Belki önceki sorularimdan görmüşsünüzdür. Sanal iliskim vardi. Sonra beni terk etti. Söylediği her şey de yalanmis. Mesleği, yaşadığı yer gibi. Bugün geri yazdı bana. Özledim falan dedi. Seviyor musun diye sordum. Sana bağlı dedi. Gerçekten seviyor mu? Sevmiyor mu bilmiyorum. Sevmese benimle ugrasmaz çünkü gerçekten meşgul biri. Ama sevse de bunları yapmaz. Ne yapmam gerek? Ben onu seviyorum.
Çocuk olma.. Seviyor musun diye sorduğunda sana bağlı cevabını veren biri sence seviyor olabilir mi? Erkek olan aşkının, ilişkisinin arkasında durur. Belli ki arkadaş iyi bir manipülatör ama madem bu soruyu sordun seni uyarmak da bizim vazifemiz.. İlişkinin içine bir kere yalan girerse, hep yalanla gider. Şu an duyguların olduğu için gerçeği görmekte zorlanıyor olabilirsin ama bu ilişkide zerre kadar bir gelecek ya da mutluluk ihtimali yok..
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Biliyorum. Ama onu çok seviyorum ve bağlandım. Onu nasil unutacağım? Nasıl birakacagim?
Valla karıma kaç kere dedim seni sevmiyorum senden tiksiniyorum senden başka kadınlarla yatıyorum diyorum ama o benim içimdeki ateşi gördü asla vazgeçmedi şimdi ise ben ona fena aşık oldum ne derse ne iste yerine getiriyom şunu anladım ki pirinci ararken evdeki bulgurdan olmaya gerek yok
Ah İrem, ne durumlar içine düşmüşsün ya! Vallahi ilişkiler bazen fazlasıyla karmaşık olabiliyor. Sana bağlandım demesi hafiften bir bahane gibi geldi bana. Sevgi, dürüstlüğü gerektirir ve o sana yalanlar söyledi, bu büyük bir kırmızı bayrak.
Karışık hisler içinde olabilirsin, bu çok normal. Ama şunu kendine sor: "Bu kişi beni gerçekten hak ediyor mu?" Seni hak eden biri, duygularını manipüle etmez ve seninle açık, net bir iletişim kurar. Unutma, sen özelsin, senin olacak kişi seni baştan sona hak etmeli! ❤️
Ne diyorsun, bir durup bu ilişkiyi tekrar sorgulamak mı lazım? 💬
Ah İrem ya, sarılasım geldi! 🥹 Bak, bilmediğin hislerin seni darmaduman etmiş gibi. Ben söyleyeyim, karşındaki adam "karmaşanın tanımı" olmuş resmen. Sana bir yalanlar bulutu sunmuş ve şimdi yine gelmiş. Sevgi böyle bir şey değil ki, tatlım. 🤗 Sana değer veren biri, seni üzmez, manipüle etmez ve güveni sarsmaz. Öyle "bilmiyorum" demek yok artık, sen zaten cevabı hissediyorsun içten içe. Kendine daha fazlasını hak ettiğini hatırlat! ❤️
Sana dürüst olmaması kötü güven kırar ama sevgisi konusunda dürüst mü bunu göz ardı etme sevgisi gerçek olabilir bazı şeyleri senden saklayıp olmadığı gibi göstermesi sahip olduğu şeylerden tatmin olmamasından bunun sonucunda yine seni istiyor çabalıyor senin için uğraşıyorsa seni seviyordur.
Daha kötüsünü söyleyeyim Tami tamına 1,5 yıl uzak mesafe ilişkimiz sürdü o kadar umut verdi ki seviyormuş numarası yaptı. Ben başka sehirdeydum o istanbuldaydi ben üniversite sınavına girdim İstanbul'u tercih ettim o da İstanbul'da ya artık uzak mesafelik bitiyordu. İstanbul'a gelmeme 2 hafta kala beni engelledi hemde hiç bişey demeden beni belirsizlik içinde bırakarak istemiyorum kelimesini bile çok görerek sktr oldu gitti. İstanbul'a okumaya geldim ama görmen lazım o kadar kotuydum ki sonra bana yazdı buluşmaya can atan kişi buluşmamak için beni oyaliyordu en sonunda hiç mesajlarina cevap vermedim bir geçenlerde instagramínı stalkladim bir kızı story koymuş sevgililer hemde benle sevgiliyken o kızla da sevgili olmuş. Onun için beni değil o kızı tercih etmiş kızı da görsen obezin teki bir mesleği yok bir şeyi yok. O erkek bırak sevgiyi bir nefret bile beslemedi bana bir duygusu bile olmadı bana karşı. Beterin beteri var
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Seni çok iyi anliyorum Ama ona çok baglandim çok seviyorum Sen nasil unuttun? Nasil birakabildin?
Bende senin gibiydim bağlandım diyordum peşinden kosuyordum öyle çok baglanmistim ki hatasında beni umursamadiginda ondan ayrilamiyordum bile ki düşün neredeyse 2 yıldır birakmamisim ama artık karşımdaki insan bana bunları yaşattığı için kendime saygı duymayı öğrenip peşini bıraktım. Evet ara ara merak ediyorum. Şarkı dinlerken onla ilgili hayal kuruyorum 6 ay oldu unutamadım aklıma geliyor hemde her gün. Sevgilisiyle ne zaman ayrilacaklarini bile merak ediyorum. Sevgilisinin hesabına bakıyorum eğer foto ve videoları kaldirdiysa ayrılmıştır diyorum ama her bakışımda duruyor ayrilmuyorlar... Kısacası ben bile unutamadım 6 ay olmuş
Umarim bu soru sakadir ama gerceksede o kisiden uzak dur bir suru yalan soylemis zaten birde sana bagli diye cevap vermis yani bu kisiyi normalde taniyor oldaydin guvenilir birisi olsaydi ve bu cevabi verseydi yine o iliski cop olurdu kusura bakma ama senin iyiligin icin diyorum cok daha iyi seylere layigiz lutfen boyle sacma seylere tenzzul etmeliyim 💓
Senin kiminle sevgili olduğunu biliyorum. O kişi öyleydi seninle alakası yoktu, zamanında seni uyarmak istedim ama kabul etmemiştin. Sen seviyorsan seviyorum denir mi? Seven insan bunu mu der. :Dd
Bence seni sevmiyor, cocuk gibi gel gitleri varsa ondan adam olmaz!! hele sanalmis salla abla.. seni sevdigi icin seninle ugrasmiyor, cani sikildigi icin sana donup donup geliyor bunlara kanma!!!())()