Sizin ilişkileriniz nasıldır.
Görüyorum da ne kaba şekilde konuşuyolar hatta baya baya küfürleşenler var
Saygı önemli değil mi. Sevdiğin insana nasıl saygı duymazsın değer vermezsin de bu şekilde tavır sergileyebiliyorsun
Sizin ilişkileriniz nasıldır.
Görüyorum da ne kaba şekilde konuşuyolar hatta baya baya küfürleşenler var
Saygı önemli değil mi. Sevdiğin insana nasıl saygı duymazsın değer vermezsin de bu şekilde tavır sergileyebiliyorsun
Hiç hoş değil ve hiç doğru değil. Kesinlikle kabul edemeyeceğim ve abartı bulsanız da ilişki bitirme sebeplerimden biri olabilir o derece nefret ediyorum bu olaydan. İlişkide saygı yoksa sevgi de anlamsızdır seven zaten küfür etmez.
Erkek efendiliğini bilecek, seviyeli olacak, hem kendine hem de karşısındakine saygılı ve de anlayışlı olacak, ama kadın da erkek gibi olmayacak, o da seviyeli ve saygılı davranarak zarif ve kibar olacak.
Tam olarak öyle
Bi kadının ağzına kufur yakışmadığı gibi bu şekilde konuşması önden soğumama tek sebeptir kadın azıcık kendini bilmeli erkekte karşısında ki insanın kadın olduğunun farkına varmalı saygı ve hoşgörü neden var işte tam bu yüzden var saygı her zaman kırmızı çizgisi olmalı insanın
Küfür erkeğe de yakışmıyor
Cevap
4Cevap
Kesinlikle ve kesinlikle tahammül edemeyeceğim bir şeydir. Üslup onemli her zaman hele ki kadın argo konuşuyorsa çok daha fazla itici bulurum
Ev arkadaşım nişanlısı ile aynı şekilde konuşuyor. Kavga esnasında demediği küfür kalmıyor. Saygı olmalı ya bence. Ben olsam küfür kullanmam
Çok iğrenç ilişkiler
Haklısın.
Hiç sevmem görüyorum öyle sevgilileri aşırı iticiler
Saygı duymadığın birini ne kadar sevebilirsin ki?
Saçma ciddi olması gerekiyor
Berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?