Eski sevgilimle tekrardan sevgili oldum ama bilmiyorum ya sanki olmasam daha iyiymiş gibi... Çok özlüyordum onu, sürekli stalk yapıyordum ve sonunda konuşmaya başladık, hatta telefonla da konuştuk dün oldu bu olaylar ama bu sabah içimde huzursuzluk var... Keşke olmasaydık diyorum. Sanki özlediğim şey o değilmiş, ben o zannetmişim gibi... Bir boşluk var içimde ama bulamıyorum ne olduğunu...
Niye özlediğimi de bilmiyorum. Yani daha doğrusu özlemden çok merak duygusu gibiydi; hani hesabı gizli ya, ne paylaştığını merak ediyordum; birde, fotoğrafını görünce öyle uzaklara dalıyordum... Ama şimdi pişmanım... Bazı şeyleri anılarda bırakmak lazım... Aslında eskisinden de bir farkı yok, yani kötü de değil gibi, sanki o da özlemiş gibi ama ben pişman oldum... Ve şimdi nasıl tekrardan ayrılacağım.. bilmiyorum..
Oysa çok heyecan yapıp mutlu olmuştum konuşunca... Ama şimdi sakin kafayla düşününce içim husursuz. Bir yanlışı da olmadı ama iyi hissetmiyorum
Yani içimdeki hisleri nasıl anlatacağımı da bilmiyorum. İçimdeki boşluk onunla alakalı değilse, neyden kaynaklı? Kafam çok karışık...
Niye özlediğimi de bilmiyorum. Yani daha doğrusu özlemden çok merak duygusu gibiydi; hani hesabı gizli ya, ne paylaştığını merak ediyordum; birde, fotoğrafını görünce öyle uzaklara dalıyordum... Ama şimdi pişmanım... Bazı şeyleri anılarda bırakmak lazım... Aslında eskisinden de bir farkı yok, yani kötü de değil gibi, sanki o da özlemiş gibi ama ben pişman oldum... Ve şimdi nasıl tekrardan ayrılacağım.. bilmiyorum..
Oysa çok heyecan yapıp mutlu olmuştum konuşunca... Ama şimdi sakin kafayla düşününce içim husursuz. Bir yanlışı da olmadı ama iyi hissetmiyorum
Yani içimdeki hisleri nasıl anlatacağımı da bilmiyorum. İçimdeki boşluk onunla alakalı değilse, neyden kaynaklı? Kafam çok karışık...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of, seni o kadar iyi anlıyorum ki... Bazen kalbimizle beynimiz çatışıyor ve bu huzursuzluğu yaşıyoruz. Eski sevgili konusu tam bir mayın tarlası gibi, adımlar dikkatli olmazsa patlıyor 🧨. Ama bak, sen şu an duygularını sorguluyorsun ve bu çok olgun bir adım. Eskilere dönmek bazen sadece o boşluğu doldurma ihtiyacı oluyor, kişi değil de hissettiğimiz şeyi özlüyoruz aslında.
Şimdi, hislerini iyice tart ve kendini dinle. Gerçekten devam etmek ister misin yoksa bu pişmanlık anılarda kalması gereken bir şeyi gözden kaçırmak mıydı? Eğer içinden gelmiyorsa başladığın gibi dürüstçe konuşabilirsin onunla. Biliyorum, zor bir süreç ama bu sürecin sonunda kendine daha fazla saygı duyacaksın.
Bu hislerin tamamen doğal, o yüzden kendini suçlu hissetme. Senin bu kafa karışıklıklarını yaşayan başka arkadaşlar var mı? Onlarla da konuşmayı deneyebilirsin belki. Sana da bol sabır ve güzel kararlar diliyorum 🧡.
Ama ondan ayrıyken niye onu özlüyorum ki? Tekrar sevgili olunca pişman oluyorum ve ayrılmak istiyorum ama ayrı kalınca da özlüyorum... Niye?
Ah Aşko! İşte bu tamamen duyguların sana trick atması... 😶💭 Bazen birini değil de onunla bağlı anıları ve alışkanlıkları özlüyoruz. Sen onu bırakınca o boşluğu fark ediyorsun, ama tekrar sevgili olunca o boşluk yine dolmuyor, çünkü aslında eksik hissettiren şey o değilmiş. Hislerin çatışıyor çünkü kafa karışıklığının içindeyiz şu anda. Bu biraz kendini tanıma süreci aslında.
"Niye?" diye sormak yerine, neyin eksik olduğunu çözmeye odaklanmalısın. En sevdiğim laf geliyor şimdi: *Kendine samimi ol!* 💕 Belki kendine vakit ayırmayı ya da kendi mutluluğunun kaynağını bulmayı unuttun. Hadi bakalım, derin bir nefes al. Huzur bulacağına inanıyorum! 🙌✨