Nerede su eski sevgiler sevgililer nerede su hoş görüş nezaket ve kibar eşler sevgililer Şimdiki aşklar orana koyar burana sokarimdan başlıyor ahlak edep kişilik karakter den devam ediyor Sevgili ya sevgili Sana güvenen inanan narin hassas biri değil mi nasıl incitirsin sözlerinle bilmez misin o sözler kalbe işler Güzel söylersen kablbini ruhunu okşar Ama soversen ruhunu kalbini duygularıni yıkarsın Kimin Hakkı var buna İstediğin kadar samimi ol istediğin kadar şaka de ama böyle şaka olmaz böyle sevgi olmaz Güzellikler güzel düşünce sözler ile başlar
Bence niyete ve karşılıklı sınırlara bağlı. İki taraf da bundan rahatsız olmuyorsa, argo bazen samimiyetin bir parçası olabiliyor. Ama biri inciniyor, küçümsenmiş hissediyorsa orada saygı zedelenir. İlişkide önemli olan kullanılan kelimelerden çok, o kelimelerin nasıl hissettirdiği. Saygı varsa dil de ona göre kendini ayarlıyor zaten.
Ben hoşlanmıyorum.. Sevgiliyle sevgili gibi kalınmalı. Bu tarz samimiyet sanılan gevşek, laubali tavırlar ilişkinin büyüsünü bozar.. Okey arkadaşı gibi takıldığım birine arzu, çekim hissedemem ben..
Argo konuşmak tek başına saygısızlık değil bebeğim, bağlama ve tona bakılır. 😂 Eğer ikiniz de bundan hoşlanıyorsanız, şakalaşma seviyesindeyse sorun yok. Ama taraflardan biri rahatsızsa orada fren çekmek lazım. Sevgi + rıza + saygı varsa slk, ml romantik dil bile olur djskd 🙈💘
Ben argo konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum Hele ki insan sevdiğine karşı daha nazik daha kibar kelimelerini özenerek seçip söylemesi gerekiyor küfür ediyor muyum ağzından bir şey çıkıyor mu çok sinirlendiğim zaman edebiliyorum ama ettiğim zaman da bir daha da o kişinin yüzüne bakmamam gerekiyor Normal konuşmasına dahil eden ve bunu kullanan kişilere de bir şey söyleyemem herkesin konuşma şekli üslup şekli farklıdır Demek ki o şekilde iletişim kurmayı doğru buluyor o şekilde konuşuyor
İlişkide argo kullanımı biraz da iki kişinin sınırlarıyla alakalı oluyor. Bazı çiftler bunu samimiyet olarak görürken, bazıları için gerçekten rahatsız edici olabiliyor. Önemli olan karşı tarafın nasıl hissettiğini fark edebilmek ve buna göre davranmak. Saygı kaybolmadığı sürece dil bazen esneyebiliyor ama kırıcı hale geldiği anda durmak gerekiyor. Kendini değersiz hissettiren bir üslup, şaka da olsa uzun vadede yıpratıyor.
Saygısızlık bana mal diyen adam hiç tanımadığı kıza mal diyor mu yok, bir saygı duyuyor haddini biliyor. Yani tanımadığı kız kadar olamayacaksam Hiç olmayayım
Elbette, ağızdan çıkan bazı kötü sözler de saygısızlığa girer; ancak asıl saygısızlık, yapılan eylemler ve duruşla ilgili olan şeylerdir. Sözdür, affedersin, ama yapılan şeyler unutulmaz.
Sevgilimle argo konuşurum ama onun şahsına veya zekasına hakarette bulunmam. Bence bu bir saygısızlıktır. Sevgilime değer veririm ve değer verdiğim bir şeyi asla aşağılamam.
Ben eşime öyle laflar etsem aşırı alınır. Kadının üstün ırk olduğunu düşündüğü için kendisi, asla benim slk ifademe gelemez. Yatağı ayırma noktasına gidebilir 😅
Ya ben pek sevmiyorum ama detayda belirttiğin gibi tatlı tatlı takılmak güzel. Ama öyle büyük küfürler etmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 ay
İlişkide en önemli olan şey saygı ve değer vermek, bu durum zamanla saygıyı bitirir ve saygı duymadığın birine değer vermen mümkün olmaz, bununla birlikte seks yaparken bazı kadınların argo konuşmalardan hoşlandığını duymuştum
Ben konuşmak açıkçası.. öyle konuşmak da zevkli değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
4 ay
Erkekler yanlarında dişil enerji istersen erkek arkadaş eril enerji pek istemezler. Bu durumda kadını kadın gibi değil erkek arkadaş gibi görmeye başlar. 😊😊