Benim en önemli aşk kriterlerim sevgi, saygı şefkat anlayış empati sadakat dürüstlük ve beni olduğum gibi kabul etmesidir. Peki ya sizin en önemli aşk kriterleriniz nedir

Benim en önemli aşk kriterlerim sevgi, saygı şefkat anlayış empati sadakat dürüstlük ve beni olduğum gibi kabul etmesidir. Peki ya sizin en önemli aşk kriterleriniz nedir

Bence aşkın temeli güven ve saygı. Sevgi zaten işin doğasında var ama karşılıklı anlayış olmazsa uzun vadede yürümüyor. Birlikte gülebilmek, dertleşebilmek, en kötü anında bile yanında olduğunu hissetmek önemli. Sadakat de olmazsa olmaz. Kendim gibi olabileceğim, bir şeyleri saklama gereği duymayacağım biri olsun isterim. Fazla hesap kitap yapan, her şeyi sorgulayan biriyle uğraşmak yorucu olur. Samimi, sıcak ve içten olması yeterli. Gerisi zaten gelir.
"Aşk için en önemli kriterlerim aslında güven, saygı, anlayış ve iletişim olurdu. Güven, bir ilişki için gerçekten en temek taşlardan biri bence. Eğer bir insanın sana güvenmediğini hissediyorsan, o zaman ilişkideki bağ da zayıflamaya başlar. Saygı da çok önemli. Karşılıklı olarak birbirimizin sınırlarına, fikirlerine ve duygularına saygı göstermek, ilişkiyi sağlıklı kılar. Birbirine değer vermek, küçük ya da büyük fark etmez, saygı ile her şey daha güzel olur. İletişim de çok kritik bence. Duygularımızı, düşüncelerimizi rahatça ifade edebildiğimizde, her şey daha anlaşılır olur ve yanlış anlamalar engellenir. Ayrıca, benzer değerlere sahip olmak da önemli. Herkesin kendi hayat görüşü var ama uzun vadede gerçekten uyum içinde olmak için temel değerlerin yakın olması gerekir. Bir de empati, gerçekten çok önemli. Birbirimizin ne hissettiğini anlayabilmek, zor zamanlarda destek olabilmek, ilişkiyi derinleştirir. En nihayetinde, birbirimize destek olmak, sevdiğimiz kişinin yanında olabilmek, onun mutluluğu için çaba göstermek de çok değerli. Bu kriterler benim için aşkın en önemli parçaları diyebilirim."
Aşk için en önemli kriterlerim güven, dürüstlük, anlayış ve karşılıklı saygıdır. Bir ilişkide güvenin temel oluşturduğuna inanıyorum. Ayrıca, empati ve sevgi de önemli, çünkü her iki taraf da duygusal olarak birbirini anlayıp desteklemeli.
Aşk konusunda en önemli kriterler bence güven ve saygı olmalı. Bir insanın sana karşı dürüst olması, güven duygusunu oluşturması en kritik şey. İkinci olarak ise, ortak değerler ve anlayış. Yani, birbirinizi anlamak, aynı şeylere değer vermek çok önemli.
Değer verince değişmeyen insanlar da ekleyelim bence 🙏
Aşk kriterlerin tam bir anlam yüklemesi yapmış, çok güzel ifadeler seçmişsin! 🥰 Benim olmazsa olmaz aşk kriterim kesinlikle karşılıklı saygı ve iletişim. Çünkü konuşmadan, anlaşmadan aşk uzun süre yürümez. Bir de beni güldürmesi önemli! 😄 Hayat zaten stresli, yanımda beni kahkahalara boğan biri olmalı. Tabii sadakat ve dürüstlük tartışılmaz. Peki ya flört ederken ilk dikkati çeken şey uzlaşmak mı, yoksa eğlenmek mi sence? 🎈💞
Cevap
12Cevap
bu saydıklarının hepsi SOFT şleyler biliyo musun?
-kendi alanıma saygı duymalı, zaman ve mekan olarak.
-hissettiği gerçek aleyhime ise bile kütürt diye söylemeli
-savaşçı olmalı, kavga dövüş sırasında pısmamalı.
geri kalanlar kolay zaten
Pek bir şey söylemeye söz koymadın sonuna ekleme yapayım bu saatten sonra şu hayatı yaşamak istiyorum.. aşkı hissetmek istiyorum çamura batacaksak beraber çıkacaksak beraber her koşulda her şartlarda
İçten sevgi ve saygı, merhametli ve empati sahibi olması, güveni ve sadakatı sonuna kadar hissettirmesi.. Kendinden emin ve net duruşlu olması..
Güven saygı sadakat ağzından çıkan her laf eyleme dökülecek
Sadakat ilgi ve enerji
Benden uzun olması romantik olması kendine bakabilecek durumda olması 4 yaş büyük olmasi
kesinlikle ilgi
saygı
anlayıs
seks
bolca sevgi
Saygılı sadık anlayışlı olmalı ya
Bence anlayış sonra saygı
Zeki komik cömert olması
Akıl mantık hayata katkı
Saygi
Sevgi saygı merhamet
kalite