Saygı duyuyorum maddi durumu kötü veya tutumlu diye birini eleştirmem. Siz muhtemelen çalışmıyor para kazanmıyorsunuz. Kalkıp bu tarz eleştiriler yapacak hakkınız da olduğunu sanmıyorum.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ciddi düşündüğüm adam "çok ucuz, paraya kıymış, çok pahalı" sözcüklerini sık kullanıyor bundan olmazmi? evlenincede aynımı olur?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olmaz tabi ki de
Evet cimri olur. Değişmez. Sevmiyorsan hem kendi hem de onun hayatına bir iyilik yap ayrıl.
Çok can sıkıcı valla yoksul gibi davranıyor zaten köyde yaşıyor fiyatlardan haberi yokmuş gibi davranıyor hayret bisey
Saygı duyuyorum maddi durumu kötü veya tutumlu diye birini eleştirmem. Siz muhtemelen çalışmıyor para kazanmıyorsunuz. Kalkıp bu tarz eleştiriler yapacak hakkınız da olduğunu sanmıyorum.
Umarım bu anlattığım biri gibi bı kadın karşına çıkar da o zaman anlarsın demek istediğimi!
Gerçekten sık kullanıyosa sıkıntı vardır ama özellikle buna dikkat ettiysen sende de sıkıntı olabilir.
Her gün en az bı kere söylüyor
Yani fiyatlardan hiç haberi yok gibi davranıyor neden böyle anlamıyorum köyde yaşıyor
Bırak şu köylüyü, şeker pancarını toplasın
Doğru dedin sanki
Evleneceğin insanı bulmak iş bulmak kadar zor bişey yemin ederim
Ondan daha zor bence.
Cimri erkek dusman basına en korktuğum erkek tipi 1 liranın bile hesabını yapar
Ciddi düşünüyordum ama bu yüzden sıkıcılasmaya başladı artık evlenince çekilmez
Ben kavga çıkarırım o ucuz bu pahalı lafları sıkar beni
Cimri ya hic cekilmez cok itici
Yani haklısın