Bu adama gitmeli miyim?

Ben 18 yaşındaydım sevdiğim çocuk da 21 yaşındaydı. O zamanlar aileler yaşımız küçük diye karşı çıkıp sonra bir şekilde kabul ettiler. Ben o zamanlar univeristeyi yeni kazanmıştım sevdiğim çocuk da yeni mezun olmuştu. O bir şekilde çalışacaktı biz de evlenecektik ama olmadı yani ailelerimiz birbirine girdi ve biz ayrıldık. Biz ayrıldıktan 1 sene sonra çocuğu kuzeniyle evlendirdiler. Hatta ben o zaman kuzenine haber uçurmuştum bu çocuk beni seviyor gün gelir seni bırakır diye. Kizin umurunda bile olmadı. Hatta kızın abisi bile biliyordu Nisan atıldıktan sonra bizim iletisimimizin devam ettiğini. Onun ailesi de sırf beni unutsun diye evlendirdiler. O evlendiği gün bizim iletişimimiz koptu. Içten içe hep dua ettim Allahım bu çocuk gün gelir yine bana dönecekse inşallah çocuğu olmaz o kızdan hayırlı değilse inşallah çocukları olmaz dedim gerçekten çocukları da olmadı. Ben şu anda 26 yaşındayım o ise 30 falan oldu. 6 ay öncede avmde karşılaştık onun yanında biri olmadığını farkedince ben onun yanına gidip selam verdim. Oturup konuştuk 2 saat boyunca ben ona hep kendimi anlattım ağladım. Hayatımda ne oldu ne bitti onu anlattım. O da anlattı. Tabi biz bunca yıldır sadece sosyal medyadan takiplesiyorduk ben onu 0 takipçili bir hesaptan takip ediyorum o da biliyor bu hesabı ama hiç konuşmadık. Gerçekten bu sefer istiyorum ki benim istediğim olsun adam evli ya da değil. Boşanırsa da boşanmasa da artık benim istediğim olsun istiyorm. Şimdiye kadar birilerinin istediği oldu ama benim olmadı. Ne olacaksa olsun ben bu adamla her gün konuşup görüşmek istiyorum. Umurumda da değil hiç kimse. Bunu yapmak istiyorum ama cesaretim yok. Adama bosan biz evlenelim desem bence boşanır artık 26 yaşındayım o da nerdeyse 30 olacak koca koca insanlarız kendi kararımız kendi elimizde. Napmam lazım?

Güncellemeler
1 yıl
Boşandı bu arada ve biz de apar topar evlendik bir şekilde. 1 aydır evliyiz
Bu adama gitmeli miyim?