Sen normal değilsin
Kapalı değilim ama namazlarimi aksatmiyorum bu insanlara niçin garip geliyor?
Sen normal değilsin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar sadece konuşur ve yorum yaparlar. Senin ibadetin onları ilgilendirmez, o seninle Allah arasında olan bir bağ. Bırak konuşsunlar hiç aldırış etme, hatta bu konu üzerine yerinde olsam yorum bile yapmam.
Cahilik işte başa bela. Allah la senin aranda olan bişey kime ne bundan. Birini yapiyorsun tıpkı kapalı olup namaz kılmayan gibi, Allah onlarada namaz kılmayı nasıp etsin belkide zamanla sanada örtunmeyi nasıp eder. Kimse İslam'ın görevlerini dörtlük yapmıyor ama yargı dağıtmaya gelince herkes hazır olsa bekliyor. bu konuda Bize düşen sadece Allah kabul etsin demek😊
İkisi de ayrı farz birini yapıyorsun ne güzel diğeride devamında gelmeli çünkü namaz seni değiştirmeli , olması gerekileni hayatına katmaya devam etmeli.. tabi onu yapıyon onu yapmıyorsun günah demek değil eksik kalıyor gibi düşün. İkisinin de hesabı ayrı çünkü.. alışılmış bir şey namaz kilanin. kapali olması vs açık olunca değişik gelebilir biraz.
Dini şekle göre yaşamaya başladık galiba artık. Sen Mevlanın buyruğunu yerine getiriyorsun kime ne ki
Cevap
59Cevap
Bildiğimiz üzere Namaz sadece tesettürlü bayanlar için farz değildir hepimiz için farzdır yapmamız gereken bı ibadettir. İnsanlar beynine sadece tesettürlü kapalı insanlar ibadet edebilir diye düşündükleri için garibine gidiyordur ki çok saçma bı düşünce...
Namazı kilabilirsin fakat kapanarak kilarsin bu Allah'ın emri herhangi bir insanın değil. Konuyu carpitip sadece kapalılar mi namaz kılıyor diye kendinizi komik duruma düşürmeyin.
Göbeğim açık namaz kılıyorum aynen başımı kapatip kılıyorum elbette etek giyip iyimisin sen ne heryere abuk subuk şeyler yazıyorsun
@Lübbetülaynnnn
Konu başlığında ne yazdığından haberin yok galiba. Normalde açığım ama namazlarımı kılıyorum diyorsun sen gerçekten namazını dosdoğru kildigindan eminmisin? Ayetlerden haberin var mı? Hadi diyelim namazdan sonra tekrar acildin kendini dışarda yine teşir ettin simdi kildigin namazin ne sevabı kaldı?
İnsanlara ve birtakım görüşlere yaşayış biçiminiz olarak kin ve nefretiniz ile yaşayabilirsiniz fakat şunu unutmayın Allah'ın yoluna girmediğiniz sürece yaşayış biçiminizi degistirmediginiz sürece sizlerin kabirde sorgusu çok azap verici şekilde olacaktır. Unutmayın bu dünya sadece imtihan dünyası.
Açık bayanlar namaz kilamaz diye bı ayet var mı kardeşim de hala konusuyosun sen? Ben tesettürlüym ama açık olan kızların da namaz kilmalarini destekliyorum ve kimseyi umursamadan namaz kılmaya devam ettikleri için takdir ediyorum. Bırakın karışmayın da insanlar istedikleri gibi ibadetlerini etsinler.
Ayrıca namazını dosdoğru kılan bir kadın Allah'ın amir ve yasaklarını bilir ona göre hareket eder. Aksini düşünmek ve uygulamak gösterişden başka bir şey değildir. Bu kadın içinde geçerli erkek içinde geçerli. Namaz kılıp okey masasına giden ya da meyhaneye giden erkek den de olmaz anladınız mı? Çünkü tam olarak İslamiyeti yaşayamıyor bilmiyor bilgi eksikliği var.
Ezanı yasaklayan zihniyetin dinden bahsetmesi çok abüzürt.
@Lübbetülaynnnn oğlum sana ne milletin günahından sevabından, sanki 4/4 lük müslümanmış gibi ahkam kesiyorsun. kız ne güzel namaz kılıyorum diyor desteklemen gerek milleti geriyorsun. ülkenin yüde 90 ı namaz kılarken ettiği duaların anlamını bilmiyor, ezan okunurken bu hoca ne diyor türkçesini bilmiyor insanlar git arapça bilmeyen diyanet işleri başkanı ile kavganı yap sen.
@siyahcorap peki bizim dilimiz önceden Osmanlı zamanında neydi buna cevap ver? Sonrasında neden değişti millet bir gecede cahil kaldı kuran okuyamaz oldu. Seninle enine boyuna tarihe geçmişe gidelim gel varmisin kim haklı kim haksız çıksın ortaya.
@Lübbetülaynnnn bizim dilimiz ezelden beri Türkçeydi, Osmanlı diye bir dil hiçbir zaman olamadı. Sadece harfi Arapçaydı. Daha bunu idrak edemeyen birisi ile neyi tartışayım ben :) Kimse 1 gecede cahil kalmadı sadece alfabe değişti. Ben bile kuran kursunda 1 haftada arap alfabesini öğrenip istediğimi arapça yazabildim. Neyin cahilliği bu açıklar mısın?
@siyahcorap Kuran okudu diye asılan alimler, ulemalar, yasaklanan ezan, ahıra çevrilmiş camiler, meclise sunulan teklifde dinimiz hristiyan olsun istekleri, ingilizin emri altına girmek , tatilimiz cuma iken cumartesi pazar olması , sana bunun gibi yüzlerce tarihi karayı yazarım hepsinden haberim bilgim var ama sana göre yine cahilim eywallah. Cumhuriyet döneminde Fransız sömürgesi olan Hatay Cumhuriyet rijimine girdikten sonra dedilerki bizi keşke Fransa yonetseydi namazımıza karismazlardi ne zaman ki cumhuriyete katıldık eziyet ve zulüm gördük bu topraklarda. Gel ulan gel seninle tarihi açalım gerçek tarihi sana anlatayım öğren.
@Lübbetülaynnnn Kuran okundu diye alim asılmadı, din elden gidiyor diye halkı isyana teşvik eden sözde hoca asıl ajanlar asıldı. Ahıra çevrilmiş camilerde, gezi parkı olaylarındaki cami imamının dediği gibi yalan. 1. ve 2. Dünya savaşı sırasında bazı camiler cephaneliğe çevrilmiştir. Hatay örneğin tamamen safsata. Orta doğuda Osmanlıya ihanet eden arapların İngiliz ve Fransızların oyuna geldiklerini kendi yazılı hatıralarında mevcut. Vaad edilen arap kırallığı yerine Irak, Suriye, Arabistan, Ürdün, Lübnan gibi 5-6 ülke çıkartıp hepsine yandaşlarını kral olarak atadıklarıda sabittir. Farkındaysan olaylar üzerinden 100 yıl geçti, arap ülkeleri İsrail soykırımına ses çıkaramıyor. Neden? Arapları yönetenler İngilizler. Tarih konusunda bilgin sıfır kardeşim. Kusura bakma ama seninle sohbet zaman kaybı.
@siyahcorap İsrail'i ilk tanıyan bu ülkeye sokan kimdir?
nereye varmaya çalışıyorsun açık açık söyle ona göre cevabını vereyim.
@siyahcorap Müslümanmısın?
@Lübbetülaynnnn o değilde konudan konuya geçme özelliğin 10 numara. Müslümanım bu arada.
@siyahcorap Ne zamandan beri müslümansın?
@Lübbetülaynnnn amaç ne amaç boş konuşmayalım lütfen?
@Lübbetülaynnnn sana birkaç basit soru müslümansın anlaşılan kurban kesmek farz mı? Sigara haram mı?
@siyahcorap Dini bilmeyen sevmeyen bir insanla muhatap olmam. Burada duyar kasmak için aslı astarı olmayan boş konuları savunup gerçek tarihin iç yüzünü bilmeden konuşuyorsun. Haliyle seninle muhatabı kesiyor seni gerçek tarihle yüzleşmeye davet ediyorum.
@Lübbetülaynnnn al sana gerçek tarih Rauf Denktaş hatırasından :"KKTC I. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, aile dostu Şerif Hüseyin’in Kıbrıs’taki vicdan azabı günlerine tanık olmuş ve o günleri şu sözlerle anlatmıştı: “Babam onun elini öper, Şerif Hazretleri’de anlatmaya başlardı: ‘Ahhh, ben ne yaptım. Niye Osmanlı’ya ihanet ettik? Yaptığımızın cezasını çekiyoruz şimdi! Raif anlat şu İstanbul havalarını dinleyeyim’ derdi babama. Bana da ‘Rauf yanıma gel’ deyip el öptürür, avucuma bir altın bırakırdı." Osmanlıya ihanet edip rahata kavuşacağını sanan ama İngilizlerin suudlarla anlaşma yapması sonucu sefilce ölen sana göre alim birisi :D
@siyahcorap Sen Osmanlı tarihini cidden iyi oku cidden iyi anla. Çünkü bilmemen demek hayata 3-0 yenik başlaman demektir.
@Lübbetülaynnnn senin güruha ait kaynaklarda aksini yazmıyor zaten. https://islamansiklopedisi.org.tr/serif-huseyin
@Lübbetülaynnnn bak benden sana bir tavsiye bırak Osmanlı, Cumhuriyet tarihini Kur'an-ı Türkçe ve anlaya anlaya oku. Hadis, Fıkıh falan sonra okursun istersen ama bu kitabı iyi ve anlayarak oku. Hatta sorgulayarak oku kafana bir şey takılırsa yaz bana.
Allah namaz kılmayı da emretmiş, El yüz ayak dışında kapanmayı da. Allah'ım namazın tamam da şu kapanma işi bana gelmiyor kusura bakma der gibi olduğunu düşündükleri için olabilir belki. Şimdi Allah mahremini ( el, yüz, ayak dışında) gösterme diyor ama açık giyinip namaz kılan insanlar, kusura bakma Allah'ım ben keyfim nasıl isterse öyle giyinirim. Namazını kılarım onda sorun yok ama der gibi sanki Allah ile pazarlık söz konusu olmuş oluyor. Aynı şey kapalı giyinip namaz kılmayan kadınlar için de geçerli. Rabbim Nasuh tövbe ederek Allah'ın emir ve yasaklarına göre yaşamayı nasip etsin isteyen tüm kardeşlerime.
Başkalarının kusuru ile kendi kusurlarını örtmeyi sever cunku insanoğlu. Bilen söylemez , söyleyen bilmez misali.. onların mantığı ile hareket edecekse insan muhtemelen hiç bisey yapamayacaktir. Güzellikler eksikleri örtmeye muktedirdir ama aksi güzelliğe hiç bisey katamaz. Islamiyeti sindirerek yaşamak, basamak basamak çıkmak çok daha sağlıklı olsa gerek zira bir anda zirveye oynamak geri dönüşü zor olan bir düşüşe sebep olabilir. Niyet halis akıbet hayr inşaallah.. daim kalasın.
Böyle çok insan var. Buradaki müslüman sayısınca islami anlayış var. Mevlana da müslüman, İşid de müslüman. Yunus Emre de müslüman Cüppali Ahmet de müslüman.
Böyle olması doğal belki. Ama bazıları benim İslam anlayışım en doğrusu deyip herkese dayatıyorlar ki bu soruya bile gelmeleri uzun sürmemiş.
Namaz borcundan kurtulmuş olursun sadece ikiside farzdır namaz ve örtünmek sen namaz kılıp emri yerine getirmiş oluyorsun ve namazdan aldığın sevabı örtünmediğin için direk orası alıyor haliyle dengeliyor öte tarafta çok faydası olacak namazın sevapları o yüzden çevrendekiler seni darlamak yerine uygun dille anlatmaları heveslendirmeleri gerek ama yaptıkları yanlış sen onlara takılma allah biliyor görüyor her şeyi allah kabul etsin
Namaz bir borçtur. Örtünmekte emirlerden birisi
İkisini yapsan senin için daha iyi ama yinede sen kimseye aldırış etme boş ver herkes ahtam kesmeyi çok sever.
insanlarda eksik yanlış kendilerine göre yanlış görmesinler
hemen doktor olurlar imamolurlar müeccin olurlar profesör olurlar olurlarda olurlar boş ver. Sen içindekiyle devam et inanç senin hayat senin amel senin
Garip bir durum yok ortada. Namaz ve tesettür 2 ayrı emirdir. Yani ikisinin hükümleri, sevabı, günahı ayrı ayrı olacaktır. Namaz kılarken tesettüre girersin namaz kabul olur mesela. Normal günlük hayatta açık olmak, namazın kabul olmasına da engel değildir.
Kuranı Kerim de başınızı bağlayın demiyor. Edebinizle örtünün diyor. Hadis saçmalıklarını bakma. Arap geleneklerinden uzak durun
A’raf Suresi 27. Ayet: “Ey Âdemoğulları! Şeytan, ana-babanızı, edep yerlerini kendilerine göstermek için elbiselerini soyarak cennetten çıkardığı gibi sizi de aldatmasın. Çünkü o ve taraftarları, sizin onları göremeyeceğiniz yerden sizi görürler. Şüphesiz biz, şeytanları, iman etmeyenlerin dostları yaptık.”
Nûr Sûresi 31. Âyet: “Mü’min kadınlara da söyle! Gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar/kıssınlar, namuslarını korusunlar, (yüz ve el gibi) görünen kısımları müstesna zînetlerini teşhir etmesinler ve başörtülerini tâ yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zînetlerini kocaları, babaları, kocalarının babaları , kendi oğulları , kocalarının oğulları , erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları , kendi kadınları , ellerinin altında bulunan (köleler), erkeklerden ailenin kadınına şehvet duymayan (hizmetçi vs.) tâbi kimseler ve henüz kadınların mahrem bölgelerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizledikleri zînetleri bilinip (farkedilsin) diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü’minler! Hep birlikte Allah’a yönelin ki kurtuluşa eresiniz.”
Ahzâb Sûresi 33. Âyet: “(Ey Peygamber’in hanımları!) Evlerinizde oturun, önceki cahiliye (âdetinde olduğu) gibi açılıp saçılmayın. Namaız kılın, zekâtı verin, Allah’a ve Rasûlü’ne itaat edin. (Ey Peygamber’in) ev halkı! Allah sizden, ancak günah gidermek ve sizi tertemiz yapmak istiyor.”
@Lübbetülaynnnn beyfendi siz iyimisiniz? Ben saçım açık göbeğim açık mı namaz kılıyorum siz iyimisiniz
Sana şimdi öyle yapıyorsun diyen mi oldu? Siz iyimisiniz hanımefendi
@Lübbetülaynnnn tamam lütfen yorumlarda tartışmayın 🙏
Bende çok rica ediyorum tartışmayın artık 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
@Lübbetülaynnnn rabbim en kısa zamanda ortunmeyi de nasip eder inşallah dahada yorulmayin
Ruh hastası anladık mk yazma lan
Çok affet desin ama
Bazı insanlar acıkları bacım
Kapalıların dindar sanıyor
Sözüm meclisten dısaru alınmak isteyen alınabilir acık kapalı fark etmez içindeki kalbindeki niyet ve yaptıkların önemli
Şöyle düşün “namaz kılıyorum ama Allah’ın emirlerini çok da takmıyorum” mantıklı bir cümle mi?
Not: Yanlış anlama, namaz kılıyor olman çok iyi bir şey ancak kıldığın namazın hayatına etki etmemesi ilginç...
Namazdan daha büyük dertler varken namazin pek anlamı oluyor müdür bilmiyorum. Diger büyük günahı yapanı her günahı yapıyordur düşüncesiyle yargılıyorlar. Amann bizim insanlarımız da Allahı oynamaya çalışıp yargilamayi seviyo boş ver. Belki ben bile yargilamisimdir bize ne onlara ne
Kapalı olupta namazla alakası olmayıp aksine fingirdesme peşinde olanları görmedikleri için söylenirler... İlla bir gün kapanma isteği hevesi gelir böyle devam edersen🥲
Sığ Düşünce Kafası, Hem Laik Hem Müslüman Olunmaz Demek Gibi Saçma Ayrıştırıcı Ve Agresif Bir Yaklaşım
Bence çok doğru bir cümle; Hem laik hem Müslüman olunmaz. Bu sözün altına ıslak imzamı atarım.
Yani Hem İnsan Hem Müslüman Olunmaz , Laiklik: Hiçbir Dinî Ve Felsefi İnancın Merkeze Alınmadığı İnanç Ve Devlet İşlerinin Birbirinden Ayrıldığı Yönetim Şekli Laik Devletler İslâm a Hıristiyanlığa Veya Ateizme Göre Değil Eşit Yurttaşlık İlkesine Göre Vatandaşlarına Muamele Ederler / Sen Buna Karşıysan Komşumuz İran İslâm Cumhuriyetinde Yaşayabilirsin Hem burada Özgür Bir Hayat Yaşayıp Atatürk ün Sağladığı İmkanlardan Faydalanacaksın Hem Cumhuriyet Rejimine Saldırırsan Yiyeceğin Hakaretleride Peşinen Kabul Ediyorsundur Zaten
Ya sen ne konuşuyorsun ne anlatıyorsun. Anladığım kadarıyla demek istiyorsun ki bizim laik devlete Allah karışmasın din uzak dursun biz Allah'ın emirlerini değil Atatürk ün emirlerini yaparız öyle mi? Ayrıca bu topraklarda Atatürk yokkken Osmanlı vardı tarih savaşlarını bir oku bu toprakları Asyadan Avrupa'ya Avrupa'dan Sina çölüne kadar Arap Yarımadası na kadar Osmanlı fethetti. Senin Atatürk dediğin kişi sadece rejimi kurdu başka yaptığı bir şey yok. Çanakkale Savaşı'nda ordunun basinda Cevat paşa vardı. Tarihten haberiniz yok gelmiş yorum yapıyorsunuz
Bide kalkmış benim yaşayacağım yeri belirliyorsun. Ulan ben atamın Osmanlı nın bana emanet bıraktığı topraklarda yaşıyorum ve atalarım Osmanlıya minnettarım. Bence bizden rahatsızlık duyuyorsanız hadi ordan gidin Yunanistan da yaşayın.
Bende Sana Diyorumki İslami Şeriat Senin için Bu Kadar Önemliyse Komşumuz İran İslâm Cumhuriyetine Git Hem burada Kuyruk Acısı Yaşayıp Hem Buranın Nimetlerinden Faydalanmak İnsanlıkta Değildir Adamlıkta Değildir Gerçekten İslâmi Şeriatı Çok Önemseyen Bir İnsan burada Boşuna Fitnecilik Yapmaz İslâmi Şeriatla Yönetilen Bir Ülkeye Gider Arabistan Var Afganistan Var İran Var Pakistan Var Mutlaka Dördünden Birisini Beğenirsin Niye burada Boşu Boşuna Günaha Giriyorsun 🤠🇹🇷🇰🇿🇺🇿🇹🇲🇦🇿🇹🇯🇰🇬
Nimet mi neyi nimetten sayiyorsun sen iyimisin. Kendi adına kanunlar çıkaran konuşması bile yasak olan bir ülkede özgürlükten mi bahsediyorsun? Bende sana sayıyorum Yunanistan var Fransa var Almanya var sende dofol git orada yaşa. Dine bu kadar kin ve nefret duyan laikler dışında insanlar görmedim hayatta.
Madem Özgürlük İstiyorsun Defol Git İran'a O Halde Madem Özgür Değilsin Git İran da Özgürlüğünü Yaşa orada Her Şey Dincilerin İstediği Gibi Ayrıca Atatürk ün İslâm Diniyle Bir Sorunu Yoktu İslâm Dinine Pek Çok Faydası Oldu Onun Zararı Tarikatlara - Cemaatlere - Cahilliğe - Arap Hayranlarına - Halifeliğe - İslami Şeriataydı ki Osmanlı nın Şeriat Devleti Olup Olmadığı Tartışma Konusudur Çünkü Osmanlı da Pek Çok Şasırtıcı Kural Vardı Meyhane Yönetmeliği Gibi O Yüzden Diyorum İran a Git orada Özgürlüğünü Yaşa - 4 Tane Karı Al - Açık Saçık Dolaşan Kadın Görme - Her Şey Görmek İstediğin Gibi Olsun Ama Sonra Şikayet Etmek Yok Ha Çünkü Bu Ülkelerden Her Yıl yüzbinlerce İnsan Göç Ediyor Ve Ya Türkiye ye Gidiyorlar Ya Avrupa ya Gidebiliyorlar Zaten O Ülkeden Kaçan insanlara Şeriattan Atatürk Düşmanlığından Bahsetsen Sana Manyak Gözüyle Bakacaklar 🤠
Gel sana gerçek tarihi öğreteyim.. burada doğru bildiğin yanlışları görmüş olursun.
İkisinin sevabı da günahı da ayrı yazılır. Namaz kılmamak daha kötü bence ama Allah bilir tabi. Belki de zamanla kapanacaksın da. Allah nasip etsin sana da. Bu günahtan da kurtul bir an önce.
Nasıl inanırsan öyle yaşarsın, nasıl yaşarsan öyle... Diye gidiyor...
Ben de Mevlanadan ders almış gibiyim ama ateistim. 😂😂
Tayt, şort crop dolanan bir model değilsen boş konuşmuşlar
Bir de başını kapat o zaman diye darlayanlar oluyordur
Evet evet
Allah'ım kabul etsin namaz senin borcun açık olmanın da hesabını yine sen vereceksin yani bu kimseyi ilgilendirmez
İnsanlara garip gelmesi önemli değil önemli olan senin ibadetini yapıyor olman gerisi boş insanların ne dediği de önemli değil
boş ver kimin ne dediğini bir hadiste ne diyor: ibadetin en makbulü az da olsa devamlı olanıdır. Sen devam et aynı şekilde.
Öncelikle Allah kabul etsin Namaz kılmak Allah'ın emri onu yapıyorsun ama güzelliğini göstermemek de Allah'ın emri bunu yapmıyorsun o yüzden
Kafayı kapatmanın her şey çare olabileceğine inanmıyorum. Ben zaten önemli olan tek şey insanın gerçekten de niyeti ve ibadeti.
Göbek açık giyinen bir kızın namaz kılması bana da garip gelirdi.
İnsanlar eleştirme odaklı. Senin ibadetin senin tercihlerin.
Bilmem bence de normal çevremde öyle insanlar var. Açık olduğu halde namazını kılıyorlar
Bu seninle tanrının arasındaki bir şey. Bence sen çarşaf giyenlerden daha değerlisindir tanrı için.
Bütünlük önemli evin yarısı yanıyor diğer yanısında sorun olmaz demek yanlış
Bana garip gelmez ben de bir dönem aynı şekildeydim
Herkesin kendi inancı kendi seçimi kimse kimseye karışamaz ve garip gelemez sallama
Garip insanlara garip gelir bu durum... şöyle bir zamanda namaz aksatmamak ayakta alkışlanacak bir durum bence
Cünkü namaz gibi kapanmakta mecburi madem bunlari yapabiliyon niye kapanmiyor diye düsünüyorlar
Aha banada garip geldi hiç namaz kılacak tip yok sedne 😅
Olsun sen kılmaya devam et insanların her konuda fikri var zaten
şaşırmadım hiç ama çok güzel :)
Allah kabul etsin, ne güzel
Garip olduğu için
Garip değil mi sencede
Garip değil insanların namazdan çok tesettüre önem vermesi daha garip bence
tebrikler, yobaz değilsin en güzeli bence.
Cahiliye döneminde kaldıkları için
Benim annemde oyleydi
Carpilacan haberin yok
Herkesin ibadeti kendine
Beyinleri kullanım dışı.
Çok tebrik ediyorum seni
Meyve veren ağaç taşlanır diyim anla sen.
Helal olsun sana, buna kimse karışamaz
allah kabul etsin
Herkes kendine vaksın
Nesine şaşırıyorlar ki?
Allah kabul etsin.
Garip gelmiyor ki
Ne yapiyorsun
el ne diyer diye düşünme
Algı oluşmuş artık ne bileyim sen bakma kimseye
boş ver insanları
Bana garip gelmiyor
Garip değil aslında