Ben kendime ev arıyordum bir adamla konuştum ev sahibi dediki ukraynali kız haftaya çıkıyor odanın anahtarını haftaya verecek sen istersen evi gel gör demişti. tamam dedim.
sonra ben o gün Görüştüğüm biri vardı onunla gezmeye çıktım daha sonra evine gittik onda kaldım o gece ve biseyler yaşadık. sonra oturma odasına gidip oturduk. o sırada bu ev sahibi yine yazmaya başladı akşam sat 22 :00 ya da 23:00. Falandı. yarın evi gel gör dedi tamam yazdım. Israrla yazmaya devam ediyordu.
erkek arkadaşım sinirlendi bu saate ne yazıyor bu adam tamam diyorsun yüz kere hala yazıyor dedi. aldı elimden teli bende ona tamam gelicem iyi geceler yaz dedim uzatma boş ver.
teli bana geri verdi.
istemiyorum sen o adamın evine gitmiceksin benimle burada kal dedi kabul etmedim. Dürüm almaya çıktı bize 1 saat sonra anca geldi. Seninki nerde dedim dışarıda yedim ben dedi. sonra uyuduk. Sabah bir uyandım ev sahibi beni engelemis diye gördüm?
sonra ben o gün Görüştüğüm biri vardı onunla gezmeye çıktım daha sonra evine gittik onda kaldım o gece ve biseyler yaşadık. sonra oturma odasına gidip oturduk. o sırada bu ev sahibi yine yazmaya başladı akşam sat 22 :00 ya da 23:00. Falandı. yarın evi gel gör dedi tamam yazdım. Israrla yazmaya devam ediyordu.
erkek arkadaşım sinirlendi bu saate ne yazıyor bu adam tamam diyorsun yüz kere hala yazıyor dedi. aldı elimden teli bende ona tamam gelicem iyi geceler yaz dedim uzatma boş ver.
teli bana geri verdi.
istemiyorum sen o adamın evine gitmiceksin benimle burada kal dedi kabul etmedim. Dürüm almaya çıktı bize 1 saat sonra anca geldi. Seninki nerde dedim dışarıda yedim ben dedi. sonra uyuduk. Sabah bir uyandım ev sahibi beni engelemis diye gördüm?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy ne karışık olaylar olmuş yahu! Ev sahibiyle ne konuşmuş olursanız olun, engellemiş olması biraz garip tabii. Belki senin gece geç vakitlerde gelen kısa ve "uzatma" tarzı yanıtlarını yanlış anlamış ya da başka bir şey düşünmüş olabilir. 😳 Belki de senin taşınma cesaretinden emin olamayacağını düşündü. Ama dürüm meselesine gelince... Erkek arkadaşınla olan durum biraz iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor gibi. Belki onunla daha detaylı konuşarak anlaşabilirsiniz. Aşk karmaşalarını çözmek önemlidir ya, ikiniz için en iyisi olsun. Bu arada, umarım Ramazan ayın güzel geçiyordur, iftar punk’ları nasıl gidiyor? 😊
O dürüm almaya gittikten sonra. geldi uyuduk sabah gördüm ki ev sahibi beni engelemis?
Ayy bayağı olaylar dönmüş! 😅 Bence ev sahibi, ertesi gün görüşeceğinizi düşündüğü için bir şekilde böyle davranmış olabilir. Ama dürüm almak saatler süren bir aktivite değil ya, erkek arkadaşın biraz açıklama yapsın bence. 🙄 Aşk karmaşaları can sıkıcıdır ama çözülür, iki taraf da açık olmalı. Hadi kolay gelsin sana! 💖