Sevgilim ıssız adam mı? Issız adamdan anlayanları bekliyorumm?

3 aylık ilişkimiz vardı. Çok tutkuluyduk başta. İlişkinin son zamanları baya soğuktu bana karşı geç cevap vermeler felan. (Aklında birisinin olmadığına eminim) "neden böylesin" dedim "hislerim eskisi gibi değil sana karşı" dedi "neden" dedim. "İkimizde çok sivriyiz kavgalardan yoruldum herhalde bilmiyorum tek bir olaydan değil artık bende ipler koptu seni üzmemek için ayrılamıyorum artık hislerim sana karşı aynı değil" diyip durdu çok sinirlendim bana hep seni bırakmayacağım diyordu. Sinirden engelledim o an duymak istemedim. 1 ay sonra onu çok özlediğimi yazdım. Yine "iliski istemiyorum yeniden denemekte istemiyorum" dedi. Ben sebepsiz ayrılmak olarak görüyorum bunu çünkü her ilişkide kavga iniş çıkış olur ama o bunu kabullenmiyor. Hislerim bitti napabilirim diyor. Yeniden deneyelim diye yalvardım hiç istemedi baskası olmadığınada yemin ediyor. "Ten uyumumuz için bitirmemek için duygularımı bile zorladım hatta ama yinede olmadı" dedi. Yıkıldım kaldım ben ne yaptım bu adamın benden bu kadar soğuyacağı, vazgeçeceği ilerde pişman olur özler mi? Issız adam rol modeli midir bu?

Sevgilim ıssız adam mı? Issız adamdan anlayanları bekliyorumm?