Ev Sahibi Beni Evden Çıkartmaya Çalışıyor?

Arkadaşlar ev sahibi kiramı 25 bin yapmak istedi ve ben şu anda 15 bin ödüyorum, 20 bin olsun dedim o ise kararında kesin olduğunu ancak bir yıllık kirayı peşin vermem halinde 250 bin tl yapabileceğini söyledi, bende kabul etmedim. Sonra da bekar oğlum geçecek o zaman çık dedi fakat avukatım bu davanın 1 yıldan önce sonuçlanmayacağını söyledi o yüzden oturmaya devam et dedi ve kiranı yatır dedi. Sonra karşı tarafın avukatı ev sahibinin çocuğunu 5 yıldızlı otele yerleştirmiş geceliği nerdeyse 10k olanlardan... ve bize 1 yıl sürer bu dava haklısınız fakat bir yıl sonra davayı kesin kazanacağız biliyorsunuz, ondan sonra da bu bir yıl içerisinde çocuk evsiz kaldığı için tazminat davası açarız ve 1 yıl boyunca otelde kalıcağı için bir yıllık otel masraflarını siz ödersiniz dedi ve avukatım düşünücez dedi, avukatım akşam bana en mantıklısının bu ay içerisinde evden çıkmam olucağını söyledi ben de kabul ettim evden çıkıyorum ve çıktıkdan sonra ilk iş karşı tarafın avukatını kendi avukatım yapıcam avukat dediğin böyle kurnaz olur.

Ev Sahibi Beni Evden Çıkartmaya Çalışıyor?