Sanırım ayrıldık ama anlayamadım?

hemen hemen 3 aylık bir iliskim var ve sevgilim askerde. benimle tanısmadan once instagramdan bir kıza istek attı fakat kızın hesabı gizliydi ve kız hesabını acınca istek onaylanmıs oldu. sevgilimin hesabı da ben de vardı. kızın hesabını gordum fakat onun haberi yoktu o da gorur gormez cıkardı kızı ama ben ss almıstım wpten ona attım sonra tartıstık. instagram sifresini degistirdi. tartısma uzadı ben de onun benden yapmamı istemedigi bir seyi yaptım tiktoga video attım sonra daha cok tartıstık o konusalım duzeltelim dedi sonra ben istemeyince tartısma uzadı en son mesajıma bakmadı gece 12ye yakın goruldu attı sabah 7de gunaydın yazdı ben de goruldu attım. smsten 9da yazdı bu sefer yine goruldu attım. oglen 4tte adımı yazdı bu kez 5 gibi efendim yazdım ama daha yazmadı bana. yarım saat once tekrar yazdım hem normalden hem wpten aradım ama bakmadı ve bugun hic konusamadık napmalıyım sizce ustune tum gun cenazedeydim. tamam haberi yoktu ama cok kırıldım napmam lazım ya da sizce yazar mı cok sinirlenip az once onu her yerden cıkardım da

Sanırım ayrıldık ama anlayamadım?