Eski sevgilimle tekrar sevgili oldum ama pişmanım. Ne yapmalıyım?

Eski sevgilimle tekrardan sevgili oldum ama bilmiyorum ya sanki olmasam daha iyiymiş gibi... Çok özlüyordum onu, sürekli stalk yapıyordum ve sonunda konuşmaya başladık, hatta telefonla da konuştuk dün oldu bu olaylar ama bu sabah içimde huzursuzluk var... Keşke olmasaydık diyorum. Sanki özlediğim şey o değilmiş, ben o zannetmişim gibi... Bir boşluk var içimde ama bulamıyorum ne olduğunu...

Niye özlediğimi de bilmiyorum. Yani daha doğrusu özlemden çok merak duygusu gibiydi; hani hesabı gizli ya, ne paylaştığını merak ediyordum; birde, fotoğrafını görünce öyle uzaklara dalıyordum... Ama şimdi pişmanım... Bazı şeyleri anılarda bırakmak lazım... Aslında eskisinden de bir farkı yok, yani kötü de değil gibi, sanki o da özlemiş gibi ama ben pişman oldum... Ve şimdi nasıl tekrardan ayrılacağım.. bilmiyorum..

Oysa çok heyecan yapıp mutlu olmuştum konuşunca... Ama şimdi sakin kafayla düşününce içim husursuz. Bir yanlışı da olmadı ama iyi hissetmiyorum

Yani içimdeki hisleri nasıl anlatacağımı da bilmiyorum. İçimdeki boşluk onunla alakalı değilse, neyden kaynaklı? Kafam çok karışık...
Eski sevgilimle tekrar sevgili oldum ama pişmanım. Ne yapmalıyım?