ÇOK KÖTÜYÜM SANIRIM AKLIMI KAYBEDECEĞİM DÜŞÜNCELERİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ?

Benim 2 çocuğum var biri iki yaşında diğeri 3 yaşında eşimle 3 senelik evliyiz ben çok kıskançtım ve eşimi arıyordum işteysen falan sorguluyordum çocuklardan sonra bide peş peşe ılunca sanırım bunalmalarım eşimede yansıdı ve aramızda saygı hiç kalmadı eşim beni artık sevmediğini bu şüheci hareketlerimden bıktığını normalde boşanacağını ama bu iki çocuğun hatrı için benimle evle kaldığını söylüyor ben yalan söylüyorsun dediğimde daha nasıl açık söyleyebilirim seni sevmiyorum artık ısınamıyorum çok soğudum düzelmiyor dedi sizce hayatında biri mi var bu kadar net söylüyor çünkü bi Psikolog erkekler garantiye almadan bırakmazlar demişti ne yapacağımı bilmıyorun o kadar çaresizim ki iki çocuğum var ayakta onlarla nasıl durabilirim boşanırsam günümüz Türkiye insan düşünceleri belli dul damgası ve eşimi ne yazık ki hala çok seviyorum ve yuvamı asla bırakmak istemiyorum ama gurursuz gibi hala durmam sanki eşim benim boşanmam için bana bunları söyledi gibime geldi aklımı kaybedecek gibiyim yüreğim yanıyor resmen nolur düşüncelerinizi yazın ne yapmam lazım iki çocuğumda daha çok ufak ama eşim benim yüzüme karşı nasıl bulabiliyor bu cesareti söylemeye bilmiyorum he evin ağlıyorum tek başıma hıçkıra hıçkıra anlatacak kimsem yok nolur düşüncelerinizi yazın bana yardımcı olun kendime zarar vermekten korkuyorum artık nolur

ÇOK KÖTÜYÜM SANIRIM AKLIMI KAYBEDECEĞİM DÜŞÜNCELERİNİZİ SÖYLER MİSİNİZ?