Eski sevgilime tekrardan aşık oldum ne yapmalıyım?

Eski sevgilimle yaklaşık 1 ay çıktık hatta 1 ay bile değil onun her hareketi davranışı tatlılığı olsun çok seviyordum tamamen aşık olmuştum hayatımın kadınını bulmuştum fizik boy karakter aradığım tüm özellikler ondaydı 1 hafta konuştuk 1 hafta da birbirimize tutulduk 1 haftanın sonunda çıkma teklifi ettim önce tanıştık tabi arkadaş yoluyla sonra sevgili olduk yine buluştuk çok güzel bir buluşmaydı kusursuz eğlenceli mutlu bir buluşma hatta buluşmanın sonun da dudaktan öptüm çok kısa 1 saniye falan böyle utandı kızardı aşırı tatlıydı hava döndü birden battaniye çıkardı çantasından onu omuzuma attı sonra yanıma girdi birlikte eve kadar yürüdük hatta bazen durduk birbirimizin gözlerine baktık gülümsedik sarıldık sonra evlere dağıldık hasta oldum ben sonra bu kendini suçlu hissetti yine tatlı cümleler kurdu ondan sonra iyleştim 4 gün sonra burda ilişkimiz 1 hafta 4 gün oldu sonra günaydın minik yazdım mesajıma cevap vermedi aradım açmadı sonra olay ortaya çıktı 1 hafta sonra 1 hafta bekledim sonra ayrıldı yapamıyorum diye eski sevgilisini unutamamış ayrıldık sonra eski sevgilisiyle barışmışlar neyse ben bu kısımlarda hiç yazmadım bir 7 ay geçti ondan sonra yine bizi tanıştıan arkadaşımla konuşuyorduk bu sefer unutamadığı çocuk bundan ayrılıp başka kızla çıkmaya başlamış bunun morali çok bozuk ben hep yanında oldum ağlarken gülümsettim hep yanında oldum sonra yine aynı ekip buluştuk ben ortak arkadaşımız ve eski sevgilim sadece 30dk buluştuk bir yere gidip geldik birbirimizin gözlerine baktık yine sanki hiç birşey olmamış gibi birbirmize yine gülümsedik ve yine kalbimi ona kaptırdım yarın yani cuma ve cumartesi tekrar buluşcaz peşpeşe yarın balık tutmaya cumartesi sinemaya gidicez yani güzel gidiyor ama ben cesaret edemiyorum seni seviyorum yine demeye yine beni bırakmasından korkuyorum eski sevgilisini özlemesinden ne yapmalıyım?
Eski sevgilime tekrardan aşık oldum ne yapmalıyım?