Erkek arkadaşım dün tüm gün bana yazmadı. Aradım açmadı. Normalde böyle şeyler yapmazdı. Sinirlendim ses kayıtları attım konuşmak istemiyorsan söyle görüldü atıp geçme dedim. Bana bunları yazdı. Biz şimdi ayrıldık mı

Erkek arkadaşım dün tüm gün bana yazmadı. Aradım açmadı. Normalde böyle şeyler yapmazdı. Sinirlendim ses kayıtları attım konuşmak istemiyorsan söyle görüldü atıp geçme dedim. Bana bunları yazdı. Biz şimdi ayrıldık mı

bunları derdi çilesi bitmiyor neden sevgili yapmıyorum bir kez daha anlıyorum :D bir anım geldi aklıma hemen anlatigim işte ben liste degim istemeden de olsa sevgili yaptım kız adım attı neyse biz bunla sevgili olduk ama nasıl olduk bende anlamadım kız ile sevgiliyim 3 ay sonra yaziyim şuna dedim napıyorsun sahabem diye çok pis küfür etmişti hayatım da öyle uzun küfür yemedim sanki aldattık kızı 3 ay sonra telefon dan mesaj atmışım ne var ki zaten telefon fazla kullanmıyorum o zaman agalarım ile takılıyorum okulda zaten hep görüyorum yani bu kızları hepsi aynı ilği manyağı 27 yaşına gelmiş lise kız gibi :)
manipülasyon manipülasyon böyle biriyle 2 yılımı çöp ettim nedense ben hariç hayatında arkadaşları ailesine herkese zamanı vardı ama bana gelince günüm kötü geçti işim vardı şöyle böyle beni oyaladı bunlar bahane iki eli kanda olsa yine ulaşmak isteyen ulaşır bakar cevap verir bu devirde kimsenin elinden telefon düşmüyor ( depremde bir çocuk görmüştüm enkaz altında sevdiği kıza son anında bile video çekip atıyordu) böyle çok örnek var hepsi sevgisizlikten erkek sevmiyorsa eneji harcamıyor. tecrübe
Böyle değildi işte son 1 haftadır böyle :(
bacım bence uğraş düzelmezse standarta dönerse yıpranırsın vallahi böyle aynı konuşma tarzı olan biriydi psikolojimi bozdu gitti..
Dün bu konuşmadan sonra yazmadı ki ama yazmazsa ben hiç yazmam dünden beri yazdım da ne oldu
@YasinTR benim 6 tane sevgilim hepsi böyle o yüzden hiç umudum kalmadı birinin beni gerçekten seveceğine dair
fazla fedakarlık yapma kendini değiştirme karşı tarafa tamamen ilgini verme hak etmiyorlar bi tarafları kalkıyor
Bunlar sağlıklı düşünceler değil. Tabiki tanımadan etmeden fazla fedakarlığı herkes anormal bulur. Fedakarlık yapılacaksa evlilik sonrası veya nişan sırasında dozunda yapılır. 6 tane sevgiliden bahsetmişsin ki sana ilgi gösteren sende farkındalık yaratmayan birileridir. Bu kişiler genelde evlilik için değil takılmalık ilişkiler isteyenler çıkabiliyor. Bu devirde evlilik isteyen tek kişiyle yetinen çok az kişi kaldı. Sebebiyse çok fazla maddiyat ve boşanma aşamasında olan kanunlar da işin içinde. Gözlem yapmak gerek. Belki de astroloji bakımından doğum haritanda bir problem vardır. Bazı insanların doğum haritasında geç evlilikler ve ilişkilerde problemler görmüştüm.
Ahhh tatlım, dur hemen sakinleş 😕💔 Erkek arkadaşın belli ki zor bir gün yaşamış ve hislerini düzgün ifade edememiş. "İçimden geçmiş" derken kalbi kırık gibi görünüyor. Ama bu, senin görmezden gelinmeyi hak ettiğin anlamına gelmez. İkiniz de bir adım geri atıp sakin kafayla konuşmalısınız. Ayrılmaktan önce sağlıklı bir iletişim kurmayı dene derim.
Sence sevgililer birbirlerine nasıl destek olmalı bu zor anlarda? 🙃✨
Cevap
13Cevap
ayrıl geç düşünme
Sevgiline iyi davranmak için illa kötü bir gün geçirmiş olmasına gerek yok ki.. o yüzden yeter diyip gitmesi çok haklı bir tepki bence. Özür dileyip anlatmak istersen burdayım vs diyebilirdin bence. O yazdığın son cümle ile birbirinden ne kadar ayrık ne kadar onun duygularını umursamaz olduğunu göstermiş oluyorsun aslında. Bunu nereden bilebilirdim ki, orada bile kendi bildiğine kendi duygularına odaklisin sadece...
Dün yazdım bana bunu yazdı. “Aramız konusunda nötrüm ama arkadaş olarak kalmak hayırlı gibi duruyor bence ben kendimi o konulara verebilecek süreçte değilim”
Ayrılmış işte
1 gun yazma. Eleman iste ya.. ak gibi gun gecirmis.. aynini ben benim hatuna yapmistim. O da beni anlamadi, deliler gibi asik oldugumuz halde soguduk birbirimizden. Su an asker arkadasi gibiyiz. Nabiyon selam iyi geceler. Bu kadar
Bana kötü gün geçirdim diyo bugün spor salonundan Story atıp hemen instagram profilini de herkese açmış
Böyle dengesiz biriyle devam etmenin anlamı yok herkes kötü gün geçiriyor bunu karşıya yansıtmanın bir anlamı yok ... varsa bir şey sana izah edecek sen onun kaprislerini çekmek zorundamısın... bırak ne hali varsa görsün.
Ne zaman iş yerinde sorun olsa bana böyle yansıtıyor bunu
O zaman ayrılmanın zamanı geldi demektir
ben olsam inanmam. asıl günü kötü geçiyorsa beni arar sesimi duymak ister 5dk da olsa diye düşünürüm. öyle de olmasa en azından bugün çok yoğunum, günüm kötü geçiyor, zamanım yok müsait olduğumda sana döneceğim tarzında bi açıklama yapıp seni merakta bırakmayabilirdi. çok ilgisiz ve düşüncesizce davranmış.
bugün böyle oldu diyip geçme ciddi durumlarda da tavrı bu şekilde olacak yüksek ihtimalle. yok yakınken belirtileri göz önünde bulundurmak lazım.
Bugün instagram profilini herkese açmış. Spor salonundan storyler atıyo kdkdkdkd dün bana günüm kötü geçti diye ağlıyodu bugün keyfi yerinde paylaşımlar yapıyor gel de delirme
Doğru diyosun
Sinirli olduğunu dile getirmiş daha fazla üstüne gitmek yerine ne olduğunu ona yanında olduğunu söyleyebilirsin normalde yapmıyorsa demekki o gün baya kötü bir gün geçirmiş demektir yazmayadabilirdi ama yazmış demekki yanında olduğunu duymak istiyor biraz hissettir sende ona yükselir sen zaten saçma bir nedenle biter.
Bugün ne o yazdı ne ben. 2 gün hiç yazmayı düşünmüyorum sakinleşmesini bekliyorum onunda benimde
Ama şu an yazarsam üstüne gitmiş olucam
Ya haklısın ben yazıyım diyorum o sakinleşince ama bu seferde beni iyice cepte görecek. Ne yapsam kabulleniyo diyecek en iyisi hiç bi şekilde adım atmamak. Bırakıcam istiyosa zaten o yazar eder. Yazmazsa da bu olay onun bahanesi olmuş derim
Seni suçlarsa yazmadin diye misal birden gelen mesaj bu olursa kafanı dinlemeni bekledim ve evet yazmadım çünkü burada hatalı olan sendin. Evet benimde hatam oldu ama bana anlatmadan bilmediğim birşeyle üzerime gelip beni sınırdan çıkarıp sonra sen sınırdan çıktın diyemezsin de
O büyük ihtimalle kafasında bitirmiş. Ya da başkası var ilgisini çeken benimle bitirme derdinde
Yalnız cümlelerin çok iyi arkadaş olalım mı djjdjsksks
Ya şaka gibi Story atmış spor salonundan adamın umrunda değilim.
Ayrıl diyorsun dimi :(
Ya o kadar güzel söyledin ki ama insan sevince çok zor işte acı çekiyor:(
Bir gün çekersin ikingun çekersin şimdi peki daha çok çekeceksin bunun sevgi ile ilgisi yok ki karşı taraf acı çekmiyor Ken sen niye acı çekesin bırak herkes olduğu yerde mutlu olsun herkes herkessiz yaşar bazen tek taraflı sevgi bir işe yaramaz seni önemsese gezip tozup hayatina bakmaz anladın mı sen böyle düşünüp taktik ararken
Daha nasıl konuşup nasıl yazacağını bilmiyor bu. Boşuna vaktini harcama , bahane aradığı belli
Bahane zaten bak bunu yazdı dün “Aramız konusunda nötrüm ama arkadaş olarak kalmak hayırlı gibi duruyor bence ben kendimi o konulara verebilecek süreçte değilim”
Bitirmiş değilsiniz ama bitmesi muhtemel çünkü kendi kafasında ekstra bi durum yaşıyor ve sana paylaşmıyor
Dün yazdım bunları yazdı bana. “Sıkıntılı dönemdeyim senet imzaladım 2025 içerisinde ödeyeceğime dair. Aramız konusunda nötrüm ama arkadaş olarak kalmak hayırlı gibi duruyor bence ben kendimi o konulara verebilecek süreçte değilim“
Ayrılmak istiyor ondan yazmamış. Mesajı ayrılık mesajı değil ama yakındır
Dün yazdım bunları yazdı bana. “Sıkıntılı dönemdeyim senet imzaladım 2025 içerisinde ödeyeceğime dair. Aramız konusunda nötrüm ama arkadaş olarak kalmak hayırlı gibi duruyor bence ben kendimi o konulara verebilecek süreçte değilim“
Twitterda da paylaşan sen miydin az önce gördüm
Bence çokta aptal saptal bi gün olmamış gibi ama yinede sen bilirsin
Böyle manipülasyon yapan dengesiz tiplerle boşa zaman harcama
Dün yazdım bana bunu yazdı. “ Aramız konusunda nötrüm ama arkadaş olarak kalmak hayırlı gibi duruyor bence ben kendimi o konulara verebilecek süreçte değilim”
Arkadaşta kalma bana göre komple çıkar hayatından.
Ben bunu yazdım ama cevap vermedi napayım. “ Tamam seni zorlamak baskı yapmak istemiyorum sadece seninle yaşadıklarımız benim için gerçekten değerli ve seni seviyorum kolay vazgeçmek istemiyorum. Hele ki böyle bi sebepten hiç istemiyorum. Ben de zor dönemden geçiyorum berbat günler geçiriyorum sana yansıtmamaya çalışıyorum bunları çünkü yanında olunca ister istemez unutuyorum bunları. Beni bi baskı zorunluluk olarak görme hayatında. Her zaman dört dörtlük ilişki olmaz ki dört dörtlükse o zaten ilişki değildir. Zor zamanlar hep olur ama önemli olan birlikte aşıp üstesinden gelmek bunları. İçinde bulunduğun durumdan kaynaklı bi karar alıp ilerde bize pişmanlık yaşatmanı da istemiyorum. Ama istemiyorsan da beni hayatında net bi şekilde karar verip söyle ki ben arkadaş kalmak istemiyorum sana hislerim varken ya devam edelim ya da tamamen bitirelim”
Aynısını yaşadım ben. Ayrılmak istiyor ama yavaştan alıyor işte.
Söylesin açıkça
Önceki gün iyidi aramız. Sadece ufak bi sorun yaşadık ben onun istemediği bi yer vardı oraya gittim ona biraz sinirlendi. Ertesi gün de hiç yazmadı bana. Sonra da bu ss attığım mesajı yazdı bugün de ses yok hiç
Üstüne gitme umursama hatta o zaman daha çok çıldıracak bu kıza ne oldu böyle yapmazdı diye
Onu yapıcam zaten yazmıyıcam hiç
Adam iyi sabretmis muhtemelen kızmış sadece daha zorlarsan bitirir
HDHDHDHHD ismi de Berke hiç şaşmaz benimki de aynı böyleydi ismi bile ve ayrıldık umursamaz sorumluluk alamayan srfsz kişilik tiplemesi umursama gitsin
askşm yemeyin bunları yalannnn yalannn başka bi b*k yemiş o yüzden ters davranıyo
Ben de öyle düşünüyorum kesin aldattı
kesinlikle öyle o yüzden bi an önce uzaklaş bebeğim üzme kendinide sakın bunlardan çok var
Ayrıldık mı ben onu anlamadım yeter falan yazmış ya
akşamdan beri yazmadı mı daha
Yok hiç bi şey yazmadı
Sevistigin için korktun kanamadi dimi
seni önemsemiyo kendini acındırıyo yalandan inanırsan tabi
Yazar iki gün sonra biraz yalnız kalsın.
Arayışa çıkmış bile beyfendi instagram hesabını herkese açıp spor salonundan fotoğraflar atıyor
Aldırmayacan o zaman onun gidesi varmış
Engellemissindir umarim
Haklıyım dimi
Üstüne gitme kaplanın 😏
Hiç aramıyor veya mesaj atmıyor mu
Evet
O zaman boş ver benim de başıma geldi öyle işi düşünce aradı tersledim kapattım bitirdim bende
Kaç yasinda
27
Cocuk mu
Bence kesin aldattı
27 yasinda aldatılmaktan korkun
Yaşla ne ilgisi var
Yookk
Olum bamirwmisj
Ayrıl
Kiyamamm evet
Aşka ilkkez başladınız
Bisey olmaz