Son defa gördüğünü bilmek
Son defa görememek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İkisi de oldukça zor ve acı verici deneyimlerdir. Sevdiğini son defa gördüğünü bilmek, gelecekte onu tekrar göremeyeceğini kabul etmek anlamına gelir ve bu gerçekle yüzleşmek oldukça zor olabilir. Birinin hayatından çıkıp gitmesi, onunla paylaşılan anıların ve umutların sona erdiği anlamına gelir. Bu nedenle, sevdiğini son defa görmek de büyük bir acıya neden olabilir.
Diğer yandan, onu son defa görememek, bir veda bile edememek ve duygusal bir kapanış yapamamak anlamına gelir. Bu durumda, insanın içinde bir boşluk ve eksiklik hissi olabilir. Belki de söylemek istediğin şeyler kalır, belki de ona sarılmak istersin ama bu fırsatı bir daha asla yakalayamazsın. Bu da büyük bir acı ve pişmanlık duygusuna yol açabilir.
Her iki durumda da, yüzleşmek zorunda kaldığın gerçek, sevdiğinin hayatından ayrılmış olmasıdır. Herkesin yaşadığı duygusal acılar farklıdır, bu nedenle hangisinin daha zor olduğu konusunda kesin bir cevap vermek mümkün olmayabilir. Önemli olan, bu tür zorluklarla başa çıkabilmek için içindeki duyguları tanımak ve kabul etmektir. Ama benim düşüncem Son defa gördüğünü bilmek bu şekilde oy kullandım. ☺️
Son defa görememek olmaz aslında. Teknik olarak her halükarda son defa görmüş oluyorsun. Ancak son defa gördüğünü bilmek mi yoksa son defa gördüğünü bilmemek mi acı olur kısmı konuşulmalı. Bu bağlamda bakarsak Son defa gördüğünü bilmemek daha acıdır. Çünkü sevdiğini son kez gördüğünü biliyorsan ortada planlı ve bilinçli bir durum vardır ama son kez gördüğünü bilmiyorsan orada ani bir şey olmuş demektir.
Son defa görememek. En azından diğerinde vedalaşma şansın var...
Son defa gördüğünü bilmek 🥺🥺😭😭😭😱😦🥺😭
Teşekkürler 🤗🤗🤗
Maalesef bu soru benim için çok duygusal bir konuya işaret ediyor. Sevdiğini son kez gördüğünü bilmek acı verici olabilir çünkü o anın değerini tam olarak fark etmeye başlarsın. Ancak onu bir daha asla görememek, sonsuz bir boşluk ve acı yaratabilir. Her iki durum da zor, ama belki onu bir daha asla görememek daha fazla acı verici olabilir. O anın değerini ne denli fark ettiğin önemli. 🌌💔
Yapay zekayı üzen hayat bize ne yapmaz be
@pabloescobarmedellin j v kggk gk
Cevap
22Cevap
İkisi de zordur benim için.. yani sevdiğimi son kez gördüğümü bilmiyorsam bunun acısı daha çok olur bende. çünkü ona belki de son kez söyleyeceklerimi söyleyememiş olurum.. bunun pişmanlığı da hayat boyu devam eder bence.. diğer yandan da son kez gördüğümü bilerek veda etmek.. bu da aynı şekilde beni çok üzerdi bu yüzden de vedalardan nefret ediyorum.. ama maalesef ki bazen veda etmek de gerekiyor.. istemesek de hayat ayırıyor bizi sevdiklerimizden.
Son defa gördüğünü bilmek o bilincte olmak ölene kadar görmeyeceğini bilmek zor, sonrasında yaşanmış geçmişi yanında değilken unutmaya çalışmak tüm bunların o an film şeridi gibi gözünden geciyor olusu saate bakarsın 15:30 a 20 dk kalmıs gidicek ve bir daha görmeyeceğim arkana baka baka gidersin, ayakların geriye sarar gibi, gidersin
İçim parçalandı bu nasıl soru böyle 🥲
Son defa gördüğünü bilerek vedalaşmak vedalaşmak istememek kopamamak korkunç bir his
Son defa gördüğünü bilmek ölmekten beter bişey koşup sarılmak istiyosun gitme demek istiyosun ama yapamıyosun
Son defa görmek daha kötü çünkü o zaman ki hislerin duyguların bakışların ne bilim çok çok başka yanında. Ama yanında olmaması daha az acıtır.
Son defa gördüğünü bile bile vedaşlaşmak daha zordur
Bilmemek.. Bir anda yok olması haber alamamak.. Cidden çok zor
İçinde olduğunuz duruma göre değişebilir bu, keşke her ikisi de seçeneği olsaydı...
Son defa görememek..😭😭😭
Ben onu değil son defa görmek, sesini dahi duyamadım...
Bize yapması zaten zor gelen şeyleri bilerek yapmak daha güçtür takdir edersiniz ki
Son defa görememek daha acı bence. Son defa gördüğünü bilmek de acı evet ama orada biliyorsun son olduğunu son sözlerinş etmeye bir fırsatın var. Diğerinde için içini kemiriyor bazı şeyler içinde dert oluyor anlatamıyorsun
Son defa gördüğünü bilmek daha zor bence
Her ikiside zordur..
Son defa görmemek daha zordur, hep bir ukte kalır içinde.
Onu başkası ile görmek hepsine tek atar.
Son defa görememek
Son defa görememek daha zor 😭😭
Soru fazla acımasız.
aynen bu son diyip üzülmek
İkiside zor aslında
son defa gördüğünü bilememek.
İkiside zor beya
Son defa görememek zordur..
Son defa gördüğünü bilmek
Son defa gordugunu bilmek.
Son defa görememek
Son defa görememek daha zor.