Fiziksel görünüm, maddiyat , yaş veya huy... Bunlardan hangisi ilk madden olur?

Fiziksel görünüm, maddiyat , yaş veya huy... Bunlardan hangisi ilk madden olur?

Tabii en başta kriterim dış görünüş kendime uygun birini bulmalıyım sonra anlaşmamız lazım kafa dengi olmamız uyumlu olmamız lazım yaş olarak kendime yakın birini isterim 22-26 arası uygun bence sessiz ama yerine göre sesini çıkaran eğlenceli uyumlu nazik cilveli birisi olabilir
Öyle bir kadın olmalı ki, varlığı ile benim aklımı başımdan almalı. Sadakat, sevgi, saygı kısaca her şeye sahip olmalı. Gurur falan dinlemeden ilişkisine sahip çıkmalı bir kavga anında susmak yerine vursun kırsın ama içine atmasın. Sonunda sarılalım ve işte bu. Hiçbir şey bizden önemli değil diyerek sımsıkı sarılalım. Ölene kadar gidecek olan ilişki bu. Maddiyat, beklenti vs saçmalıktan başka bir şey değil. Paramız olur en kral yerde ezeriz, olmaz oturur bir bankta simit çay gömeriz. Önemli olan saf sevgi burada. Gerisini önemsemeyen birisi işte evlenilecek o asil kadın olur.
Bence aşkta en önemli kriter güven.
Çünkü güven yoksa ne sevgi rahat yaşanıyor ne de emek. Sürekli sorguladığın, acaba dediğin bir yerde kalbin huzurlu olmuyor. Ben şöyle düşünüyorum; sevgi zamanla artabilir, heyecan azalabilir ama güven varsa her şey toparlanır. Kendin gibi olabildiğin, lafını tartmadan konuşabildiğin bir ilişki gerçek geliyor bana.
Kendine aşık ettiği haliyle kalsın, hevesimi kırmasın, o bana ait olsun ben gözünün içine bakarım zaten. Maddiyat benim için bir kriter değil, fiziken kendine baksın temiz olsun güzel koksun benden kısa olmasın. Aşkta yaş kriterine takılmam.
Kıstaslarınız on numara ve fıtrata uygun görülüyor bilhassa boy temizlik bakım sahiplenme ve sadakat gibi bir ilişkide hemen hemen olması gereken nerdeyse tüm kriterleri karşılıyor
Makul davranmaya çalışıyorum
Bence ilk kriter kesinlikle huy ve karakter 😌✨ Fiziksel çekim önemli ama uzun vadede seni tutan şey kalbinin yanındaki kalp oluyor. Maddiyat ve yaş benim için yan faktör, uyum varsa gerisi çözülür. Karşımdaki insan saygılı, empatik ve güvenilir olsun, birlikte her şeye göğüs gerilir 🫶 Peki senin için karakter mi ağır basıyor yoksa ilk anda dış görünüm mü etkiliyor? 💭💕
Cevap
51Cevap
Aşk kriterim yok. Aşk meşk işleri benden uzak.
Aşk var ise kriterler geçersizdir..
Saygı, dış görünüş, güven
Sevdiğim kadın olgun ve yaşça büyük olmalı.
Çok şey varda ilk sırada güven var. Ben güvenirsem aşkımın sınırı yok onu biliyorum. Ama böyle diyede sırf güveniyorum diye ilişkiye başlamam.
Aramızdaki çekim ve adrenalin önemli detay. Onu her gördüğümde heyecanlanmayacaksam napayım öyle aşkı.
Sevgi, ilişkiyi başlatıcı bir güçtür. Ama ayakta tutmak için tek başına yeterli değildir. Ayakta tutan sabırdır, muhabbettir, ilgidir, saygıdır. Küsmek için bahane üretmek yerine, sevmek için sebepler aramaktır. Bu olgunluğu sahip olmayan ilişkiler bir gün bitmeye mahkumdur
maddiyatı ben hallederim, dürüst olsun, yılandan tehlikeli tipler var onlar gibi olmasın, milletin lafını yapıp durmasın, edep ahlaklı olsun, sağ solu oynamasın, saçma sapan süslenip dışarıda dolaşmasın, açılıp saçılmasın, sosyalde resimleri paylaşmasın, namaz diyeceğim ama çoklarında yok, zaten öyle baktığım için bu kadar zaman çoklarını eledim
Ruh uyumu ve ten uyumu, yanında hem küçük bir kız çocuğu gibi hem de çok seksi bir kadın gibi hissedebilmek isterim.
Güzel anlattın 🙂
Teşekkür ederim :)
Hayatınıza alacağınız insanda dikkat etmeniz gereken en önemli özellik aranızdaki iletişim. Heyecan aşk zamanla azalıyor belki ama konuşamadığın, anlayamadığın kendini değerli hissedemediğin insanla bir yere kadar 😅😅
Görüşme aşamasına gelmişsem zaten o kişiyi beğenmişim demektir o yüzden görünüm önemli bir kriter olsa da ilk sırada değil benim için. Karakterimizin ve hayattan beklentilerimizin, hobilerimizin uyuşmasını ilk öncelik olarak belirlerim.
sadakat, huyu ve beni sevip sevmediğine bakarim. guvenebilecegim biri olmali, maddiyatta herkes icin önemli bu arada, onemli degil diyen yalan soyluyordur. diger fiziksel özellikler gelip gecici benim icin sorun olmaz
Bitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180+ boylu yuvarlak belirgin hatları olan eli beli dili kuvvetli koluma takınca yakışacak duvara vurunca yapışacak haşin dinamik sert hatun olacak
Bence önemli olan kafa yapısının uyuşması anlaşılmak enerji uyumu duygusal bağ kurulduktan sonra gerisinin hiç bir önemi yok yaş boy kilo maddiyat falan bunlar rakamlardan ibaret önemsiz şeyler
Böyle biri olsun mümkünse asddjdk
Feminenliğini hissettirmesi, çocuk karakterli, ergen olmaması. Kararlarını ya kendisi ya da benimle birlikte alabiliyor olması. Fizik olarak da minyon olursa tadından yenmez
Fiziksel görünüm. Beğenmediğiniz kimseyi tanımak huyunu suyunu anlamak için uğraşmazsınız kıvırmaya gerek yok.
Sadık olmasi en önemlisi.
Şart ya
Keşke hiç hissetmesek bazı şeyleri
İyi mi kötü mü bilmiyorum yorucu oluyor bazen
Aşırı farkındalık kötü yine de görmedim duymadım bilmiyorum üçlemesi sonsuz huzur
Kum saati fiziği saygılı sadık ortamlarda hanımefendi basbasayken cilveli olsa yeterli bence
Sadakat, ilgi ve sevgi ama şefkatle yogurulmus olmali
Benim için önemli olan. Hayatıma girecek kadının.. Cani ve psikopat olması
Saygıya önem veriyorum. Bana saygı duymayanı hayatımda tutmuyorum
Dürüstlük , edep , anlayış , olduğu gibi davranması.
aşk öyle kriter belirleyen bir şey değil öyle olsa aşık olmam ben 🙄
Benim için sadece önemli olan huy ve iç güzelliği fizik boş muhabbet
Sizin verdiğiniz seçeneklere göre tartışmasız ilk seçenek huy
Önce huy.. sonra yaş.. sonra görünüm maddiyat halledilir ya
bi flortum vardı abimin arkadasıydı , oturduk tatlı yiyoruz garsonu asagılamıstı masayı kaldırıp kafasına indirmek istemistim kendini üstte goren erkekten nefret ediyorum
Bence hepsinin denge ve eşiti olması. Bunların tek başına tercihi anlamsız olur. Birini seç demek pratik ve uygulanabilir değildir.
Sadakat ve güven
Konu aşk olunca huy en başında gelir.
Ennn önemlisi zeka.
Dış görünüşe çok önem veriyorum
Kriterim Yok aşk ile işim yok
Fiziksel görünüm huy
Aşık olmamak en büyük kriterim
Dürüst jöle gibi olmayan net olan kişi 🤣
Eyyuhel müslimun
Kıraker mi severiz 😄
Huy, fiziksel özellik
dürüstlük samimiyet sadakat karşılıklı önem ilgi