Mesela bir erkekten hoṣlanan kiz o erkegi görmezden gelmesi veya onunla okul diṣinda konuṣmamasi mumkun mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMümkün değil. İllaki belli eder. En belli etmeyen kızın bile savunmasız kaldığı anlar olabiliyor. Kız senden hoşlanıyorsa illa sinyal yollayacaktır. Düzenli aralıklarla görüş açına girmeyi deneyebilir veya kaçak bakışlar atabilir (Surat ifadesine dikkat etmelisin), gözlerini kocaman açıp hayran hayran dahi bakabilir. Kadınlar reddedilmeyi sevmezler ve direkt bir diyalog kurma girişiminde bulunmayabilirler ama senden hoşlanıyorsa illaki bunu sana belli edicektir. İç güdülerine güven. Eğer kafanda büyük soru işaretleri varsa kız senden hoşlanmıyordur.
192 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlama ama bu konuda kadınlardan tavsiye almamaya çalış. Ava onu nasıl avlayacağını sormak gibi bir şey bu.
Soran+1 yılKizla bir kac kez göz göze geldim ve kiz bana gulumsuyordu ve bugunde aynisi oldu kiz karṣidan arkadaṣlariyla geliyordu bende telefondaydim sonra göz göze geldik bir birimize gulumsedik gecenlerde kiza istedigi bir yiyecekten aldim ve cok begendigini söyledi teṣekur ederek omuzuma dokundu
- +1 yıl
Sade ve içten bir gülümsemeyse sana ilgi duyuyordur. Yiyeceği hediye olarak aldıysan mantıklı bir hareket. Flörtleşmeyi biliyorsan ilginin dozunu kaçırma birazda kız sana ilgi göstersin. Ufak şakalaşmalar yaparsan iyi olur. Bazı ufak aşırılıklara kaçmak kızın niyetini anlamana yardımcı olur. Bir soru sorarken araya "yavrum" ya da "canım" falan sıkıştırabilirsin. Biraz cürretkâr olmakta fayda var 😉. Muhtaçlık gösterme yeter. Sana ilgi göstermiyorsa bırak gitsin. Sakın kız kendini özel hissetsin diye fazla uğraşma.
- +1 yıl
Yapabiliyorsan göz göze geldiğinde göz kırpabilirsin
Soran+1 yılSade ve icten guluyor aslinda arada kizin sacina dokunmak istiyorum yeṣil gözlerini övmek istiyorum ama korkuyorum ters teper diye yani sinirlenir diye bana dokunma demesinden korkuyorum
- +1 yıl
Ayarını tutturursan ters tepmez merak etme. Korkmana gerek yok. Bu biraz deneyimle olan bir şey ama korkucak bir şey yok. En fazla kızla birdaha konuşmazsın. Sen de burada yaptığın hataları diğer ilişkilerinde yapmamaya dikkat edersin.
Soran+1 yılAma kizin yanina gidip birdende sacina dokunamam ki yani bir bahane felan bulmam gerekiyor
- +1 yıl
Dış görünüşünü övmeni tavsiye etmem. Zaten kızlar bolca duyuyor bunları. Kızın kafasını karıştırmalısın. Seni çözememeli. Kızla ettiğin bir sohbetin sonunda ya da sohbetin uygun bir yerinde zekasına iltifat edebilirsin.
Soran+1 yılBir kere yapmiṣtim bunu kizla konuṣmak icin kizin sinifina gitim ögretmeni yoktu sinifta ve kapiyim actim birden ṣakadan ögretmenlik yaptim masanin uzerinde ögretmenin sorulari ve cevaplari vardi bende sinifa sordum soruyu kizda dogru cevapladi bende sinifin en akilisi bildi dedim oda gulerek önumde kagitlarimda cevaplar vardi ordan bildim dedi
- +1 yıl
Direkt saçlarına dokunma zaten. Bir bahane de sunman gerekmiyor. Seviyeli olarak yaklaşman gerekiyor. Sen belli bir noktaya gelince kız anlar zaten niyetini. O zaman geri de çekilebilir izin de verebilir. Dediğim gibi böyle işler deneyim istiyor. İlk önce flört işini çöz. Kıza sakın arkadaş gibi yaklaşma. Ona arkadaş gibi davranma. Niyetini belli etmelisin
- +1 yıl
İyi gidiyormuşsun işte. Arkadaş gibi yaklaşma, arkadaş gibi davranma, ilgini belli et. Muhtaçlık gösterme ve ilgi olayını da iyi ayarlarsan on numara 🤌
- +1 yıl
Birde saçına vs. dokunmak istiyorsan ve deneyimsizsen bunu sevgili aşamasına geçmek istediğin zaman yap. Birde kıza asla çıkma teklifi etmelisin. Sevgili olmak istiyorsan saçlarıyla oynayabilirsin. Bu onun anlaması için yeterli olacaktır.
- +1 yıl
Pardon etmemelisin *
- +1 yıl
Çıkma teklifi etmemelisin. Bu bombayı kucağına atıp kaçmak gibi oluyor ve kadınlar bunu hiç sevmez. Sende gönlü olsa bile reddebilir. İlişkiye liderlik etmesi gereken erkektir, ona böyle bir mücadele verme.
Soran+1 yıl3 tane sorum olacak pek emin olamadigim
Birincisi acilmadan nasil sevgili olacagim kizla yani mesela sacina dokundum oda niyetimi anladi sonra ne olacak?
Ve ikinciside ṣuan okulun ortalarindayiz kiza bu zamanlarda iyice yaklaṣmam mi daha mantikli yoksa okulun son gunlerine dogru mu?
Son olarakta kizin sevdigi bir yiyecek var aceba ondan alsam kiz arkadaṣlariyla birlikteyken sadece ona versem arkadaṣlarina ayip olur mu veya kiz ters tepebilir mi cunku o an kesin anlar ondan Hoṣlandigimi- +1 yıl
bir şey almanı tavsiye etmem. Herhangi bir buluşma düzenlemediyseniz (baş başa) ona bir şey alma. Okulun ortalarında olman daha iyi. Böyle daha iyi irtibat kurabilirsin. Okulun son günleri böyle bir şey yaparsan bu kızı uzun bir süre göremeyeceğin anlamına gelebilir. Kıza bu zamanlarda yaklaşman daha mantıklı. Açılmana gerek yok. Saçlarına dokununca gerisi gelir zaten ( bunu yaparken göz temasını iyi kur), sonrasında sevgili olarak devam edersin. Niyetini zaten ilk başta belli etmelisin ki kız seni arkadaş olarak etiketlemesin. Ondan hoşlandığını belli etmen kötü bir şey değil ama ona muhtaçlık falan gösterme. Sadece hoşlan, kendini kaptırma. Sen yapman gerekenleri yaparsan zaten ters tepmeyecektir. Baktın işler yolunda gitmiyor başka kızlara yönel ve aynı hataları yapmamaya çalış
Soran+1 yılAnladim teṣekurler
Soran+1 yılOnu arkadaṣ olarak görmedigimi nasil beli edecegim saclarina dokuniyim göz göze gelince gulumseyeyim felan mi?
Soran+1 yılMesela ṣey desem nasil saclarinin rengini cok begeniyorum veya saclarin cok guzel deyip dokuniyim
- +1 yıl
Dış görünüşünü övme. Kız zaten bunları bolca duyuyor. Zekasına iltifat etmeyi dene bu onun daha fazla ilgisini çeker. Kıza bir bahane sunman ya da herhangi bir şey söylemen gerekmiyor. Mesela sohbet edersinde sonra bir sessizlik olurya gülüşürsünüz. O saçlarıyla oynamak için uygun bir zaman. Tabi direkt yaklaşma. Kız istemiyorsa uzaklaşacaktır zaten.
- +1 yıl
Onu arkadaş olarak görmediğini göstermek için yapabileceğin birçok şey var. Göz göze geldiğinde kızı baştan aşağı güzelce bir süzebilirsin.
- +1 yıl
Herkesin flört stili farklıdır. Benim seni anlamam zor. Ters teper diye korkma bunların hepsi deneyim.
Soran+1 yılGöz göze gelince göz kirpsam dalga konusu olur muyum sence?
- +1 yıl
Şuanki durumunda zannetmiyorum. Olsada bir şey olmaz. Kızlar genelde dalga geçtiği erkeklerden hoşlanmaya başlayabiliyor. Göz kırpmak cesaret isteyen bir davranış olduğu için kötü bir etki bırakmaz.
- +1 yıl
Göz kırpmak ve kızı süzmek ilgiyi belli etmenin en etkili ve kolay yollarıdır
Soran+1 yılKizi suzmek derken göz göze gelince kiza usten aṣagi bakmak mi?
- +1 yıl
Evet üstten aşağı süzebilirsin
Soran+1 yılAnladim teṣekurler yardimin icin
- +1 yıl
Ama baktın oluru yok sakın zorlama. Başka kızlara yönel ve yaptığın hataları tekrarlama. Bol şanslar
Soran+1 yılAslinda bir hata yapmiṣtim kiz bana trip ati ve biraz zorladim kizi benimle konuṣmasi icin sadece bir kere oldu bu
- +1 yıl
Olsun bu bir deneyim. Hata yapmak kötü bir şey değil. Kız trip attığında umursama, normal hayatına devam et. Ama ortada bir problem varsa orası başka tabi. Kadınların bazen dramaya ihtiyacı olabiliyor. Bizim gibi değiller bu gayet normal. Sen normal hayatına devam et. Kendi hayatına kadınlardan daha fazla öncelik ver. Mümkün olduğunca boş vakit geçirmemeye çalış. Yaşayarak ve gözlemleyerek öğreneceksin :)
Soran+1 yılSorun yok sadece bahane ariyor trip atmak icin onunla konuṣmaya caliṣmam hoṣuna gidiyordu kizin
- +1 yıl
Kızın hoşuna gidiyor ama bunu yapman senin kızın gözündeki değerini düşürüyor. Bu senin için iyi bir şey değil. Amaç kızın hoşlandığı şeyi yapmak değil. Sadece yapmamız gerekeni yapmak. Kadınlardanda böyle ilişki konularında tavsiye alma ancak tanıdığın deneyimli erkek arkadaşların olur onlardan tavsiye alabilirsin. Kadın beyni oldukça karmaşıktır. Eğer neden böyle yaptığını anlamak istiyorsan insanın evrim sürecini öğrenmelisin. Kadın senin iradenin demir gibi olmasını ve senin manipüle edilememeni ister. İlgi istemesi gayet normal, her insan ilgiye ihtiyaç duyar ama burada önemli olan şey dozdur. Azı karar çoğu zarar desek yanlış olmaz.
- +1 yıl
Seni test ediyor aslında
- +1 yıl
Testi geçmek için teste aldırış etmemelisin
- +1 yıl
Doğal seçilim kadınları bu yöne itti bunun için kadınları asla suçlayamayız
Soran+1 yılAnladim ozaman senin dedigin gibi davranacagim artik kiza
Soran+1 yılBende ṣey duṣunuyordum hani kiz trip atiyor ya ona gercekten deger verdigimi görsun diye konuṣmaya caliṣiyordum
- +1 yıl
Kız istediği zaman kendine değer verecek bir erkek bulabilir. Böyle birsürü erkek var. Sen kendine odaklanmalısın ve yapman gerekeni yapmalısın. Kız kendine değer veren erkeği istemiyor. Kendine değer veren erkeği istiyor ( erkeğin kendisine değer vermesi).
Soran+1 yılVe ben bu hatayi 1 kere yaptim tekrar toparlayabilir miyim burdan?
- +1 yıl
Evet toparlayabilirsşn
- +1 yıl
Çok büyük bir hata değil
Soran+1 yılÖzelden konuṣabilir miyiz aceba isterseniz tavsiye almak icin?
- +1 yıl
O kız olmazsa da onun kız arkadaşları etrafında toplanmaya başlayabilirler. Kadınlar sosyal canlılardır ve fazlasıyla rekabetçi ve kıskançlardır. Senin o kıza hissettirdiklerini kız illaki arkadaşlarına anlatacaktır.
- +1 yıl
Konuşabiliriz istek gönderirsen
Soran+1 yılArkadaṣlik yoladim
- +1 yıl
Xper seviyemiz yeterli değil galiba ben mesaj gönderemiyorum
Soran+1 yılHee aynn bende yoliyamiyorum
Soran+1 yılNeyse burdan konuṣalim ozaman
- +1 yıl
Soruların varsa yardımcı olmaya çalışırım
Soran+1 yılDemin dedigin gibi kiz hep arkadaṣlariyla beraber hic yalniz yakaliyamiyorum ve bugunde okula spor aktivitesi taptik tum gun kiz hep arkadaṣlariyla bir birlerine yapiṣik gibi neyse kizla konuṣmakta zorlaniyorum arkadaṣlari varken etrafta ama yinede kizi guldurdum gözlerinden yaṣ geldi gulmekten sonra kiz gidiyordu arkadaṣlariyla bende telefondaydim ve yanimdan gecerken göz göze geldik gulumsedik ve giti peṣinden gitim onunla birlikte otobuse binmek icin ama bulamadim kizi
- +1 yıl
Kızı takip etmekte bir hata. Arkadaşlarıyla dolaşıyorsa yanlarına gidip sohbet etmeyi deneyebilirsin. Kızın arkadaşlarıyla da flörtleşmen işe yarar. Rekabet kaliteyi doğurur derler :) arkadaşlarıyla flört etmek rekabet ortamı oluşturabileceği için kız seni kıskanabilir ki bu iyi bir şey. Sadece tek bir kızla flörtleşme henüz bir ilişkin yok sonuçta. Hem daha hızlı deneyim kazanabilirsin böylelikle arkadaşlarını sorun etmek zorunda da kalmazsın.
Soran+1 yılKizin arkadaṣlari beni seviyor onlarla aramiz cok iyi ama hic öyle flört etmeyi felan duṣunmedim cok ayip olur diye
Soran+1 yılVe kizin bir arkadaṣida biliyor ondan hoṣlandigimi kimseye deme dedim inṣAllah demezde
- +1 yıl
Hatalarını telafi etmek istiyorsan değişmek zorundasın. İleride işine yarayacak şeyler öğrenebilirsin böyle yaparsan. Esas kız senin ondan hoşlandığını emin ol biliyordur. Kızların sezgileri bu konuda bizden daha kuvvetli. Bu konuyu kızın arkadaşıyla konuşmamalısın. Sorarsa da cevap vermek zorunda değilsin. Kızın arkadaşlarıyla flörtleşmen ayıp olmaz. Bırak biraz kafaları karışsın.
- +1 yıl
Sen kendine yeni kapılar açmazsan kızın senin için etmesi gereken mücadele kalmaz. Para da öyle değilmi zaten. Kendi kazandığın para daima daha kıymetlidir.
Soran+1 yılAslinda bende degiṣmek istiyorum ama zor oluyor mesela benim en buyuk sorunum konu bulamiyorum mesela kizin yanina gidiyorum napiyorsun, gunun nasil gecti dedikten sonra ne soracagimi hic bilmiyorum ve konu kitlenuyor
Soran+1 yılZaten kizin arkadaṣi ögrendiginde ondan hoṣlandigimi zaten ben tahmin etmiṣtim dedi hareketlerinden felan ama pek emin degildim yani kizda biliyor mu hic bir bilgim yok
- +1 yıl
Değişim kolay olsaydı herkes yapardı. Konu bulmak için fazla düşünmene gerek yok. Mesela "saçlarını mı kestirdin" gibi bir soru bile yeterli. Amaç daima kızı konuşturmak olmalı. O konuşmalı ve sen dinlemelisin. Tabi böyle bir soruya karşılık kızın vereceği cevaba göre de bir espiri bulman gerekiyor. Kızın beklemediği birşeyi sormalısın. Ya da sohbet sohbetş açar derler ya yeterki başlangıcı yap.
- +1 yıl
Kız kesin biliyordur. O da senin hareketlerine göre hareket ediyor zaten
Soran+1 yılAnladim ṣey gibi mesela eve giderken hangi otobusu aliyorsun okulda en sevdigin ögretmen kim gibi ṣeyler
Soran+1 yılPeki normal mi kiz arkadaṣlarinin yanindayken onlarla daha fazla muhatap oluyor benimle daha az
Soran+1 yılKiz biliyorsa ve benden fazla uzaklaṣmadiysa bu iyi bir iṣaret degil mi?
- +1 yıl
Evet iyiye işaret. Kız arkadaşlarının yanındayken onlarla daha fazla muhatap olması normal. Dediğim gibi arkadaşlarını kıskandırmamak için böyle davranıyor olabilir.
- +1 yıl
Sohbetin edileceği ortam da çok önemli. Mesela buluşacaksanız, görüşecekseniz baş başayken cafe tarzı ortamlar mantıklı bir seçim değildir. Eninde sonunda sıkılacaktır kız. Mesela bowling oynamaya gidilebilir. Aktivitelere katılmak hem seni daha az yorar hem de kızı. Sen de birsürü konu bulmak zorunda kalmazsın. Cafede buluşacaksan da baş başa değilde arkadaş ortamını toplamak daha mantıklı.
Soran+1 yılAma kizla okul diṣinda hic buluṣmadik en son kiz okulu benden 2 saat önce bitirmiṣti ve bana kahve sever misin dedi evet dedim sonra neden diye sordum oda arkadaṣimla kahve icmeye gidiyoruz felan dedi
- +1 yıl
Sohbet başlatırken "en sevdiğin öğretmen kim?" Tarzı sorular kadınlara sıkıcı gelir. Sohbetin akıcı bir şekilde devam edebilmesi için röportaj havasından arınması gerekir. Soru cevap şeklinde değilde kızın bir konu hakkındaki fikrini sorabilirsin mesela o gün bir olay yaşanmıştır vs. Kız fikrini belirttikten sonra sende ufak bir yorum yaparsın o tarz. Arada konu ile alakalı espiriler yaparsın. Ama kızı sıkmamaya çalışırsın
Soran+1 yılSence kizin numarasini nasil alabilirim veya isteyebilirim kiza direkt numarani verebilir misin konuṣalim gibi bir ṣey demek istemiyorum
- +1 yıl
Kahve severmisin dediğinde mesela "cuma günü şu saatte dışarı çıkmayı planlıyorum istersen bana katılabilirsin" tarzında bir teklifte bulunabilirsin ama bunu onun için yapmış gibi söylememelisin. Kahve içmeye ne dersin demek yerine kahve içmeye gideceğim istersen bana katılabilirsin demen daha doğru olur
- +1 yıl
Kabul ederse sen numaranı ver, ondan numarasını isteme. O gelicekse sana yazar ya da seni arar zaten
Soran+1 yılAslinda mantikli keṣke o an öyle deseydim ya
- +1 yıl
Fazla detay verme ki sana ulaşmak için bir bahanesi olsun. "Nereye gideceğiz" veya "nerede buluşacağız" gibi sorular sorması gereksin
Soran+1 yılKizla haftada bir kere siniflarimiz ayni pazartesi gunu son derste ve ben en önde oturuyorum kizda bir arkadaki masada ben hep sirtimi duvara veriyorum ve kizla konuṣuyorum ona bakiyorum kizda bana gulerek bana bakma önune dön diyor ve o an bende gulumsuyorum ve kiza bakmiyorum sonra göz ucuyla kiza bakinca kendisi bana bakiyor kontrol ediyor bakip bakmadigimi ve o an hemen gözlerini indiriyor anlamiyim diye sence bunun ne olabilir?
- +1 yıl
Kadınlar bizim gibi atılgan olmadıkları için onların bize ulaşabilmesi için onlara bir bahane vermeliyiz.
Soran+1 yılOtobuste eve giderken kiza sorsam eve mi gidiyorsun evet sen nereye dese ve o an bir ṣeyler yiyecegim istersen sende gel desem olur mu?
- +1 yıl
Eve mi gidiyorsun diye sormasan daha iyi olur. O seni ilgilendirmez çünkü. Kız sana hesap vermek zorunda değil nereye gittiğiyle alakalı. Onun yerine naber deyebilirsin. Sonra teklifini sunarsın. İsterse gelir isterse gelmez.
Soran+1 yılKizla haftada bir kere siniflarimiz ayni pazartesi gunu son derste ve ben en önde oturuyorum kizda bir arkadaki masada ben hep sirtimi duvara veriyorum ve kizla konuṣuyorum ona bakiyorum kizda bana gulerek bana bakma önune dön diyor ve o an bende gulumsuyorum ve kiza bakmiyorum sonra göz ucuyla kiza bakinca kendisi bana bakiyor kontrol ediyor bakip bakmadigimi ve o an hemen gözlerini indiriyor anlamiyim diye sence bunun sebebi nedir?
- +1 yıl
şu an senin lehine olduğunu söyleyebilirim. Yapman gerekenleri de yaparsan sorunsuz ilişkiler yaşarsın. Bence öğrendiğin herşeyi ve yaptığın hatalarını not al. İleride çok işine yarayabilir, yaptığın hataları fark etmeni sağlayabilir. Ben de notlar alıyorum. Oldukça işime yarıyorlar.
Soran+1 yılDogru hic aklima gelmemiṣti not almak iyi fikir aslinda
- +1 yıl
Konuştuklarımızı gözden geçirebilirsin ve deneyimli erkek arkadaşlarından aldığın tavsiyeşeri de not edebilirsin
Soran+1 yılPeki senin dedigin gibi yapacagim
Soran+1 yılBu kadar bilgiyi nerden biliyorsun sen?
- +1 yıl
Uzun hikaye
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılOzaman ṣunlari yapmam gerekiyor dogru anladiysam
1. Kiz trip atinca asla konuṣmaya caliṣmiyorum onunla
2. Kiza fazla deger vermek yok az deger verecegim sonra oda deger verirse ufak bir jest yapabilirim
3. Okulda heryerde kizi aramamam gerekiyor denk gelirsek konuṣurum
4. Kiz arkadaṣlariyla birlikteyken yanlarina gidiyim herkesle sohbet ediyim
5. Kizin arkadaṣlariyla flört ediyim kizin kiskanip kiskanmadigini görmek icin- +1 yıl
Evet öyle. Doğru anlamışsın
Soran+1 yılAslinda bir ṣey daha var kafami kariṣtiran hani bahsetmiṣtim ya pazartesi son derste kizla beraberim diye iṣte o gun kizin arkadaṣida yanimdaydi kizla konuṣuyordum felan kizin arkadaṣida ṣey dedi fazla konuṣma onunla yoksa kendisine deger verdigini sanacak dedi ve kiz haklisin dedi bir kac dakika konuṣmadi benimle bu cok kafama takiliyor pek anlam cikartamadim
- +1 yıl
Senin direkt ilgiyi alakayı koparman gerekiyor. O kızla bir süre görüşme. Görüşüyorsan da konuşmaya çalışma. Başka kızlara yönelmelisin. Aynı hataları başka kızlara karşı yapma. Mümkünse o arkadaş grubuyla fazla muhatap olma. Sana saygısızlık yapmışlar ama kendini bu duruma düşüren sensin. Dediğim gibi başka kızlara yönel. Sadece tek bir kızla da flört etme. Deneyim kazanmaya bak.
Soran+1 yılAma cok seviyorum o kizi
Soran+1 yılZaten bu haftada okul var sonra 2 hafta tatil yani kizi 2 hafta boyunca göremiyecegil
- +1 yıl
Sana saygısızlık yapan birini istememelisin. Bu aslında bir bağımlılık. Yeni kızlarla tanışıp flörtleştikçe anlayacaksın demek istediğimi. Hoşlandığını hissediyor olabilirsin ama aslında hoşlanmıyorsun. Kıza bildiğin ömürlük yatırımını yapmışsın bırakmak istememen gayet normal.
Bırak gitsin. Kendini bu durumda bırakmaya devam ettikçe kendine zarar veriyorsun. Etrafındaki fırsatları gör. Bu onun sana değil senin kendine saygısızlık etmenle alakalı. Bence reddedilmeyi bir tatman gerekiyor. O zaman anlarsın ne demek istediğimi. Sakın kendine ya da o kıza sinirlenme. Yoluna bakmayı bil.
Soran+1 yılKiz 1 ay boyunca staja gidecek baṣka ulkeye bu benim icin cok zor olacak gercekten cunku kizi gercekten cok seviyorum öyle laf olsun diye deliyorum kizin yaninda kendimi cok huzurlu ve mutlu ediyorum kizin guluṣu bakiṣi beni eritip bitiriyor bazen diyorum kendi kendime keṣke hep bana bakip gulumsese
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah, balım, tabii ki mümkün! Kimi zaman kızlar, oyunun kraliçesi olabilirler; hoşlandıkları kişiden en güzel şekilde kaçarak. 😉 Bazen içinde bulunduğun durum, biraz mesafe koyman gerektiğini söyler, ya da belki bu, onun dikkatini çekme taktiğindir. Herkesin flört stil farklıdır. Ama unutma, bu tür durumlarda gözler yalan söylemez! Onun bakışlarına dikkat et, belki de sana kalbinin sırlarını fısıldıyordur. 🥰💫
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
Seni görmezden geliyorsa zaten hoşlanıyordur 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılHoṣlanan daha yakin davranmaz mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kız bir erkekten hoşlanıyorsa ona zaten düşman muamelesi yapar 😅😂
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misiniz?
Gizli Üye(18-24)+1 yılMumkun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri