Genel olarak çoğaldı çünkü şu an çoğu erkek sap bir kız arayışında özellikle 18 25 yaş aralığında şsndksmdmsms normal yani çirkine de güzele de bakıyorlar yeterki nefes alsın yeto
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yanında biber gazı ve bıçak taşı en son çare olarak birde tabanca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçen gün biri de beni yiyecek gibi baktı kaldırıma uzansam orada halledecek kız beni öyle bakış mi olur
Hadi ya 😃
Valla bende şaşırdım 28 yıllık yaşantımda ilk defa bir kız öyle bakınca hemen oradan uzaklaştım pi pi li kız falandır diye😀
Hahahahahaaha
Belli mi olur sevine sevine gidersin eve topalya topalya çıkarsın 😀😀
Yolda bakan için sen özel birisi degilsin aq. Ha burdan davarın biriyle sevgili olmuşsun ha yoldan rastgele bakanı çevirmişsin
Yo rastgele baakan degil uzun uzun bakip pesimden gelen veya arabasini yavas sürüp bana bakanlardan bahsediyorum
lan rastgele iste ya seni hayati boyunca 20 dk gormus adam mi ozel birisi
Lan keko sktr git sorumdan soruyu anla onle sala. q bende diyorumki nasi tepki vermeliyim ki tanisabileyim saf
Burdan yaz sec tanis biriyle zira sen bir 0rospusun ve yoldaki ve burdaki 0rspu cocuklari icin de senin kim oldugunun bir onemi yok
Genel olarak çoğaldı çünkü şu an çoğu erkek sap bir kız arayışında özellikle 18 25 yaş aralığında şsndksmdmsms normal yani çirkine de güzele de bakıyorlar yeterki nefes alsın yeto
Yanında biber gazı ve bıçak taşı en son çare olarak birde tabanca
belki de kaliteni farketmeye basladilar
Ben onceleri sadece önüme bakardim önceden ben mi fark etmiodum acaa
o da vardir. biraz da buyudukce fitrat olarak da gozun acilmistir. bence cekicisindir o da gelismistr.
Guzelsin dikkat cekiyorsun belki
Göz teması kurmamaya çalış onlarla
Kuruyorum
Eee sende istiyorsun onları
Evet o yuzden soruyorum nasi tepki vermeliyim bunu belli etmek icin ama ayni zamanda kaliteli gorunmek icin