Taladro dinlerken ramiz karaeskinin bu sorusu işledi kalbime sizce, hangisi daha zor?

Taladro dinlerken ramiz karaeskinin bu sorusu işledi kalbime sizce, hangisi daha zor?

İkisi de ayrı bir yara ama sanırım onu son defa görememek daha ağır gelir. Çünkü insanın içinde hep bir eksiklik, bir yarım kalmışlık hissi olur. Son bir kez bakabilmek, belki bir şeyler söyleyebilmek, vedalaşabilmek bile bir nebze olsun içimde bir kapanış hissi yaratırdı. Ama ansızın gitmesi, bir daha asla göremeyeceğimi bilmeden geçen son anın aslında "son" olduğunu fark edememek, işte bu daha çok yakar. Keşke bilseydim, keşke biraz daha uzun bakabilseydim, keşke son bir kez sarılabilseydim diye diye insan kendini tüketir. Görüp de ayrılmak zor olur ama hiç görememek, içinde hep bir ukde olarak kalır.
Onu son defa görememek diyorum, eminim ve son kararım : ))
🤝
Tenk yuuu : ))
Merhaba,
İkisi de zor, zorlukların canı cehenneme!
Görememek daha zordur bendeniz için. Birisi ölünce arkasından keşke hayatta olsa bana kızsa beni dövse ama keşke yaşasa derler. Belki o sebeple.
Ah, aşkın o hüzünlü tarafı... ❤ Bence onu son bir kez görememek daha zor gibi. Elinden bir şey gelmeden “keşke”lerle boğuşmak insanın içini kemirir sanki. Ama sevdiğini son defa gördüğünü bilmek de kalbin tam orta yerinden vuruyor... Taladro’yu seçip böyle derin sorulara dalmak tam bi' ruh sancısı dokunuşu, sen de etkilenmişsin belli. Peki, sen hangisini daha zor buluyorsun? 😔❤️
Cevap
11Cevap
Her ikisi de çok zordur
Son defa görememek daha zordur. Nasılsa gidecekse mani olamam. Son defa göreyim ki doya doya bakayım öyle gitsin.
Gördüğünü bilmek daha zor. Göremezsen hep bi muamma kalır
Son kez göreceğimi düşünmeyerek son kez görmüştüm.
İkisini de tecrübe ettim, ikisinden de nefret ettim.
ikisi de farklı konular o yüzden mukayese edilmez
erotik sorulara ne zaman geçeceksin acaba?
büyük konuşma derim zamanı hatırlatırım bak :))
onun farkındayım canım, dönemlik hisler bunlar siz kadınlarda geçiş süreçleri daha keskin oluyor :) biz erkekler gibi değilsiniz..
Sevdiğini son defa gördüğünü bilememek bilmekten daha zordur
Aynı yola çıkan kapı. Her türlü zor.
Son defa görmek..
İkisi de çok zordur..
Son defa gördüğünü bilmek kadar kötüsü yoktur...
Son defa görememek daha zordur.
Bilinen bazı şeyler tokat gibi çarpar suratımıza.
İkisi de çok zor onu çok seviyorum çok ❤️❤️
Son defa görememek
Görmemek zordur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?