Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş ilerledikçe seçicilik artıyor olgunlaşan bireyler karşılıklı olarak beklenti yükseltiyor. Bu noktada erkekler biraz daha şanslı çünkü kendine iyi bakmış bir erkek kendisinden çok küçük bir kızla evlilik yapabilir ama kadınlarda bu pekte mümkün değil.
Ayrıca aşk dediğin nedir ki? Aşkın ömrü en fazla 3 yıldır sonunda vücut tölerans geliştirecek aşka 👍 aksi takdirde sarmaşığın ağaca sarılıp suyunu emerek öldürdüğü gibi aşkta aşık olanı öldürür. Zatan aşk sarmaşık kökünden türemiştir, aşık olan insanın iştahı kesilir, uykuları kaçar ve bambaşka biri olur. Bu durum zamanla azalmaz ise zaten 3 sene içinde yataklara düşüp olur gider. Aşk değil sevgi ve saygı aramanı tavsiye ederim.
115 Yorumla
Soran+1 yılBu cinsiyetci yorumuna cevaba gerek duymuyorum ama erkek yaparsa kadın da yapar. Fakat benim zaten küçük biri tercihim olamaz yapamayacak olduğumdan değil
Cevap sahibi+1 yılBirincisi yorum cinsiyetci değil ikincisi aynı şeyi söylüyoruz. Kadınlar için kendinden çok küçük bir erkekle evlilik çokta mümkün değil derken aynen dediğin gibi kadınlar küçük erkek tercih etmiyor.
Soran+1 yılTercih başka şey, mümkün olmaması başka
Cevap sahibi+1 yıl37 yaşında bir erkek çok kolay 20 yaşında bir kızla evlilik yapabilir. Ama senin 20 yaşında bir erkekle evlilik yapman mümkün mü? Her iki taraf istese bile mutlaka bir sorun çıkar. Ayrıca biliyorsun ki o evlilik gerçekleşse bile ne kadar sağlıklı olacak? Tercih etmeme sebebin bu olabilir mi?
Soran+1 yılHayır bu aşamalara kadar baştan etmem. Sayıların önemi yok diyenlerin soruları sayfada. Ben uyum denklik ararım her konuda. Kendine 20 lik kız alan erkeğin de hayatı güllük gülistanlık olması hiç mümkün değil, inkar edebilir sorun yok
Cevap sahibi+1 yıl😂😅🤣🤣 Lütfen gerçekçi olalım zengin erkekler değil 17 yaş 30 hatta 40 yaş küçük hatunlarla evleniyor. Para için güç için vs vs evleniyor mu? Evleniyor. Hatta kocamı çok seviyorum diyor mu? Diyor. Mutluyuz diyor mu? Diyor. Kocama çocuk doğurmak istiyorum diyor. Daha neler neler.
Mümkün değil dedim ya 👍 şimdi kendin o imkansızı kabul edip ikrar ediyorsun.
Soran+1 yılBu verdiğin örnekler tamamen aşktan uzak menfaat çıkar ilişkisi. Geçiniz bunları...
Cevap sahibi+1 yılHep aynı şeyleri tekrar ediyorum aşk dediğin 3 yıl, yani bir süre sonra hikaye oluyor. Oysa sen sürekli benim yazdıklarıma karşı bir şeyler yazmaya uğraşırken benim fikirlerimi destekliyorsun 😂😅🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılKavgaya programlandigini düşünmeye başladım
Soran+1 yılHiç değil
Cevap sahibi+1 yılKavga modun of olduysa sadece günaydın demek için yazıyorum ☺️☺️
Soran+1 yılOlmadığımi söyledim🙄 günaydın
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı aşkı bulabileceğini düşünüyor musun?
Soran+1 yılOlmasa da olur, no problem
Cevap sahibi+1 yılZaten bulsan bile bir süre sonra aşk bitiyor. Eskiler cicim ayları diyor ya 👍 işte onlar ilk zamanlar. Yavaş yavaş bir bir birine doyan eşler arasında normal olarak sıkıntılar ortaya çıkıyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : İnsanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama günümüz itibariyle temiz niyetli insan bulmak oldukça, zor bu demek değil ki umudumuzu yitirelim öyle değil nefes aldığımız sürece umut var demektir sadece sabrımızı koruyarak esas bir duruşla dik durarak yaşamaya devam edeceğiz sonuçta beş parmağın beşi bir değil üstelik yanlış insanlar doğru olanı bulmak, için birer öğretmendir ümitsizliğe kapılmayın şu hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu karamsar olmayın aksine geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayın olumsuz düşünceler ile ise enerjinizi tüketmeyin böylece yaşama sevincinizi öldürmemiş olursunuz.
Ek Olarak : Hayatın her bir alanında mücadele vardır evde sokakta işte aklınıza neresi geliyor ise tam olarak orada insanın, olduğu yerde bu olur bakın ekmeği dahi ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz saniye midemize gidiyor bu dahi bir çaba gerektiriyor nihayetin de üstelik nefes alıp veriyorsak anlarız ki hikayemiz halen daha devam ediyor o halde geç kalmayız, her ne varsa bunun farkındalığı ile davranmak en sağlıklısı.
10 Yorumla
+1 yıl37 sene bir yarım ömür eder günümüzde -ki son yedi senenizde zihinsel tatmin eşiğinizin giderek arttığını da hesaba katarsak- pek kolay olmasa gerek. En azından neden var olduğu sorusuna yanıt bulunulamayan şu dünyada akıp giden yaşantıda acı dolu birisinin hiç akıla gelmemesi, işte bu sanırım ciddi boşluk hayattaki elle tutulur şeyler arasından bana göre.
00 Yorumla
Güven sorunu yaşayan bir çok kişide bu duyguya karşı net bir tavır vardır. Aşık olmak geçici yanıltıcı bir duygu. Aşk kime ne zaman ne kadar sürer belli olmayan bir duygu hali ille yıllarca sürecek hiç bitmeyecek diye bir kaide yok, anlaşabilmenin koşulları ortak ise bir hayatı paylaşmak da kolay olur bazen git geller olsa da.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence kriterlerinizi yeniden gözden geçirmeniz lazım yani bu zamana kadar neden olmadığına dair bir fikir yürütebilirsiniz aslında. Bir iç muhakeme yapabilirsiniz yani kendinizce. Gerekirse çevrenizi değiştirin yani herkes aynı tip, bunlarla olmaz diyorsanız da bir ortamı değiştirin yani belki orada farklı insanlar tanırsınız ve onlar ilginizi çeker. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yıl
O yaşa kadar olmadıysan ondan sonra da olmazsın diye düşünüyorum10 Yorumla
+1 yılHissizleşmek. Geçmişte bir yerlerde biri için kullanmışsındır bu gücünü ama o bunu öylesine küçük görmüş, değersizleştirmiş ve harcamıştır ki artık kimse için kullanamaz hale gelirsin. Yaş aldıkça kulağına fısıldayan mantığın sesi ve insanların değişmesinin ne kadar zor olduğunu artık bellemiş olan zihin de bu süreçte etkili aktörler tabi. Çevrendeki insanlar çatır çatır aşk yaşarken sen uzaktan bakıyorsan, sorun bende mi acaba diye düşünmen de gayet normal. Hiç kimse sende o etkiyi yaratamıyorsa kaderine razı olacaksın.
20 Yorumla
+1 yılGünümüz çağında kadınların en büyük sorunu 20'li yaşlarında kendilerini gerçekten sevecilecek düzgün erkekleri "sıkıcı" diye dışlayıp böyle erkeklere hiç şans vermemeleri ve kötü adamların peşinden gitmeleri. Tabi zaman su gibi akıp geçiyor günler ayları aylar yılları kovalıyor ve göz açıp kapayıncaya kadar zaman akıp gidiyor. Sonra da insanda bir aydınlanma çağı başlıyor ama bu maalesef geç kalınmış bir aydınlanma oluyor. Bir üyenin de dediği gibi zaman geçtikçe içselleşiyorsun ve artık yalnız kalmayı tercih ediyorsun. Sevgi, sahiplenme ve bağlılık duyguları omzunda bir yük gibi gelmeye başlıyor. Bunun için her şey zamanında güzel. Hayat bu bilmece gibi zaman altından da değerli...
Selametle..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini biraz tanıtır mısın güncelleme kısmında. Seni tanimadan yapacagimiz yorumlar boş. Zira bunun temelinde ne var bilmiyoruz. Belki çok varliklisin erkekleri kendinde alçakta görüyorsun, belki çok çirkin olduğunu düşünüyorsun bilinçaltın itiyor seni bu duygudan belki belki
1104 Yorumla
Soran+1 yılHiçbiri değil, sıradan biriyim herkes gibi
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyor musun? Karşına hiç birileri çıktı mı seninle evlenmek tanışmak isteyen tepkin ne oldu? Şans verdin mi? Şans verdiysen ne kadar sürdü
Soran+1 yılbir kez oldum karşılıklı değilmiş çabuk anladım, bana çok oldu ama ben olamayınca yine anlamı olmuyor bunları da aşk saymıyorum bu yüzden. Kalbim çarpmıyor ise şansa da gerek duymuyorum
Cevap sahibi+1 yılNe zaman oldu bu?
Soran+1 yılÇok oldu yıllar önce
Cevap sahibi+1 yılVaktim çok fazla yok değersiz şeylere. Eğer sırf etkilesim almak için gizliden soran sitedeki biriysen lütfen uzatma. Soru trol değilse de hesabını silme mümkünse diğer yerden konuşalım. Yanlış anlama ihtimalin yüksek o yüzden teklifimi yok say burdan devam edelim. İnsanların duygularını değiştirme konusunda üstüme yok 😉 yeter ki öğrenilmiş çaresizlik yaşama ve bıkmadan devam edelim
Soran+1 yılÖğrenilmiş çaresizlik hiç bana göre değil ama bu kadar yeterli, soru trol değil gerçek😄
Cevap sahibi+1 yılYeterli diyorsan sen bilirsin. Ne diyeyim. Allah yolunu açık etsin
Soran+1 yılAmin bunu da buraya bırakayım, sayende çok sevdiğim bir şarkıyı yeniden dinledim😊 music.youtube.com/watch
Cevap sahibi+1 yılDinlemedim ilk 2 saniye sonra kapadım. 10 yıldır açmadım. Nereden sevdim o zalimi değil mi bu 😅
Soran+1 yılEveeettt dinlenmez mi bu şarkı, recall yaparım, ben şarkılara aşığım başka aşkı neyleyim 😍
Cevap sahibi+1 yılTürküler ve bu parçalar hele ki bu parça beni çok etkiliyor. Yıllardır hep sınav vs. Hep çektim kendimi. Bundan sonra dinleyebilirim 😅
Cevap sahibi+1 yılBirazdan açıp dinleyeyim
Cevap sahibi+1 yılEn sevdiğin şarkıcı kim?
Soran+1 yılEskiler Müslüm Baba tarzı hepsi ve tabiki aşk şarkıları yine slow ve eskilerden. Bende bu devrin insanı değilim zaten başka ne olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılAynı kafadaniz. Türkü de dinliyor musun?
Soran+1 yılArada evet, Mihriban ve Zahidem başta gelir
Cevap sahibi+1 yılAbdurrahim Karakoç... Mihriban başka
Soran+1 yılYangın sesiyle mahsun dinlerim o ses yüreğimde yankılanmalı. Cengiz Kurtoğlu ile aşka ulaşır Müslüm ile hayata kahreder ebru ile dinlenir Yıldız Tilbe ile devam ederim benim işim belli olmaz. Bu gece de yine o şarkılar yüzünden kaldım bu saate yoksa çoktan uyumuştum
Cevap sahibi+1 yılUykun yoksa özelden yazar mısın? Yemin ederim amacım kötü değil. 37 yaşında olgun bir kadını kandirabilecegimi sanmayacak kadar zekiyim kötü niyetli olduğumu varsayarsak bile.
Soran+1 yılEvet ama müzikleri bölmek istemiyorum kusura bakma, 😄 keyfim daha önemli...
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bilirsin. İyi dinlemeler 😁
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama kendim için demiyorum da bu yüzden kaybediyor olabilir misin? Karşına çıkan erkeklere de böyle misin? Hiçbir ilişki sınırsız özgürlük barimdirmaz. ve ilgi ister
Cevap sahibi+1 yılNeyse keyfine bak. Bu yaştan sonra değişemezsin zaten
Soran+1 yılKarşıma çıkanlar daha ilk izlenimi geçemiyor kalbim hareket etmeyince ileri adım gitmiyor ki böylesi şoylesi olsun
Cevap sahibi+1 yılYanılıyorsun bence. İlk görüşte aşk nedir ya? Bir insan tanıdıkça, derinlere indikçe anlam kazanır. Kapak fotoğrafı mı belirler kitabın güzelliğini? Göz atarak okuma vardır mesela okuma eğitiminde. Evet göz atarak okuma çoğunlukla kitap hakkında genel bilgiler verir fakat bu oran %100 olamaz. Tanıdığım insanları düşünüyorum. İlk izlenimlerim ile şu anki halleri arasında uçurum var
Soran+1 yılEvet işte kitap göz atınca ilgini çekerse içeriğini okursun kapağı vs bir şey ilgi çekmeli yoksa o kitabı geri yerine bırakırsın ya da dış ilgi çeker ama bakarsın ki içi boş yine aynı durum, sonuç değişmez
Cevap sahibi+1 yılKütüphane zenginse evet bu yöntem uygulanır. Senin elinde hiç kitap yok ki. Aç bir başla. Belki ilerleyen sayfalar sürükleyici olacak?
Cevap sahibi+1 yılGöz atarak okuma eleme değil seçme yöntemidir. İçlerinde en iyisini seçmek için öbürleri elenir. Sen tüm kitapları eliyorsun
Soran+1 yılBelki de okuyacak kitap olmadığından artık. Oysa kütüphaneleri de severim
Cevap sahibi+1 yılKütüphaneleri sevsen kitapları okumak istemesen de sırf kendini iyi hissettigin için gider göz atarsın en azından. Sen kapağa bakıp vazgeçiyorsun. Açmıyorsun o sayfaları. Dokunmuyorsun. Bu mu sevmek?
Soran+1 yılDenediğimde sonuç değişmedi demekki artık kapattık😉
Cevap sahibi+1 yılÖğrenilmiş çaresizlik:) en başta dedim sana. İnkar ettin
Soran+1 yılYanıldın fikrimi değiştirecek bir değer varsa ben buradayım ama yok. Kitapları severim ama dişime göre kitap olmalı kaba tabirle, sırf yazılmış diye bir kitabı ya da popüler diye bir kitabı okumam. Yoksa kitap, şarkılar var, ben varım ve kendime yeterim başka şeye gerek kalmaz
Cevap sahibi+1 yılFikrini değiştirecek değeri tanımadan nasıl anlarsın? Tanımak 3 günde olacak iş mi? Bir kitap nasıl ki polüler diye okunmaya değer olmak zorunda değilse kütüphanedeki hiç el değmemiş raflardaki sade kapakli tozlu bir kitap okunmaya değer olabilir haksız mıyım? Dişine göre olup olmadığı meçhul. Adım atmadan bilemezsin. En az 10 kez başladım dostoyevski bir kitabına hiç devamı gelmedi sıkıldım bıraktım. Mecbur olduğum bir gün başka kitap yokken elimin altında açıp o sıkıldığım sayfa eşiğini astım ve o gün uyumadim o kitabı bitirdim. Şekle takılıkalma lütfen. Yanlış algılarını yık. Dene. Kaybedecegin hiçbir şey yok. Bir insanı (yanlış da olsa) tanımak o kitaplardaki bilgilerden olay örgütlerinden çok daha değerli inan bana
Soran+1 yılYorucu ve her seferinde yanıldığını görmek sıkıcı, bir süre sonra vazgeçiyorsun nasıl olsa olmazsa olmaz değil, çok da lazım değil boşuna başa sarmaya her seferinde yanılgıya gerek yok deyip istemiyorsun
Cevap sahibi+1 yılBak yine öğrenilmiş çaresizligin tanımını yaptın. Yıllardır denemedigini söyledin. Yeterince dinlenmedin mi? Nerdeyse unuttun o öğrenilmiş çaresizligi. Hâlâ mı devam bu inada? Yeşilçam değil bu hayat gerçek. Neden hayata küsüp kendi kabuğuna cekiliyorsun? Ki o örnek aldığın nostajik filmlerin finalinde bile yalnız adam evine bir yolla yolu düşen kız ile hayata tekrar dönüyor sakallarını kesiyordu 😅 yaşın geçmedi. Olgun kadına talep her zaman vardır bu ülkede. Üstelik 40 yaş üstü insanlar ergen de değil vur kaç yapsın. Ne istedigini bilen karşıt cinslerin var. Tekrar tanimaya çalışsan?
Cevap sahibi+1 yılMesela az önce konuşmayı teklif ettim müziklere degisemeyecegini söyledin. O dakikadan beri aralıksız konuşuyoruz. Boşa geçtiğini mi düşünüyorsun şu sürenin? Gerçekten boş mu yaptım?
Soran+1 yılYorgunum en yakın zamanda burada biri dikkatimi çekti uzun süre sonra ve ilk anda yanlış anladığımi düşündüm ve yine yanıldım daha ilk anda. En iyisi boşvermek, size bol şans😊
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ki ben yanlış biriymiymisim? Öğretmenim ben. Yazılı hazırlamam lazım. Ev duzuyorum yeni geldim koca şehre. Evin eksikleri var maddi yetersizliklerim var 1.5 aydır rezil durumdayim. Halbuki şurda yardımcı olmaya çalışıyorum. Her şey burdan konusulmayacagi için özele çağırdım (yanlış anladın büyük ihtimalle yanlış anlamakta da haklısın zaten burdaki insanların çoğunun niyeti belli) fakat en nihayetinde yanlış anladın beni. İşte bu yüzden vazgeçme diyorum. Karşına doğru insanların çıkmayacağı ne mâlum? Lütfen pes etme. Lütfen karşına çıkan erkeklere şans ver. Ben senin yerine ogrencilerime kitap okuturum söz. Ve özetlerini sana atarım. Artık kitaplara değil insanlara harca enerjini. Yardıma ihtiyacın mı var? Özele gelme. Burdan yaz. Koşarım. Yeter ki inan bir şeyleri değiştirebileceğine.
Soran+1 yıl😄 uzun zamandır bu kadar pes etmeyen birine denk gelmemiştim
Cevap sahibi+1 yılYaşadığım müddetçe hiçbir şey pes ettiremez beni. Bu ülkeden gitme imkanim vardı. Çok daha iyi imkanlarda mükemmel bir ülkede yaşama imkanım. Kaldım. 5 yıl kpss çalıştım. Hep bir aksilik çıktı. Gitme imkanim vardı hep gitmedim. Beni ne kpss küstürdü ne ailevi problemler ne de memleketin içinde bulunduğu durum. 5 yıl neler çektim neler. Her şeye rağmen kaldım. Sence ben beni pes ettirecek bir şeyle karşılaşır mıyım? Bağışıklık kazandım ben bu yolda. Engellenmek dışında pes etmem. Tabi soruyu da silmen lazım yeni hesap açıp ulaşırım ilk fırsatta 😁
Soran+1 yılPeki kolay gelsin, iyi geceler 😊
Cevap sahibi+1 yılİşim yok şu an. Yazılıyı hazırlarım zaman yaratirim evi geceleri yine dizerim maddiyat desen yoluna girer. İstanbul buyukse ben daha büyüğüm yenerim onu da fakat sen şu an onceliklisin. Ben bile hiç tanimadan sana imtiyaz tanırken sen kendini ihmal ettin yıllarca. Uyu şimdi yordum seni. Daha yeni başlıyoruz. Yeter ki soruyu silme. İyi geceler
Cevap sahibi+1 yılEee napiyon bakalım. Müzik mi yine
Soran+1 yılHayır ama uyuyacağım birazdan. Hafta içi erken uyuyorum sanırım söylemiştim
Cevap sahibi+1 yılCalisiyorsun herhalde. İyi iyi erken uyu. Herşeyin yeri ayrı. Öyleyse bugun şarkı değil şiirle uyu
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/Jdb0d-gmNvg
Durma kendini hatırlat
Cevap sahibi+1 yılBu arada itiraf edemeden uyuyamam sabaha dek
Herşeyin değil her şeyin 🙈
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Takıntılı mısın yoksa edebiyat öğretmeni mi. Her şeye dikkat çektiğin için soruyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılBilmem ikisi de olabilir 😂
Soran+1 yılEvet öyle gibi😄
Cevap sahibi+1 yılÖzelden ekler misin aşağı in in bitmiyor. Artık yanlış da anlamazsın heralde hiçbir abaza bu kadar kendini belli etmeden kalamaz. 😂
Soran+1 yılAbazalikla ilgisi yok ama özele çok girmiyorum. İnsta var mı yazarsanız hem ses atma imkanı da olabilir tabi uygun oldukça
Cevap sahibi+1 yılValla Instagram Facebook vs kullanmıyorum. 🤦
Soran+1 yılBuna nedense inanmak zor, olabilir tabi ama, bende sürekli aktif değilim, var mı var işte kıyıda köşede kalmış bir hesap😂
Cevap sahibi+1 yılYemin ettim ya😅 en son 2014 gibi sosyal medya kullandım. Daha sonra da ara ara farklı isimlerle 3 5 gün takıldım sadece.
Soran+1 yılEn azından profilin gizliliğini açsanız mümkün mü?
Cevap sahibi+1 yılAllah belami versin ki Instagram vs kullanmıyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılYa karşımda kadın var. Senin neyinden korkayim cekineyim utanayim. Olsa değil vermemeyi gözüne gözüne sokardim 😅
Cevap sahibi+1 yılSahte hesap açayım dedim de hata veriyor. Olmuyor
Soran+1 yılKorkuyorsun demedim ki,😂no panic
Cevap sahibi+1 yılBurdan yaz açınca Instagram a geçeriz. Zaten silerim 3 5 güne
Cevap sahibi+1 yılBurayı
Cevap sahibi+1 yılTakip etmem merak etme. Sadece özelden yaz. Diğer kutusundan mesajlasariz. Burdan rahat en azından
Soran+1 yılNeden sılıyorsun burayı, gidip gelen kendini kaybettiren sonra sessiz sedasız geri gelen kaçıncı üyesin kim bilir
Cevap sahibi+1 yılYok bu kez sadece sen oldun. Seni de kazanirsam kimseye kaybettirmemis olurum kendimi
Cevap sahibi+1 yılUzun zaman oldu
Soran+1 yılProfili gizliden çıkarır mısın?
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım. Yazabilirsin
Soran+1 yılYorumda gizli açmak değil, profilin kilidini açmak bahsettiğim
Cevap sahibi+1 yılOhoo mülakata mı aliyon 😅 kaybederim o mülakata... ya aldığım çok soru oluyor. Profil beni yansıtmıyor ki 🙈
Soran+1 yılOlsun 😂
Cevap sahibi+1 yılPeki kaybedecegimi bile bile gireyim bu savaşa da 😂 ama baştan diyeyim lütfen beni abaza sanma. Arzulu biri olduğum doğru da her ortamda herkese karşı değil. 😂
Cevap sahibi+1 yılGörünüyor mu
Soran+1 yılSoruları sildin mi hemen😂
Cevap sahibi+1 yılValla sildim 2 tane de öbürlerini silemedim. Sınır mı varmış 😂
Cevap sahibi+1 yılHadi ya ömrümü çürütme 😂
Soran+1 yılYoo hiç soru yok 0 görünüyor😄 amma korkak çıktın ve ürtmen
Cevap sahibi+1 yılSoru nasıl görünmüyor. 3 sorum var
Cevap sahibi+1 yılKorkak olan ben miyim 😁
Cevap sahibi+1 yılNeyse. Yazmak istemezsen daha fazla zorlamayayim tabi. Bak duruma
Soran+1 yıl3 soru diyor evet ama sorular ortada yok neyse önemi de yok. Yaş kaç bu arada ürtmen bey
Cevap sahibi+1 yılÖzel bilgiler vermeyelim 😅
Soran+1 yılYaş çok mu Özel, sadece sayı😂
Soran+1 yılYine gizlenmiş ya, profil de kapanmış 🤣
Cevap sahibi+1 yılKadınlar öyle sorular sorar ki öyle hissettirmeden deşifre ettirir ki ilerde burayı kullanan bir öğrencimin dm den hocam napiyon o kız sana düşmez diye yazmasina şaşırmam
Cevap sahibi+1 yılE bakmadın mi zaten yazdın az önce işin bitti sandım
Soran+1 yılBaktım ama yaş diyorum çok özel ve gizli bir bilgi değil. Bak ben soruda cümle aleme yayın ettim ne var bunda, sadece bir rakam
Cevap sahibi+1 yılBurdan konusacaksak her şeyi amaç ne diyorum ben de. Özele ne için geçeceğiz
Cevap sahibi+1 yılYaş 29
Soran+1 yılGerek yok zaten, konuştuk herşeyi
Cevap sahibi+1 yılYazar mısın. Mülakatı geçmedik mi 😅
Soran+1 yılInstagram açınca haber ver
Cevap sahibi+1 yılGizliligi aç bile dedin açtım. Senden gizliligi açmanı bile beklemiyorum. Niçin özelden mesaj atamıyorum?
Soran+1 yılAslında bu yaşta biriyle ne konuşacağım ki onu düşünüyorum🙄
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Soran+1 yılÖzelden mesaj atınca zaten gizlilik açılmış olacak ürtmen bey😄
Cevap sahibi+1 yılYok profilin gizliligini diyom 😏
Soran+1 yılZaten açık
Cevap sahibi+1 yılHerkese açık bana gizli. Vay be😏
Cevap sahibi+1 yılHadi yavv
Soran+1 yılBu soruda herkese kapalı sadece ama profilim gizli modda değil. Bu demek değil ki herkese açık
Cevap sahibi+1 yılYok anladım. Yani sıradan birinin gezinirken profiline denk gelip içinde gezebiliyor oluşu ile benim profilini görmem arasında ne fark var. İstek gönder de bakayım işte 😂
Aşk kalpten gelir, birine aşık olmak için kendinizi zorlayamazsınız. Olacağı varsa olur, yoksa da olmaz. Ama hiç kimseye âşık olamama gibi bir durum söz konusu ise burada farklı etkenlere bakmak gerekir. Birine ilgi duymanız için kriterleriniz varsa, aşk hissini duymanız da o derece güçleşebilir. Bu durumu sihirli değnekle değiştirecek bir çözüm yok. Herkes aşık olacak ya da olmalı diye bir kaide de yok. Keyfinize bakın, iyi günler..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılBende sevemiyorum nedense sanırım olgunlaştıkça içselleşiyor insan ve gençlik dönemindeki uğradığı kayıpları yalnızlıkla telafi ediyor. Her şeyi geçtim değer verilecek karakterde insan azaldı.
26 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru yorum özellikle son cümle. Herşeyi özetliyor
- +1 yıl
Bu konuyu oturup saatlerce herhangi birine anlatabilirim. Kişisel gözlemlerim gerçekleri görmek istemese de bunun üzerine sosyolojik, psikolojik açıdan yaklaşmalı. Biz, biz olmaya çalışırken tekleştik. Dijitalleşen çağda bencil, kibirli bir toplum oluştu. Eskiden bizi kitaplar anlardı bizse insanları anlardık. Şimdi ne kitaplar bize uğruyor ne de insanları anlamak için mücadele veriyoruz. Uçurumun kıyısında nice ruh var intiharı bekleyen onları ölmeden ölüme yine bizler götürüyoruz.
Soran+1 yılBenim konum bu değil, kitaplar herşeyim kuran yolum. Değerli birine denk gelmemek benim suçum ise kabul. Bu devrin boş kişilerine harcayacak vaktim yok gerek de yok hepsi bu😉
- +1 yıl
Kendinle barışıksan eğer problem yok. Önemli olan motivasyon zaten ve farkındasın bununda.. 👍
- +1 yıl
Bu yoruma ben de bir erkek olarak imzamı atarım. Harika özet. 🙏
- +1 yıl
@BioHazard_ 👍
Kesinlikle aşık olma hayatının hatasını yaparsın bırak böyle daha iyi böyle devam et inan kafanda kalbimde daha huzurlu ve rahat olur derim 😄✌🏻
12 Yorumla
Soran+1 yılHuzurda sorun yok zaten, yıllardır dertsiz başıma dert alırım diye de istemedim
Önce kendine aşık olmalı insan. Kendini sevmeli herkesten çok. O zaman aşkı anlamak için gözlerini açabilir. Elbette ki bu durum sana kalmış. Sevmek ve hele de sevilmek o kadar güzel bir duygu ki...
18 Yorumla
Soran+1 yılKendime aşık olduğum için belki de kimseye olamıyorum😄
Soran+1 yılHayır hiç değil
Soran+1 yılİlgi hep var oluyor da ama bende tık yok, kalbimi çarptirmiyor kimse belki de
Soran+1 yılEvlisin bu olmaz☝️ bana uymaz
36 yaşında gerçekten böyle bir şey varsa büyük sorun tedavi görmen gerektiğini düşünüyorum çünkü aşk bir duygudur ve mutlaka her insan yaşar bunu
Önce gözlerinizi kapatıp nasıl biri olmalı diye düşünün hem fiziksel hem karakter olarak sonra hayalinde kurduğun kişiyi aramaya koyulmalisin bence çok çok geç kalmışsın16 Yorumla
Soran+1 yılAramayla bulunacak şey mi bu, öyle olsa şimdiye kadar karşılaşmıştık
Soran+1 yılBiliyorum ama bu devirde yoktur böyle biri ya da kalp hareket etmiyor ise karşılıklı anlamı olmuyor. Ya mekan ya zaman ya insan yanlış oluyor ve ben geri çekiliyorum yıllardır
Soran+1 yılBen bu devre ait değilim aslında tek konu bu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seven sana karşı bir şeyler hisseden insanlardan uzak dur olur mu kendini düşünmüyorsan başkasının sağlığı için
22 Yorumla
Soran+1 yılHep yaptığım şey
- +1 yıl
güzel :)
Aynı yaştayız ve aşık olacak birini bende bulamadım sadece bende var bu durum diye kendime dert ediyordum yalnız değilmişim 😊
112 Yorumla
Soran+1 yılErkekler daha kolay olur oysa
Soran+1 yıl👍
Soran+1 yılSanmıyorum ama olamıyorum işte, bir kez oldum karşılıklı değilmiş çabuk anladım, bana çok oldu ama ben olamayınca yine anlamı olmuyor bunları da aşk saymıyorum bu yüzden
Soran+1 yılEvet konu da bu, çıkmaz 6 da ya zaman ya mekan ya da insan yanlıştı işte hepsi bu
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılBenim için sorun yok
Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Eril enerjin yüksektir. Hayat planını yapmaya , kendi kendine yaşamaya alışmışsın. Biraz hobi edin. Bazı davranışları erkeğe devret...
110 Yorumla
Soran+1 yılHobi var kimseye ihtiyacım yok yani devredecek bir konu yok aslında
Soran+1 yılDeğerli birine denk gelmek kolay değil bu devirde, ya zaman yanlış ya mekan ya da insan
Soran+1 yılİstemekle olmuyor, olmasa da olur deyip geçip gidiyor zaman
- +1 yıl
Geçip gitmeye alışmışsın. Evet. Ama halen inat ediyorsun bir şekilde. Kendi doğanı yaşamak için. Haklısın. Herkes mutlu olabilse, ama gerçek hayat. Umarım sen mutlu olursun. Geçip gidene düşündüğün kadar bile üzülme. Şu hayatta her şey gelip geçici. Sen olmazsan, bir şeyin anlamı olmaz. Dikiz aynasından bak. Geleceğe sür. Çıkar seni mutlu edecek aklı başında birisi. Eminim
Soran+1 yılÇıkmasa da olur dert değil, sorun hiç olmadı, beklenti asla
+1 yılböyle devam edin çünkü aşık olursanız çok canınız yanar hayatınız kararır
22 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe yorumu olsa gerek bu
- +1 yıl
evet :)
+1 yılÖnyargılarınızdan kurtulmaya başlayarak bu durumu düzeltebilirsiniz. Yani yaşınızda baya geçmiş evet insanlar kötü bu dönemde ama her insan aynı değil birilerine şans verin tanımak için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende 37 yaşındayım.
Aşık olacagin kişi yerine seveceğin kişiyi ara.
Gerçi aşk sevgi aranıp bulunabilecek bir şey değil ama.
Ne diye bilirim ki.
Hiç evlenmedim
Bu saatten sonra nasıl olacak gerçekten.
Mucize olması lazım galiba.10 Yorumla Bu zamana kadar olmadıysa bu snra ne yapacaksın ablam aşkı keyfini çıkar hayatin
13 Yorumla
Soran+1 yılKeyifte sorun yok
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılBunu dert etmemelisin. Aşk diye birşeyin olmadığını düşünüyorum zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılDert etseydim illa birinin kollarında olurdum sanırım
- +1 yıl
Kötü bir şey demedim :)
+1 yılValla uzak dur derim. Sen temiz kal Rabbım senin nasibini temizce. korur
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür öyleyim
- +1 yıl
Iyi sukur elhamdulillah
+1 yılBu saatten sonra daha aşkla uğraşmaması ve turşu kurmayı öğrenmeye başlaması
16 Yorumla
Soran+1 yılTurşu da kurardım çok daha önceden artık onunla da uğraşamıyorum😄 kimseyle de
- +1 yıl
Ölme zamanın gelmiş o zaman
Soran+1 yıl🤣 yok ya daha erken, hayattan bir aşk alacağım var
- +1 yıl
Tadımlıksa takılalım 🤣
Soran+1 yılHayır tadı damakta kalan hiç olmasın daha iyi
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynen böyle devam etmesini söylerim çünkü zaman sevmeye değecek bir zaman değil maalesef.
12 Yorumla
Soran+1 yılEn doğru yorum, ben bu devre ait değilim
- +1 yıl
Bende öyle ama işte geldiğimiz dönemi değiştiremiyoruz maalesef.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver abla zaten yolun yarısına tek geldin kapanışıda tek yap
16 Yorumla
Soran+1 yılHedef bu emin ol
- +1 yıl
Benimde hedef bu
Soran+1 yılBu yaşta bu hedef doğru değil gibi
- +1 yıl
Aldığım maaş 6 bin tl olduğu için bence doğru hedef
Soran+1 yılPara odaklı olunca düşüncen zaten yanlış ama daha yolun başındasin, erken karar verme
- +1 yıl
Erken karar verecek bir şey yok ablacım aldığım para belli ben bu parayla kimsenin hayatını mahvetmem
Dikkatli ol derim. Garipsenecek bir durum değil ancak, yanlış insan bazen çok üzer ve can sıkar. Ama iyi bir insan olursa da keşke çok önce tanışsaydım dersin. Allah karşınıza iyi insanlar çıkartsın.
10 Yorumla
+1 yılAşık edecek biri çıkmamıştır karşına biliyorsunuz böylesine manevi güzellikler nadir bulunuyor..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk sadece ergenlikte yaşanan bir duygu.. o günlerdede kalsın
31 Yorumla- +1 yıl
Kaybedenler klubu
+1 yılBnce kimseye asik olamiyorsa dsjnce tarzini degistrmeli. Ask cogu kez guzel arar bulunca hemen asik olur asik olamayan ise bakis acisj yuzunden hepsinde kusur bulur. kimse kusursuz degildir. Bakis acinj degistrirden aski bulursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılDiğer duygular gibi aşkta doğal gelişir tavsiye ile olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlma kardeşim olma , bu dünya kimsenin seni üzmesine değecek kadar değerli değil 🙏
10 Yorumla boş ver çok da zorlama. Aşık olmak eşittir acı çekmek bana göre.
10 YorumlaNasip bu işler çokta kasmamak lazım. Hayirlisini isteyin
10 Yorumla
+1 yılYa mekanı ya da zamanı değiştirmesini tavsiye ederiz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılAllah gönlüne göre versin inşallah kısmetin açılır kardeşim. Sabırlı ol.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. aşık olmamak daha iyi bu yaştan sonra belki mantık evliliği olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKelin ilacı olsa kendi başına sürer 😀 aynı durumdayım
10 Yorumla
+1 yılErkek olsan belki de sizin zamanınız var. Bilemem ki? Yani erkek 50 de de erkektir ama sizde duygu olabilir ama bebek işi felan
02 Yorumla
Soran+1 yılNe işim olur bebekle ya konu bu değil
- +1 yıl
Abla niye evleneceğim ya da aşk ister insan ki? Bebek dünyaya getir demezsem de lazım. Ya aşk duygusallık her yaşta olur kadınsın zaten. Ama bazı şeyler de tat kalmaz
+1 yılAşk adayıştır kendini adayacak kadar sevmemişsindir aşk kendinden vaz geçmek gibi bir şey sen bukadar güvenmemişsin kimseye nasipte varsa olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılGüven zaten bulunacak bişey değil bu devirde, ben geri çekiliyorum bu yüzden
+1 yılYa kendini çok seviyorsundur ya da hiç sevmiyorsundur ya da yaşadığın tecrübelerden dolayı böylesin. Bence bunun üzerine kafa yorma akışına bırak.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendimi çok severim bu doğru
+1 yılhem cok guzel duyguları kacırıyordur hem de en b. ktn acıları yasamaktan korunuyordur net.
14 Yorumla
Soran+1 yılYani bu iyi mi kötü mü sence
- +1 yıl
hem iyi hem kötü.. daha cok iyi diyebiliriz acısı öldürmez süründürür misali
Soran+1 yılAcı yok ya, bu acı değil
- +1 yıl
yok yani aşık olmanın acısı öldürmez süründürür bunu yasamamıs ıste ne guzel :))
karşına biri çıkmamış demekki genelde aşklar çok genç yıllarda oluyor lise ünv. sonrasında beğeniler ön plana çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılBen 1 kere aşık oldum ondan sonra aşık olamadım mallık etmeseydim şimdi onla evli olurdum o da bana aşıktı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Biriyle ileri gitmeden seviş o işin tadını vücuduna tatlıdır bir an önce evlenirsin vücut o tadı unutmaz
00 Yorumla
+1 yılBelki de aşık olabilcek birisi denk gelmemmiştir. Mantık evliliği yap sen se
08 Yorumla
Soran+1 yılDenk gelmedi zaten karşılıklı, konu da bu
- +1 yıl
Mantık dedim
Soran+1 yılMantıklı ve karşılıklı aşk diyorum
- +1 yıl
Hmm illa aşk arıyosun yani. Nasıl erkekler hoşuna gider
Soran+1 yılBen aşk kadınıyım çünkü, diğer türlüsü bana hiç uymadı bugüne kadar
- +1 yıl
Anladım hoşlandığın tipi sordum
Soran+1 yılBuna ilk görüş karar veriyor
- +1 yıl
Hmm vardır hoşuna giden birşeyler ama
+1 yılBeklentiler her zaman üzer. Hiçbir beklenti içinde olma sürekli kovala
02 Yorumla
Soran+1 yılBeklentim de kovaladığım da yok
- +1 yıl
Tamam
+1 yılStandartlarını düşür yüksek beklentiye girme derim😂😂😂😂
015 Yorumla
Soran+1 yılÇoktan düşürdüm ama
- +1 yıl
O zaman daha ılıman ol biraz daha nazik davran ilk aşamada gözünü korkutma adamların 😂
Soran+1 yıl😄 yok ya, kimsenin korktuğu yok, çabuk bağlanıyorlar diye artık selam bile vermiyorum diyebilirim. Çünkü tek taraflı anlamsız benim için, umuda gerek yok
- +1 yıl
İlgine çekene sen yürü 😅
Soran+1 yılSorunda bu ya, ilgimi çekmiyor kimse, ya da mekan ya insan ya zaman yanlış oluyor diyelim kısaca
- +1 yıl
Allah Allaah😂 hiç mi olmuyor bakıştığın vs
Soran+1 yılKız bende tık yok, bakan olsa ne olur😂
- +1 yıl
Kadınlara mı ilgin var acaba😅
Soran+1 yılYok daha neler🤣
- +1 yıl
Kalbin ölmüş senin boş ver 🙂
Soran+1 yıl@asiprens2905 sen öyle san, aslında tam bir aşk kadınıyım ama bu değeri hak eden kişi çıkmadı bugüne kadar, bir kez çıktığını düşündüm ama yanıldığımi çok çabuk anladım
- +1 yıl
Aşk 37 yıl nasıl çıkmadı ya😅😅😅😅
- +1 yıl
Ölen hayvan imiş aşıklar ölmez demiş yunus emre böyle ölme 🙂
Soran+1 yılKarşılıklı çıkmıyor demiştim, zaten ilk 20 yılı geç çöp
Soran+1 yıl@asiprens2905 ölsem de sorun yok, bu uğurda kendimi bozamam, olursa olur olmasa da olur😉
+1 yılMuhakkak sevmiş ya da hoşlanmış olmalısın dert etme
05 Yorumla
Soran+1 yılDert değil ama tek taraflı saymıyorum
- +1 yıl
Neden ki o da aşk
Soran+1 yılTek taraflı anlamsız
- +1 yıl
Aşkta anlam arıyorsan çok komik olur bu aşk mantıksız bir durum
Soran+1 yılMantık olmadan olmaz, hayat doğru akmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç tanımıyorum ama bence içine kapanık birisin dışarı çık doğaya git hayvanları sev iyi gelir bence
00 Yorumla
+1 yılBu bir eksiklik değil, senin olan bir şey akışına bırak ve kendini bu konuda üzme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sen de benim gibi boyle sacma seylere inanmiyosun iste denir
00 YorumlaHayat yaşamak aşktan ibaret değil. Hayatın tadına bakarım. Eylenirim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKöprüyü tavsiye ederim at kendini aşağı.
14 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler😂
- +1 yıl
Yaş 37 olmuş hala bu duyguyu yaşamadıysan kusura bakma
Soran+1 yılYaşatacak birine denk gelmediysem bu benim sorunum değil😉 karşılıklı yani
- +1 yıl
Demekki sende kendini çok kasıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYıldızlardan dünyaya inersen olur bence
16 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçek dünyadayim oysa
- +1 yıl
Star ışığı var sende
Soran+1 yılSende de kellik mi var
- +1 yıl
İyi dimi
Soran+1 yılHiç değil
- +1 yıl
Sen bilin
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBu onun için sorun mu?
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğil aslında
- +1 yıl
O zaman problem etmesin bence, yani aşk konusunda herkesin yüzünün gülmesi zaten mümkün değil. Hayat insana her zaman istediklerini vermiyor ve aşk konusu öyle komplike ki hedeflerini iyi koyup milyonluk insan bile olursun, maseratiye bile binersin ama gerçek aşkı hiçbir zaman bulamayabilirsin böyle tuhaf bir dünyada yaşıyoruz.
menepoza girmiş hala aşk maşk konuşuyo
11 Yorumla
Soran+1 yılGirmedim daha😂🤣
+1 yılOlmuyorsa zorlamasın 😀 ihtiyacın olsa olurdun
14 Yorumla
Soran+1 yılBu da doğru, ihtiyaç yok
- +1 yıl
Ne gerek var huzurunu bozacaksın 😀 kızlara yürü erkeklerle olmuyor demekki
Soran+1 yılAman aman hiç işim olmaz
- +1 yıl
Şaka yaptım zaten ama maşallah senin gülmeye de mecalin yok
+1 yılSevgililik vs. olmadi mi hiç
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok oldu sayılmaz, ya da mekan ya da zaman belki de insan yanlıştı
- +1 yıl
Benim o bile olmadı.
+1 yılDertsiz başına dert alma❗️çok üzülürsün.
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yüzden hep uzağım, bu da dert haklısın
- +1 yıl
Kesinlikle 👍
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. kelin ilacı olsa başına sürer.
12 Yorumla
Soran+1 yıl😄 demekki tek değilim bu sevindirici
Olma sakın gerek yok hayatını zamanını riske atma
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu tecrübe konuşuyor?
+1 yılnasıl başarmış acaba ki 🙄
14 Yorumla
Soran+1 yılZor mu
- +1 yıl
elinde olmayan bir duyguyu nasıl engellersin?
Soran+1 yılKalp çarpmıyor ise karşılıklı birine umut vermemek bu, zor değil
- +1 yıl
olabilir herkese aşık olacaksın değil ya herkes aşık olacak değil engellenemez ama istediğin zamanda olan bişey değil zateb
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları tanımıştır o yüzden olamıyordur en güzeli
01 Yorumla
Soran+1 yılEn doğru yorumlardan biri bu da
- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım