AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır değişmez tabi ki de,
Belki kadın aynı durumdan çıkarsa değişen şeyler olmaya başlar.
Bence insanoglu sadece kendiyle ilgilenmeye ve kendine göre bir hayat felsefesi oluşturduğu ölçüde ayağı yere daha sağlam basmaya başlıyor.
Yanlışa istesede düşmüyor.
Kişiliğin belli bir yaştan sonra ne kadar değişeceğine inanıyorsun?
Vallahi Huylu huyundan vazgeçmez Adam 50 yaşında bu saatten sonra hiçbir değiştirmez
Evet anlatmak istediğim tam olarak buydu 😉
Ciddi yaş farkı var uyum sağlayabiliyor musunuz?
Uyum konusunda gençler genç çocukla çocuk hani ihtiyarla ihtiyar Hani öyle zaten cahil bir insan değil Üniversite mezunu bir insan
Eğer uyum yakalayabiliyorsanız mutluluklar dilerim😉
Zamanla değişmez ama zamanla değiştirir
Ben çok konuştum bununla Yapma etme bak sorumluluğunu yap ben seni seviyorum hani daha iyi olacak bir sorumluluğunu al bu şekilde Dönmez bak evliliğimiz yuvamızı ziyan olacak diye ben çok konuştum ama bir müddet sonra bir bakıyorsun yine aynısı oldu o yüzden ben de değişmez huy bunu diye biliyorum
28 yılın sonunda mutlaka değişir, savaşmağa devam
Halim. kalmadi artik kadinda erkekte sorumlugunu bilmek. zorunda kira odemiyor calismiyor maasina guvenip oturuyor 8 aylik evliyim ilk 3 ay calisti daha calismadi ben calisiyom ben oduyom ne varsa bide kizincada bana agza alinmiyacak kufurler soyluyor
Değişmez yaşı kac bir de
50 yaşında
Değişmez
Hayır değişmez
Himm
Neyse o
8 ay olacak evleneli İlk 3 ay mı çalıştı Ondan sonra çalışmadı kiralar Faturalar ev her şey çocuk hep bana kaldı Ben de çalışıyorum ediyorum ama onu da çalışmasını istiyorum ben tek başına olacak iş değil Emekli maaşı var emekli maaşıyla güvenip oturuyor ailesinin yani 5-6 tane evi var Ailesi istemediği için oraya da oturamıyoruz o evde de satamıyor ailesine söz geçiremiyor ailesi bana laflar hakaretler küfürleri diyor kendisi öyle ağız ağlayacak laflar ediyor ve alkolü bir yandan hani ne yaptıysan ben bu adamı yani sorumsuzluğundan çıkartamadım sabır sabır da artık bir yere kadar yani
Ne diyim ki allah sabır versin ama evlenirken bi bakın yaa
Vallahi baktık da hataları da vardı aslında da artık görmezden mi geldik hasta karşıma alıp konuştum bak dedim bunlar bunlar dedim yapıyorsun hatalarını topla Kendine gel bu şekilde olmaz diye çok söyledim ama hayır bir nikaha kadar ses çıkartmadı bir toparlamış gibi oldu hadi nikah kıydıktan sonra aynı haline Eski haline geri döndü yani Fabrika ayarlarına geri döndü asla hata benim yani bunun her hatasını bilip de kabullendikten sonra E adam daha fazlasını daha beterini yapacaktı yani Bunu ben bile bile şey yaptım yani düzeltirim umuduyla düzelir umuduyla sevgiyle aşkla belki yola gelir diye ama yola gelmedi daha Beteri oldu
Bi inaanı çok değiştiremezsin
Hiçbir şekilde değiştiremem Çünkü biz çok kavgalar ettik çok barıştık çok ettik ama hep aynı tas aynı hamam 50 yaşındaki bir adamı hiçbir şekilde değişmez
Aynen öyle
Değişmez
Degismezzz