Benden hoslanan erkeğe şans vermeli miyim?

benim üniversitede 2.5 senelik sevgilim oldu, sonra ayrıldım, bu cocukla beraber yasıyordum ve cok aşıktım. ama cocuk bana çok kötü davranmaya baslamıstı ilişkimizin son evresinde. mecbur kaldım ayrıldım, çünkü artık bağırma çağırmalar kolumu sıkmaya boğazımı tutmaya dönüşmüştü. üstüne bir de abartma acıtmıyorum canını yalan söylüyorsun diyordu.

bu cocukla ayrıldıktan sonra onu unutmaya calıstım 2 sene unutmaya çalışmakla geçti, yaşadıklarım travmatikti. kimseye güvenemedim. uzak durdum. oysa görenler beğenir, yazan eden konuşmak isteyen oluyordu.

iş yerinden bir arkadaşımın kardeşi ile tanıştım, ablasını ziyarete geliyordu hep, konuşuyorduk. yakısıklı bir çocuk değil, harika bir işi falan da yok, ama güzel insan, çok düşünceli. yılbaşında ablasına çiçek göndermis, üzülürüm diye bana da yollamıs. zaten hep çok kibar karşımda hep utanıyor sıkılıyor. ablasıyla konuştuğumda, "seni beğendi biliyorum ama seni tanıyorum, sana göre biri değil" dedi. "neden böyle" dedin dedim, "düzgün bir işi yok, lise mezunu, sen master bitirmissin etmissin, güzel de kızsın, evet kardeşim ama seni de seviyorum, sana yazık olur" dedi.
çocuğa karşı bir hissim yok aslında, ama davranışlarını sevimli buluyorum, 2 senedir de hayatımda kimse yok, görüşsem mi sizce?

Benden hoslanan erkeğe şans vermeli miyim?