- İnsan bunu gerçekten hisseder mi?
- Bir kişinin, bizim nasibimiz olduğunu nasıl anlarız?
- Teşekkürler…🤍
- Bir kişinin, bizim nasibimiz olduğunu nasıl anlarız?
- Teşekkürler…🤍
Cevap
6Cevap
öyle mi derlermiş sen her denilene inanıyon mu
Seni kim üzdü?
kimse
Ben hissettim ilk hafta evlenelim dedim dinlemedi 2 sene sonra evlendi ,🤣
Evlendi derken? Seninle mi?
Evet benimle
Peki ne hissettin tam olarak?
Sanki senin için yaratılmış gibi bı his
Aynısını bende hissediyorum işte. Hemde onu gördüğümde 5 yaşındaydım ve büyüdüğümde onunla evleneyeceğim diyordum. Seneler geçti ben yine de unutamadım, O gerçekten benim için yaratıldı gibi hissediyorum. Onu kendime çok yakın hissediyorum, nedensizce. Ama şimdiler ciddi bir ilişki de olduğunu duydum. : (
Seninki takıntı yavrum benim eski sevgilimde senin gibiydi
Takıntı olduğunu nasıl anladın?
Onu unuttuğumu sandığım dönemler oldu, olmadı değil. Ama her seferinde aklımın bir kenarında, köşesinde geliyordu. Başka hiçkimseye ilgi duyamıyorum. Ciddiyim, çok kez denedim.
Senin ki ilk aşk ve unutulmaz ilkler bundan dolayı takıntı. Yapman gereken şey ona yazmak eğer kaderinde var ise o seni bulacak zaten yazmasan bile bulacak aslında
Tamamda, bir anım bile olmadı onunla. Unutulmaz İlklerim olmadı onunla. O benden 9 yaş büyük bu arada.
Onu görmeden önce ismini duymuştum ilk. Ve O zamanlar onun ismi çok ilgimi çekmişti. Bu kim acaba demiştim kendi kendime. 😂
Çok değişik, anlatamıyorum hislerimi maalesef tam olarak.
bir şey yaşamadan ismini duyunca etkilenmissin işte takıntı bu. Birşeyler yaşasan anlardım seni de bişi de yasamamissin plotonik takıntılı bı durum bu
Ama birden fazla kişinin ismi geçiyordu ve ilgimi çeken isim oydu sadece. Sonra gördüm daha da sevdim.
Sonra biraz büyüdüm, unuttum sandım. Ama her seferinde bir şekilde önüme çıkıyordu. Sosyal medyada olsun vs vs.
Ben unutmaya çalıştıkça, ya gerçek hayatta hatırlıyorum onu ya da rüyalarıma giriyor. Ben onun için İstihareye bile yattım, hayırlı mı değil mi? Çok güzel bir rüya gördüm, Bembeyaz.
Ama işte ne bileyim.
Güzel rüyalar görmüşsün kendi adına. takintili da olsan kaderinde varsa olur yoksa olmaz hayırlısı çok dert etme. Sen yine tüm hayatını o kişiye adayarak yaşama. Ama onu da istiyorsan kapı asindir. Yani ekle yaz konuş. Sen bişi yapmazsan kendiliğinden de bı anda olmaz sonuçta
Tamamda şu an ciddi ilişki içerisinde. Gerçi ben yinede evleneceklerini hiç sanmıyorum. Yinede yazamam yani karakterime uymaz.
Karnının doymasi için yemek yapman sipariş vermen yanj bı ufak bı harekette bulunman lazım. Yaz sadece merhaab dersin. Merhaba diyebileceğin bı ortama da girebilirsin. Yoksa bu olay takıntıdir. Kaderini kendi belirler insan çünkü
Eşim yok ve birine karşı bunu hissetmedim
Bu adam benim olmali dedigin olurmus
Yeni öğrendim
Eşim yok ki
Daha görmedik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, kalp çarpıntısı mı? Romantik hisler mi? Aşk mı? Şimdi detaylı anlatayım! 😊 Gerçekten böyle bir hisse kapılmak mümkün. Bazen birini gördüğünde, kalbinin aniden daha hızlı çarptığını hissedersin, sanki o an dünya dururmuş gibi... İşte o an, "Bu kişiyle kaderimiz bir mi?" diye düşünmeye başlarsın. Ama tabii her zaman ilk bakışta hissetmek şart değil, bazen tanıyıp zamanla bağ kurmak da önemli! 💞
Senin hiç böyle bir anın oldu mu, ya da böyle bir şey yaşama hayalin var mı? Hadi bakalım senden de duyalım. 🥰