Pinti erkek çekilir mi, bana göre çekilmez?

Eski bi sevgilim vardı pintiydi akşam bi mantı yapiyodu sabah kahvaltı bile hazirlayim demedi ben dışarıdan soyledim hiç sesini de çıkarmadı hayir yani parasıda var bu kadar da pinti olunmaz genel erkek kız aynı hesabı odesin kafası gibi Bi şey vardı sanki ekstra bi şey ödeyince böyle kendini enayi görüyordu bi kere su aldı bitti sakasina yenisini alsana dedim ( o gün bacağımda sıkıntı vardı yürüyemiyodum spor yüzünden o yuzden parkta oturrurken ona soyluyodum ) hemen böyle Bi şey yaptı şakama yok daha ne gibi bi şey söyledi sanki ciddi bi hesap gelmiş de ona şakayla karşılık veriyor gibi toksik abi bune hiç özen göstermiyor sadece sevgisi var o kadar sinirlenince gönül alıyor alttan alıyor bu pinti insan çekilir mii ben çok bonkördum ondan daha fazla para harcamisimdir hediye olsun zaten onun yanına gidene kadar (evet ben gidiyodum) akşam oluyordu bi düzgün insan sormaz mı bi şey ister miisn diye o sormayinca bi sonrakisinde ben dedim dışarıdan bi seyler alirim evde bi şey yapma diye sanki hep yanına geliyom ayda yılda bi kere yanına gidiyorum bu kadar pinti olunmaz sevgiliye hesap ödetmek nedir ya bi değil iki değil sonra niye ayrıldı kız senin yanına geliyor sen 3 kuruş dışarıdan bi şey söylemiyorsun ilk yanına gidişimde yollar karıştı totalde o gün bi 900 lira harcamisimdir çocuk dışarıdan yemek soylemeye de evde düzgün bi şey yapmaya da yanaşmıyordu sevgili dediğin bakar çok pinti asla çekilmez 2 buçuk hafta sürdü cekilmezz

Güncellemeler
+1 yıl
Pinti olduğuna emin olunca suratına vurdum bitirdim 2 hafta sürdü
Pinti erkek çekilir mi, bana göre çekilmez?