Bu erkege sans vermeli miyim?

benim arkadasimin sevgilisinin kardesi var ayni yastayiz bizi ayarlamaya calisitlar biz konusmaya basladik hersey cok guzel gidiyodu bir gun arabadayiz ve telefonu caldi o gunde instadaki butun kizlari cikarmistim hesabindan beni st falanda atmisti ekran resmide bendim neyse telefonu caldi sari civciv diye biri ariyodu acmadi bende dedim ki neden acmiyosun gerek yok dedi kapandi telefon geri aradim kiz basladi anlatmaya ama bildiign flortlesiyo yani mami tepkisiz kaldi tepki veremiyo haliyle yanimda kiz en son oruc tutuyo musun dedi bu da hayir dedi aa sana farz olmai mi gibisinden bise dedi en son dayanamadim ben aldim dedim yok regl olmus tutmuyo dedim sasirdi kiz ne dedi kuzenin falan mi dedi hihi kuzeniyim dedim sonra telefonu sessize aldim dondum ben senin neyinim dedim sevgilimsin dedi actim kiza sevgilisiyim dedim kiz hee anladim neyse gorusuruz dedi kapatti engelledim kizi biz kavga ettik triplendim ben senin seylerinle mi ugrasicam falan dedim sonra rehberine girdim baktim fav ex bile kayitli dedim ben senle nasil ugrasicam ertesi gunu kizlara anlattim konusmayi kestim 3 4 kere hala konusmak istedgini soyledi hatasini duzelticekmis falan ama bu arada kiz eklemeye basladi instadan sey demis zaten yaz geliyo trip cekilmez flan diyomus simdi kizlaral falan flortlesiyo ama benim olduugm ortamda da ben onu istiyorum diyo gecen arkadasim sevgilisiyle konusuyo yaninda o varmis demis ki merak etmesin ben onu alicam falan demis ben bu cocukla napicam bana tavsiye verin llutfen evet hatali nasil guvenicem bilmiyorum ama hicbisey yasayamadan birilerinin gazina gelerek bitirdim konusmayi icimde ukte kaldi ama nasil guvenicem bilmiyorum da taviye verin nolur

Bu erkege sans vermeli miyim?