Site bile bana destek oldu ağlayacağım duygulandım
Ya neden beni hep çüküne düşkün tipler buluyor bıktım ya yok mu şöyle namazında niyazında evinde eşinde işinde birileri?
Site bile bana destek oldu ağlayacağım duygulandım
Ya imanlı gözükenler de bozuk bu devirde aradığım kriterde elaman çok az dimi Allah kahretmesin evde kaldım bu gidişle
Çalıştığım gemide, ilk defa namazında niyazında iki kişi gelmişti. Tamam dedim gibi tarikat oluyor. Bütün gemi Cezayir Fas hattında Müslüman olmak zorunda kaldı çünkü Kaptan haritadan gökyüzünden mevkii alıp tam saniyesinde iftar yapıp oruç bozuluyordu üstelik ezanda okundu
. Beş vakit namaz kılardı. Türkiye'ye dönüşte gemicilerden biri onun camını boyarken istemeden oruç zamanı elma gizli yedigini goruyor. Sakın kimseye söyleme tembihleri. Sonra Rusya'ya gittik iki tane 17 yasinda Rus kızı ile eve gitti. Gemiye döndü O iş nasıl oluyor. Hem beş vakit namaz hem de Rus kızları diye sordum. O iş başka bu iş başka dedi.
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok korkunç
Karaktersiz miş
Aşırı sofi değilim onu belirteyim Cübbeli Ahmet değiliz ya da kızıl goncalardaki eleman değilim.
Eğer yaş sorunun ve aklında unutamadığın bir kişi olmayacaksa olgun fikirli, namazını oldukça kılmaya çalışan çabalayan, yerine göre davranan, gözü dışarda olmayan sadece konuştuğu kişiye yükselebilen, sakin ama belayı çeken, büyükle büyük küçükle küçük olabilen biriyim, gerçekten önce burdan bir selam verip güzel muhabbet ile tanışmak istersen beklerim. Artık bu yeni sayfada seni senden dinlemek bir hayata ufak da dahil olmak, dokunmak isterim. Yoğun çalışan biriyim, arkadaşımın bazıları evli, nişanlı veya konuştuğu var kariyer, gelişim peşinde koşarken bir tık geç kalmışlık hissi oldu. Kitap okuyan kült dizileri seven uyumlu kafa dengi biri denk gelmedi sanırım. Önyargısız biriysen tanışmakta, konuşmakta bir mazaret görmüyorum. Belki bu mesajı hiç görmeyeceksin ama olgun düşünen birisin belli böyle insanlar birbiriyle bir kulbe de olsa selam verip konuşabilmeli.
Günümüzde birçok şey sıradanlaştı, eskiden bir kiz arkadaş yapmak zordu , dolayısıyla biriyle vakit geçirmekte zordu ve o zamanlar ilişkiye değer verilirdi. Evlenmeden o bahsedilen şeyler yapılmazdı. Ama artık gunumuzde işler değişti , yüzlerce uygulama üzerinden kişiler tanışıyor ve belki de o gün akşamında birlikte oluyorlar, artık o özel duygular günümüzde yok çünkü elde etmek kolaylaştı, benim arkadaşlarım var, hergun başka biriyle birlikte oluyorlar, keşke durum böyle olmasa ama maalesef böyle, artık insanlar birbirini bir obje olarak görüyor, ben 24 yaşındayım, henüz hiç cinsellik yaşamadım, cinsellik yaşamak istemiyor muyum, elbette ıstiyorum ama aşık olduğum, evlendigim kişiyle yaşamak istiyorum, birini bulursam asla elini bırakmayacağım, inşallah evlenicez ve özel ne varsa yaşayacağız, o günü bekliyorum...
Okurken duygulandım o kadar haklısın ki aynı kafadayız EİC ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Amin inşallah
Ricalar sizinde
Ah be canım, vallahi seni çok iyi anlıyorum! Bu devirde gerçekten insan güvenilir birini bulmakta zorlanabiliyor. Ama moralini bozma, herkesin bir doğru zamanı ve insanı var. Belki de senin hayatına henüz doğru kişi denk gelmedi diye böyle hissediyorsun. 😊
Ama biraz daha sabır, canım. Evrene güzel enerji gönder ki o doğru insan sana gelsin diye! İnsanın en güzel duası kalbindekini dilemek zaten, sen de böyle niyetlen. Ramazan ayı da güzel bir fırsat bu konuda; duaların kabul görsün. Peki idealindeki kişi nasıl biri? 😊
Ah be canım, vallahi seni çok iyi anlıyorum! Bu devirde gerçekten insan güvenilir birini bulmakta zorlanabiliyor. Ama moralini bozma, herkesin bir doğru zamanı ve insanı var. Belki de senin hayatına henüz doğru kişi denk gelmedi diye böyle hissediyorsun. 😊
Ama biraz daha sabır, canım. Evrene güzel enerji gönder ki o doğru insan sana gelsin diye! İnsanın en güzel duası kalbindekini dilemek zaten, sen de böyle niyetlen. Ramazan ayı da güzel bir fırsat bu konuda; duaların kabul görsün. Peki idealindeki kişi nasıl biri? 😊
Cevap
70Cevap
Merhaba,
Ben varım. 😅
Yuva kurmak istiyorum, ilişkiye karşıyım. 😅
al baak burada var talibin öyle sorularda fink atmakla olmuyo
Konya’da tanıştığım ilahiyat makina ve inşaat mezunu böyle süper fix inanılmaz zeki masum bir çocuk vardı. Hayatımda göreceğim en muhafazakar tip. Hatta iki mühendislik bitirmesine rağmen imam olmayı düşünüyordu. İki kere sınav çözdük kafede arkadaşlarla üçüncüsüne beni evine çağırmış ve bana insanlar sevgili olmadan başka şeyler yaparlar sen yapar mısın normal hayatında gibi iğrenç bir konuşma yapmıştı. O sebeple hiçbir erkeğe inancım yok şükür.
Benimde yok ki
Namazinda niyazinda adam evlenince seninle evcilik mi oynayacak sanki. O tipler daha istekli olur evlenince. Kocasının ilgisinden sıkılıp tecavüz etti diye savcılığa giden kadinlar tanıyorum. Sen en iyisi tecrubeĺi erkek bul. En olmadı diktirirsin, yapmadığınız şey değil zaten benim doktor arkadaşlarım var.
Bi soru paylaşmıştım..
Ben 30 yaşında özel bi şirkette proje yöneticisiyim, işim gücüm iyi çok şükür. 185 boy, esmer, gözü dışarda olmayan yakışıklı olduğunu iddia etmeyen normal biriyim. Alkol sigara hiç olmadı hayatımda. Şu an çok yoğun çalışıyorum, sevgilim ya da görüştüğüm biri de yok. Evlenme zamanı geldi gibi hissediyorum ama yaştan değil, severek yaptığım her şeyi paylaşmak istiyorum. Motorla şehir şehir gezmek, kamp yapmak vs bunları tek başıma yapmak üzücü geliyor. Hayatımda biri yok, kızları geçtim erkek arkadaşlarım bile azdır. Yalnız olmayı sevsem de hayatı beraber yaşayıp keyif alacağım birini aramıyor değilim. Sosyal medya vs kullanmıyor gibiyim. Sadece sevdiğim içerik üreticileri takip ederim.
Ne güzl Allah sahibine bağışlasın umarım bulursun gönlüne göre
Umarım
Namaz niyaz yokda diğerleri tutuyo olur mu 😂
😂😂😂
😁😁😎😎😎
Evde kalma durumu bu yaşlarda olmaz. İkincisi olay sadece namaz, oruç değil. Dini bütün birini bulsan bile sonuçta karakterler uyumsuz olursa gene sıkıntı olur. İmanlı olup dediğin gibi eşinde işinde evinde olup ama 1 den fazla hatun alacak bir erkekle birlikte olmak ister misin?
İstemem
Hayırlısını iste 👍
tamam
Ben evde kalmış olabilirim senden yaşlıyım 😅🤣😂🤣
Ben 21 yaşındayım daha koca bile istemiyorum ironi o
Hadi yaa bak şimdi ben daha kötü oldum 😏😒😏😒
Doğru kişi ya da birisi her şey mantık anlayış göreceli olan kişileri nasıl gördüğünle alakalı illede biri olsun dersen Güven ve inamak doğruyu yanlış yaparak anlarız ama her yanlış illede yanlışla kalmaz sorgulamak en mantıklısı tanışmak için sadece inanmayla başla...
Sadece senin değil birçok bacını buluyor o da işte piyasada sadece böylelerinin kalması. İyiler çoktan kapıldı.
Yarınlardan ümitvar olmak gerekiyor. Her şeyin daha da kötüye gideceğine inanmak, Rabbin hakkında sûizanda bulunmaktır. Hâşâ.
Namaz cuma iste. Ama Allaha sukur itikadimiz var. Bir sevgilim olsa kimseye yan bakmam da. Iste o da olmayinca ota boka bakiyoz
Nedir bu acele acele evlenmeye çalışmak. kısmettir bu. Acele etme. Kimse evde kalmaz. Yanlış insanlara denk geliyorsun. Ne yapıyorsan sistemini değiştir :)
Ne acelesi ya acelem filan yok en az üç dört yılı var daha evlenmem için
Bu gidişle evde kaldım demişsin, Ne diyeyim şimdi, hayırlısı be :)
Devir kötü ondan diyorum ironi o
Zaten öyle 😂
Oldu canım biliriz biz bu ayakları. Çüküne düşkün dediklerinin hepsini dene. Hepsi ile bazı tecrübeler edin. Sonra hep bana denk geliyorlar de. Yer miyiz be.
Vay be çözdün iki dk da yani helal olsun
Yok be zaten çözülmüşsün sen
Aynen kardeşim
Eyvallah bro
🤮
En son ben yazcam.
Olmaz ben. 😂
Tamam.
Şeeeeeyyy..
Ney?
Ben bitircemm uff susar mısın?😂 .
Tamam dedim ya.
Ya ufff.
Kelime oyunu oynayalım boşa gitmesin bari.
Olur nasıl oynuyoruz
Kafadan bir kelime yazacaksın. Ben o kelimenin bana anımsattığı kelimeyi yazacağım. Benim yazdığım sana ne anımsatıyorsa o kelimeyi yazacaksın. Öyle sıra ile devam edecek.
tamam
Sen başlamak ister misin
Önden bağyanlar.
Bağyan başlıyor o zaman
Market
101
Dalmaçyalı
Boya
Hımmmm resim
Mona Lisa.
Şiir
Bak bu şiire bir bak kona lisa yazıp
Nokta ne bitirdin galiba oyunu
Nazım Hikmet
Adam
Düzeltiyorum aldatma*
Hile
Hapis
Silivri
Köy
Artvin
Arkadaş
Mehmet
Rabia
Mısır
Patlama
Big bang
Gelmedi aklıma bir şey uykum var iyi geceler
İyigecelaaa
kızlar sktredin erkekleri ml hepsi kendimize odaklanalım kendimizi geliştirelim sürekli böyle sorular görüyorum evet haklısınızda vakit kaybılar
Bence beklentilerini bu devirde çok yüksek tutmalısınız.
abla öyle biri bulursan kardeşi olur kuzeni olur bana paslar mısın
Olur ablam
Ölmezsek
Hayirlisi mode on acildi desene
Ya diyecek çok şey var ama canım bi şu türkiyede algı koymuşlar sonra niye evlenilmiyo niye kızlar evde kalmış diyorlar erkekeğin geninde olan bir his bir üzellik çükünğ düşünmese annen babanla ilgilenmedi sende olmazdın bırakın şu canım düşünceleri kızların hepsi mastürbasyon yapar sorsa ilkdefa duymuş gibi canım saçma hallere giriyorlar okadar kız tanıdım erkelerde daha istekli hepsi orana vurunca kızlar erkeklerden daha istekli oluyo canım saçma düşüncelerini kendine sakla toplumu etkileme
Namazında niyazında erkekler namazında niyazında olmayan kızların peşinde genelde sjdks
Senin gibi düşünen kız az kaldı bu devirde tıpkı o erkekler gibi çoğu kız da birşeylere düşkün olmuş tencere kapak olmuşlar çoğu kız düzgün olmadığı için erkeklerde cesur oldu önüne gelen kıza direk ayıp şeyler söylüyorlar
Namazında niyazında olamayıp iş güç bekleyen ve böyle bir devirde imanını korumaya çalışan bizler de ortada kalıyoruz
Dilinden Allah kitap düşmeyen insanların bile ne kadar arsız olduğunu gördüm. Karakter dine bile bakmıyor
Bana da sen Cüneyt efendi misin neden bana yükselemiyorsun diye sitem ediyorlardı vay arkadaş
Alnı secdeye değenden korkacaksın aslında ablam benim
Olay secdeden bağımsız insanlık meselesi
Allah aşkına buradayım abdesli namazlı Heh buyur sanki bana
Aynen kardeşim sensin o elman
🤮
Aynen aynen
Namazında niyazinda olan erkeklerin çüku yok mu eheheheh
Var kanki ama sadece karısına kalkanı arıyorum
Evetttt
Hhahahahahaaa haklısın
Kanki abartma hemcinslerimden çok var
Dua etmeye devam edin. Rabbimden maddi manevi en hayırlısını isteyin.
Düzgün efendi evlenmeyi düşünen adamı tanımak istemiyon
Bizimde kıymetimizi bilmediler meraknetme, öyle olduk diye sevmediler
Sende demek ki fazla batılı görünüyorsun ki bakmıyorlar
Biz yarı şekilde öyleyiz ama işe pek yaramıyor gibi
o namazlı nşyazlılar var ya, asıl onlardan kaç.. en tehlikeli grup
Çevremden biliyorum cidden düzgün biri yok kız kardeşlerimi sürekli uyarıyorum bunun için dikkat et
İmanlıyım namazımda niyazındayım ama evliyim.
Ya bir s.. evli olup bu sitede olan birisinden bahsetmemiştim aslında
Takip takipçi yok. Mesajlaşma yok. Tüm yorumlarım sorularım gizli ve mesajım kapalı. Hakaretin sana dönsün.
Tamam
Var tabii her şeyi yerinde ve zamanında yaşayan çoğu insan var
Sağolasın abim
Senin aradığın tiplerin de şeyi var...
Hatırlatayım da...
Şeyi yok mu dedim Allahım ya şeyine sahip çıkan dedim
Birşeyleri bastırmak çok sağlıklı değil diyor doktorlar...
Her önüne geleni sevsin o zmn insanlar
Ya neyse anlamak istemiyorsun boş ver
Anlatamadım
Anlatamadın*
Site de evde kalmış bari buna sevinsin garibim demiştir ondan çok süper soru seçmiştir işte AJJSDHSJA
gördüğüm en haklı soru bu yemin ederim ya bıktım bende anasını satayım
Ya şeyine düşkün olması normal degıl mı namazlılar şey yapmıyor mu sanki bence düşkün olmasa daha skntı ilerde skntı cekersın. Sadece seni istiyor arzuluyorsa güzel bi şey
İnan bana öylesi kendini baskılamış erkekler daha sapkın çıkabiliyor
İnanırım
🙏👍
Önceden dediğin gibiydim. Beni bu hale hemcinsleriniz getirdi
Buralarda dolaşırsam olacağı bu namazında niyazında adamların Burada ne iş var
Şimdi beyfendi insanın iyiyi seçmesi için kötüyü de tecrübe etmesi gerekiyor tabiki bir şey yaşamaktan bahsediyorum bilgilenme diyelim sonuçta silah zoru yok sitede canımı sıkanı engelliyorum
Amin
Evlenme o zaman bacım. Cinsellik istemiyorsan evlenme. Evlenmek zorunda mısın?
Hahaha ne alaka cinsellik istemiyorum mu mu anladın bu sorudan
Valla çüküne düşkün deyince onu anladım ben 😂 sen ne anlatmak istedin 🤣
Sadece benim kocam olsun cinselliğide tek ben olim her şeyi bilmiyorum anlatabildim mi
E bu normal evlilik 😂 öyle olsun tabi. Normali bu zaten. Öyle olmayacaksa evlenmenin mantığı yok
Devir kötü normali anormali karıştı artık
Haklısın. Doğru düzgün evlilik kalmadı. Dünya çok kötü insanlarla doldu. Birbirlerini kandıran insanlarla. Birbirlerini *ldüren insanlarla doldu. Çocuk yapsak biri tarafından öldürülür mü kaçırılır mı başka bir şey mi yaşar artık diye düşünür olduk.
Çok üzülüyorum
Ben de çok üzülüyorum. Bu insanlığa bir faydam dokunmadan göçmek istemiyorum bu hayattan. Öyle olursa çok üzgün giderim mesela. Dünyanın sonu yaklaşıyor bence, bu kadar kötü olay sanki onu işaret ediyor gibi
Öyle abisi ne yazık ki
@guzelingeldi var mıdır ben günde 7 kez kılarım ckmfjcks
Aynen aynennn
İmamım ben
Bende müezzin
Güzelimde müezzin
Memeci de imam gelde inan
Soyadım o benim
İnanmaya da bilirsin
Seni bulmakla alakası yok hepimiz öyle yiz ordan kafamızı alamıyoruz
Ne namazı ne niyazı teyzecim
Valla yok nedır parçalar
Bizi de öyle evine eşine sadık birileri bulmuyo, bizde evlenicek kız bulamıyoruz
Nasılsan öyle insanlar çekersin. Barda takılırsan imam hatipliler seni bulamaz
Ramazan ramazan tovbeeee
😂😂😂 ne oldu be
Sahur zamani bu soruyu gormez olaydim:)
Kral ne oluyorrr neeee
Ne olabilir ki tabikidee buldun kisiyi
Anlamamak seni ben
Kimse kimseyi anlamak zorunda degil hele ki bu saatte
Çok çok haklısın
Hakli haksiz aramiyoruz burada
Mevzu nedir be arıyoruz
Sahurda yumurtayi kavurmali mi kavurmasiz mi yemeliyiz bence tum mesele bu
Mevzu derin mi oldu
Evet çıkamadım işin içinden
Yokkş telegramım
Neyin var peki?
Bura sadece
Ha bide wp
Wp da netlik kazansin?
Ee sonuc?
Uyuyoruz
Daha sahur a cok var
Tamam uyuma sen
Uyumuyoruzzz buradayizzz
Napıyoruz burada
Her deyi devvletten beklemee
o dediklerin burada olmaz
Var tabi beni görmedin
Senin söylediğim elemanla uzaktan yakından ilgin yok
Buyrunuss banamı seslendin 😃
Sen söylediğim elmanın kıyısındna geçmiyorsun da neyse
Profilim aldatmasın. Para ile imanım kimde olduğunu bilemezsin üstaddd
Haklı olabilirsin ama bu profile gelen bir yorum değil seni tanıyorum
Fan ım çıktı demek :) pekiii
Aynen ondan
Beni tanıyorsan, story indeki tüm yazdıklarına uygun oldğumu bilmen lazımdj.
Uzatma lütfen
Aynen ondan
Sosyal medyadan çok zor bence
Yok burdan aramıyor sosyal medyası olmasın istiyorum
İllaki nasip bu işler ama nasip öyle bişey ki sen nasılsan sana gelende öyle oluyor kendini tart kendin gibi olanı bekle
Lütfen benim gibisi gelsin şeeeeyyy acık benden daha iyisi olabilir
Amin ne diyeyim ki gönlüne göre versin rabbim
Amin
Yani tuhaf bir durmun içindeyiz
Seçimini iyi yapmıyorsun demek ki
İmanlıda da penis var ya. Evlen en iyisi
Yaşın küçük olmasa kriterler uyuyordu sanki biraz.
bizim tek düşkün olduğumuz şey galatasaray
tipin ya da tavrın öyleleri çekiyordur
çook dogru bir yere gelmişsin evet :)
Kalmazsın merak etme. Azız ama varız ✌️
Aynen kanki kesinlikle
Saçma sa*lak birilerinin peşinden gitme yeter
Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?