Bana neden böyle yaptı neden yapar bunu bu adam?

Yakın zamanda biriyle tanıştım. Neyse, tam buluşacagımız gün, bir şey söylicem dedi. Bir sıkıntısı var anlamadım. Ben evliyim dedi. Mesajı görünce bir şok geçirdim. Baska bir amacım yoktu, sohbetin cok güzeldi konustukca buraya geldi dedi. Ben de asagılayıp agzıma geleni söyleyince özür dileyip hoşçakal dedi. 4-5 gün sonra tekrar yazdı. Teknik bir soru soracaktım, küsmeseydik dedi. Sorusunu cvpladım. Ne olursa olsun beni görmek istedigini, bu durumdan utandıgını beni bu şekilde hatırlamasını istemediğini söyledi. Seninle aynı frekanstayız, ortak noktalarımız var vs dedi. 10 dk görüştük kaldırımda. Kendinden, annesinden kardesinden bahsetti eşi dısındakilerden. Hanımefendi, agırbaslı bir durusun var dedi. Ertesi gün bakıslarını unutamıyorum diye yazmıs. yine görüşmek istedigini söyledi cvp vermedim. Asagıya gelmiş arabayla. Bi anda cıkıp gelmiş iş yerinden. Montunu almamıs üşüdüm diyip gitti. Yüzüme bakarken biraz da cekingen. azarlayıp bir daha görüşmek konusmak istemedigimi yazdım. Hem kendi geldi bir anda hem de montumu unutmusum arabaya guvendim dedi. Gitti. Bir daha konusmadık. Eski mesajımın birine kalp atmış birkaç gün sonra kaldırdı. Ne yapmaya çalışıyor?
Bana neden böyle yaptı neden yapar bunu bu adam?