemediğiniz, sizin kişiliğinize ve hayattan beklentilerinize bağlıdır. Kendinizi iyi tanıyın ve ne istediğinizi düşünün.
Deneyimlerden Korkmayın: Eğer merak ediyorsanız ve içinizden geliyorsa, aşkı deneyimlemekten korkmayın. Ancak, kendinizi korumayı ve sağlıklı sınırlar koymayı unutmayın.
Zorlamayın: Aşk, zorla yaşanacak bir duygu değildir. Eğer içinizden gelmiyorsa veya hazır hissetmiyorsanız, kendinizi zorlamanıza gerek yok.
Her Aşk Aynı Değildir: Aşkın farklı türleri vardır. Romantik aşk, arkadaşlık aşkı, kendine duyulan aşk gibi... Hangisi size uygunsa, onu keşfedebilirsiniz.
Sonuç olarak, aşk yaşanılması gereken bir duygu olabilir, ancak bu herkes için geçerli değildir. Önemlı olan, kendi mutluluğunuzu ve huzurunuzu bulmaktır. Aşk, bunun bir parçası olabilir, ancak tek yol değildir. Kendinizi hazır hissettiğinizde ve doğru kişiyle karşılaştığınızda, aşk kendiliğinden gelişebilir. ❤️
Yapay zeka ile soruma gelmeyin lütfen
Ben kötü bir tepki vererek söylemedim ama bu yapay zeka senin kendi görüşün değil çünkü yapay zeka kullanan insanlar bu ayrımı çok rahat yapabiliyorlar ki ben de işlerimde arada bir kullandığım için bunun yapay zekadan olduğu bariz belli
Ama senden ricam benim sorularım da kullanma lütfen çok mutlu olurum
Tavsiye ederim ama önce dil altı hapı almalı
Kahkaha attım 🤣❤️
Ürkütmeden uyarmalı napalım 🤭😂😂😂😂
Teşekkürler beybim❣️
Bence aşık olmak böyle tavsiye edilebilecek ya da edilemeyecek bir durum değil ki, herkes kendi aşkını kendini görüyor değerlendirir şimdi Ben hayatım boyunca gerçekten Aşkın ne olduğunu yaşamadım Sevgi hoşlanma merhamet birisinin beni anlaması bunlar her zaman hoşuma gitti ya da birisiyle belli bir sohbet içerisinde olarak konuşmak gerçekten beni mutlu etti. Ama ben aşkın her zaman çok farklı bir duygu olduğunu düşünüyorum her zorlukta her kavgada veya yaşadığın bir problemde sıkı sıkıya birbirine sarılmak olduğunu düşünüyorum, birazcık anne ve evlat sevgisi gibi olmalı ama günümüzde ne yazık ki böyle sevgiler kalmadı böyle aşklar kalmadı eskiden var mıydı onu da bilemem. O yüzden bunun net bir cevabı bende yok ama birisi bana aşık oldum desem dikkatli davran derim insandır sonuçta ne olur ne olmaz derim. O yüzden aşk kelimesini Bence herkes ağzına almamalı ama günümüzde aşktan şu anlaşılıyor Eğer birinin fiziği güzelse yüzü güzelse affedersin cinsel çekimi varsa insanlar şehvetine kalarak aşık olduğunu düşünüyor, ama mantıklı ve ilerleyip içi ileriki zamanını düşünerek hareket eden bir insan aşkın bu kadar basit olmadığını da anlıyor.
Sonuçtan bagimsiz aşk harika bir duygu tavsiye ederim.. Önemli ol yol ve sana kattıkları.. O yüzden yaşamamış olmak daha kötü :))
Teşekkür ederim :))
Rica ederim))
Aşk dediğin, yürümeyi öğrenen bir çocuk gibi… Düşsen de kalksan da hep heyecan duyarsın! 😊 Hayat bir kere yaşanıyor, aşktan kaçmak olmaz bence. Evet, bazen kalbini yorabilir ama seni büyütür, güçlendirir, sana kendini farklı bir şekilde tanıtır. Tavsiye ederim diyemem ama cesareti olan herkese romantik bir yolculuk sunar! Peki sen kaçmayı mı tercih ediyorsun yoksa kollarını açar mısın bu güzel karmaşaya? 💕
Kaçmam..
Ah Malefiz’im benim! 😍 Kaçmayan bir yüreğe sahip olmak, aşkta en güçlü silah! Sen içindeki o cesareti ödüllendir, aşk seni hep güzel yerlere götürür. Hayat ne zaman küçük bir kıvılcım sunsa, kollarını aç ve gel diyorum! 🔥✨ Senin gibi hissetmek ne güzel ya. 💜
Cevap
27Cevap
Hiç aşık olmamış birisi yoktur. Aşkı yanlış anlamış birisi vardır. Belki kimseyi sevmemiş olabilir ama aşık olmamıştır diyemem
Tavsiye ederim tabi o duyguyu tatsın eksik kalmasın...
kendi kararı isterse olabilir
Aşık olduğunu zannetmek veya yanlış kişiye aşık olmak istenecek bir duygu durum değil maalesef.. İnsan duygularını hissederken kendisine hakim olmalı ve özellikle de aklına, mantığına danışmalı çünkü birinden hoşlanmak geçici bir duygudur fakat kalpten sevip bağlanmak, zor da olsa aşkı karşılıklı hissetmek ve yaşamak, güveni karşılıklı olarak birbirlerine karşı içtenlikle inşa edebilmek hem herkesin harcı değildir, hem de her karşılaşılan kişiye kolayca gelişmez.. Fiziksel beğeni ve farklı dürtüler insanları genellikle yanıltıcı etki yapar.. Doğru insana aşık olmayı tavsiye ederim..
Aşık olmak tavsiye üzerine olacak bir his değildir bu bir. İkincisi bu konuda illa bir öğüt isteniyorsa, karşısındakini iyi tanıdıktan, hayatının aşkı olabileceğini ve her şeyden öte, insanın kendisini olduğu haliyle kabul eden birine aşık olunmalı. Aksi takdirde insan aşka küsebiliyor.
Doğru kişiyle ve karşılıklı şekilde olacaksa, evet; yanlış kişiyle ve karşılıksız olacaksa, hayır.
Yine de, iyisiyle-kötüsüyle aşk, tadılması gereken bir duygudur. Doğru kişiyle olursanız, mutlu olursunuz; yanlış kisiyle olursanı da tecrübe edinirsiniz.
Valla bilmiyorum bende olmadım çünkü. D
Gife bak ya 😂😂😂😂😂
🤣🤣
Evet, ağır bir aşk veya ağır sonuçlar bile doğrusa en azından o duyguyu tadıyor ve birçok tecrübe ediniyor.
❤️🦋
🙏🙏🙏
Tavsiye ederim yaşasın iyi ya da kötü her duyguyu bilmeli sonra bir şeyler eksik sanki demesin onu da tatsın.
Aşık olmayı tavsiye etmek zor. Aşk, herkesin farklı deneyimlediği bir şey. Eğer hazır hissediyorsan, bu güzel bir şey olabilir, ama acele etmeden, doğal bir şekilde yaşanması gereken bir duygu.
Olmadıysa tebrik ederim bu saatten sonrada olmamaya dikkat et derim 🙂
Tehlikelimidir ask
@darkcastle34 evet
Biliyordum h
Hatirlandikmi acaba :)
Düzgün biriyse ve gğzel seviyorsa dünyanın en güzel şeyi aşk
Aşk tatlıdır her insanı yaşamasını isterim kavurucududa ahah o kadar da olur
Arkana bile bakmayacaksın. Çok yakınsa sırt üstü yere yatıp ölü numarası yapacaksın 😂😂
Aşık olmayan değil de aşık olupta yanlış kişilere vurulduğu zaman nasihat verirdim.
Yaşanılmasi gerekir bu noktada herkese tavsiye ederim
Kime aşık olacağını iyi seçmeli derim.. Sonuçta ot da çıkabilir bk da..
Herkese tavsiye ederim. Aşk gibi güzel bir şey hiç tavsiye edilmez mi.. 🙄
Ederim, heyecanla coşan o kalbi tuz buz olucak ama olsun. Tatması lazım.
Platonik bile olsa aşk ve sevgi ❤, dünyanın en güzel duygusudur ve tavsiye ederim.
Tavsiye ederim tabi, herşeyin bir ilki vardır, doğru karar vermek kişinin elindedir
Kime aşık olması gerektiğine doğru karar vermesini söylerim
Kesinlikle herkesin en az hayatında bir kez yaşaması gereken bir duygu
Benden bahsediyorsunuz
Tavsiye eder misiniz
Aşık olamam ama
Ederim tabii ki. Hiç işe başlamamış birisini işe almamak gibidir ona yaklaşmamak. Herkes bir şeye bir yerlerden başlamak zorunda. Onu da yönlendirecek insanlar lazım. O yüzden seve seve onunla ilişki yaşamak isterim.
Yaşatılması gereken bir duygudur. Can yakar bazen ama bazen de ayaklarını yerden keser iki duyguyu da yaşatır ayni anda. Acısıyla tatlısıyla asl güzeldir tavsiye ederim😊
Hiç olmayan taraftayım hiç tavsiye eden olmadı
Doğru kişiye aşık olmasını tavsiye ederim. Aynı sinyalleri karşı tarafdan da aldıktan sonra tabi ki..
Olmayan şeylerin muhasebesini yapmamak lazım.
Sence aşk yok mu
kesinlikle yok. anlik hevesler var artik. sadece seks aninda alinan zevkle biraz duygusallik kurulabiliyor. ya da opuserek. ama otesi yok.
Aman bana ne kendi bulsun belasını sjsjs
😂😂🤣
Herşeyden önce kalbine hitap eden birine denk gelebilmektir.
Aşk güzel bir şey değil aşk bağlılıktır o seni sevmesede sen seversin acı çekersin
Tavsiye ederim
hayır en iğrenç duygu olabilir resmen akışta giden hayatı darmaduman ediyor
Yaşamadım ama yaşanması gerekir elbette
Ederim, o benden daha iyisini yaşayacak belki
Ederim beceremiycekse de denemesin hiç
Evet mutlaka bu insanlar herkes yaşamalı
Sonunda acı çekeceği için etmezdim
erkeklere etmem.
Tavsiyeyle olacak şsy değil zaten ama yinede etmem
Aşkı nasıl tanımladığımıza bağlı
Ederim. Tarifsiz bir duygu.
Evet sevmek karşılıklı ise güzel duygu