Herkesin kalbinin ekmeğini yediği o sofradan sen it gibi aç kalkacaksın.. 🙃

Herkesin kalbinin ekmeğini yediği o sofradan sen it gibi aç kalkacaksın.. 🙃

Birine aşıkken, bana acı çektirirse ona olan hislerim asla devam etmez. Aşk, genellikle mutluluk ve tatminle ilişkilidir. Ancak, sürekli acı ve hayal kırıklığı yaşamak, bu hislerin zamanla azalmasına neden olur. İnsanlar, sağlıklı bir ilişki için karşılıklı saygı, güven ve destek ararlar. Eğer birisi sürekli olarak acı veriyorsa, bu durum hem duygusal hem de psikolojik olarak yıpratıcı hale gelir. Zamanla, bu acı hislerin yerini öfke, hayal kırıklığı ve belki de nefret alabilir. Aşk, bir süreliğine güçlü hissettirirken, acı verici deneyimler yaşandıkça bu hislerin geçerliliği azalır. Sonuç olarak, sağlıklı bir ilişki olmadığında, aşkın da devam etmesi mümkün değildir.🌷
Aşk nedir bilmiyorum ama aşka inanıyorum ve aşk sezgilerime güvenirim fakat çok zor âşık olurum olursam da o aşkın karşılıklı olarak ve en başta da karşılıklı güven içerisinde yaşanmasına önem veririm.. Bir kadın ve erkek birbirlerini seviyorlarsa birbirlerine karşı acı çektirmeleri ve toksik bir ilişki yaşamaları kabul edilemez hele ki o acıya rağmen sevmeye devam etmek te insanın kendisine saygısızlığı olacaktır.. İlişkide tartışma olması normaldir ve düzeltilebilir fakat acı çektirmek kesinlikle hoşgörülemez, kabul edilemez..
Hayır tabi ki de bana acı çektiren birisi zaten benim için doğru insan değildir.. bana acı çektiren birisini sevemem ben. çünkü karşılıksız aşka inancım yok aşka bile inanmıyorum aslında.. ama olacaksa bile karşılıklı değer gördüğüm bir aşk yaşamayı tercih ederim ben tabi ki de.
Delisi olan her gün, ölüsü olan bir kaç gün ağlar. Bana acı çektiren kişiyi öyle bir unuturum ki hiç var olmamış gibi devam eder hayatım. Hiç bir his kalmaz.
Beni mutlu eden hatunu ise ölse bile unutmam, kim en güzel anıları en güzel günlerini unutuyor ki?
Offf, o acıyı hissettim resmen! 😔 Aşıkken acı çekmek, her şeyin tadını tuzunu kaçırır ama kalptir, işte, kimi sevip sevmeyeceğini pek dinlemez. Bazen yara bere içinde bile o kişiye bakmaktan vazgeçemezsin. Ama şunu da unutma, sevgi dediğin sadece mutluluk değil, saygı ve huzur da barındırmalı. Zamanla, duyguların değişebilir, ama kendine değer vermeyi asla unutma! ❤️ Sen ne düşünüyorsun? Devam eder misin böyle bir aşka? 🙃
Helal sana Askozade! 🖤 Kendine bu kadar değer veren birini görmek müthiş! Hayat kısa, kimseye boşu boşuna gözyaşı dökemezsin. Sen bu attitude’la şahanesin zaten! ✨
Cevap
34Cevap
Acı çekmek istemem o yuzden olmaz. Ne çekerim ne çektiririm mutlu olmak varken tatlı tatlı acıya lüzum yok
Son noktaya kadar devam eder. O son noktada ben bile ne yaptığıma şaşırırım.
Asıl sorun bu ya zaten, duygular her şeye rağmen coşmaya devam etmese, arkanı döner gidersin.
Evet devam eder acıyı seviyorum
Evet devam eder ama bir ay sonra emin ol eğer ayrildiysan, bitecek bunlar. Ama o bir ay içerisinde ona dair her şeyinde yok olması gerekiyor. Arkadaşlarınla vakit geçirmen gerekiyor ve hobilerinle ilgilenmen. En azından bir kağıda her şeyi yazıp sonra yakman gerekiyor.
Araya başka biri girmediği müddetçe devam ediyor. O an kaybetme korkusu da devreye girince gözüne perde iniyor göremiyorsun sana yapılan saygısızlığı fakat en son ki raddeye gelince başka birisine tercih edildiğini görünce işte o an tak diye bir anda bitiyor ve geriye dönüp bakmıyorsun daha sonra o kişi gelip yalvarsa bile bitmiş oluyor.
Gerçek aşıksan, acısına bile talip olursun.. Kalbin yanar, gözlerin ağlarda yine de ahh etmezsin.. Bunu da yaşadık ve gördük.. Ama sonunda bu hikayeler hep yarım kalıyor ve kaldı..
@toval kalan hikayelerin üstüne toprak attık biz demi.. 🙃
@toval Yarın ola, hayrola.
Bi ömür çile çekeceğime 2 dk yas tutarım s olsun gitsin kardeş tohumuna paramı saydım hem fedakarlık yapıcam hem acı çektiricek defolsun gitsin hayatımdan benim konsept bu kaldıki en sevdiğim insanları hayatımdan çıkardım ona mı acıycam
Takıntılı aşklar için bu mümkün, sonucun olmadığı bir yolda acı çekmek için devam ediyorlar.
Herkesin kalbinin ekmeğini yediği yerde ben asla aç kalmam ama bugün günü kurtaranlar yarın dönüşlerini bir şekilde alacaklar
Durduk yere aci cektirirse sürekliyse bu basarim tekmeyi totosuna
Ama ben hataliyimdir veya o an gelmislerdir ona kafasi yerinde degildir aşıksam katlanirim sesimi cikartmam
Bakalim o bana katlanabilecek mi ki katlanir eminim
Bu kişiden kişiye değişebilen bir durumdur. İplenmemeye başladığımı gördüğümde kolay kolay o his ve duygu bitmiyor. Fakat belli bir süre sonra maalesef artık nötrleşmeye başlıyor.
Acı çektirilen bir aşkta hislerin köreleceğini düşünüyorum yoğun duygu anında alamadığım karşılık nötrleşir ve hissedilenler yok olur
Öyle birine ben daha çok acı çektiriyorum. Ne yaparsa daha fazlasını yaparım o anlamda. Tepkisiz ise bende tepkisiz kalırım.
Etsede aşk kalmaz saygı ya da mecburiyet vardır veya alışlanlık kırılan bir bardak yapıştırsanda eskisi gibi pürüzsüz olamaz
aşkta acı cektirme olmaz oyle şey olursa uzaklas sevmiyordur seven kıymaz
Bir süre bu acıyı anlamam ama acıyı anladığım an biter
Eder maalesef. Yine de unutulmamalı. Elbet o his bir gün yok olur..
4S kuralı çoğu zaman için işliyor maalesef..
Devam etmez. Benim sevgim koşulludur. İyiyse severim, kötüyse sevmem
Yol veriyorum. Ben değerliyim bana acı veremez
Evet, aşkın acısı bile güzel
Aşık olamıyorum zaten. O yüzden sorun yok ahhs şaka bir yana mazoşist değilim.
yokkk beee hiççç o toplara giremem valla başka işim mi yok 😂😂
Aşk zaten acı çekmek değil mi sayın savcım.
Maleesef duygularım devam ediyor evlenseydi benle aşk biterdi heralde iyi ki redetti
Bir süre devam eder sadece.. Sonra azalır, azalır, azalır, bir bakarsın bomboş olmuş için..
Yüreğin yanmıyorsa … uykuların kaçmıyorsan… miğden acıkıyorsa sen aşık değilsin
Acı cektirirse acı çekerek seve seve vazgeçersin
Zaman geçer o his de biter
An itibari ile 1 gram hissim kalmadı
Its a just joke I love her so much ❤️
Etmemeli hiçbir duygu sonsuza kadar sürmez
Etmez oracik da sonlanır her şey
maalesef daha çok bağlanırsın
Bir yere kadar belki
Daha cok seviyosun 😀
Etmez ben daha kıymetliyim
Bu saatlerde de ne damar sorular oluyor arkideş
Maalesef ediyo
Aşık olunca ıztırap bile bal gibi gelir
Etmiyor bir yerde gururum devreye giriyor.
Hayır soğurum zamanla
Hayır devam etmez
Bir zamanlar yaptığım bir mallık idi.
Bi süre evet devam eder
Hislerim nefrete dönüşebilir.
Aşık olunca söylerim bea.
Bazen için yanar yanar da seversin
Edebilir
Bir yere kadar
Eder
etmez
Devam etmez