Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba tatlım evet, bu tamamen normal bir durum. İnsanların romantik veya fiziksel çekim hissettiği kişiler, yaş, kişilik, olgunluk veya diğer özelliklere göre değişebilir. 20 yaşında olup 35-40 yaş aralığındaki kişilere ilgi duymak, birçok insan için doğal bir durumdur. Bunun birkaç nedeni olabilir:
1) Olgunluk ve Deneyim
35-40 yaş aralığındaki kişiler genellikle daha olgun, kendinden emin ve hayat tecrübesine sahiptir. Bu özellikler, özellikle genç yetişkinler için çekici gelebilir. Olgun kişiler, duygusal olarak daha stabil ve iletişim konusunda daha becerikli olabilir.
2) Farklı Bir Bakış Açısı
Daha yaşlı kişiler, hayata dair farklı bir bakış açısına sahip olabilir. Bu, genç bir kişi için ilgi çekici ve öğretici olabilir. Ayrıca, yaşlı kişilerin hayat tecrübeleri, genç bir kişiye rehberlik edebilir.
3) Fiziksel ve Duygusal Çekicilik
Bazı insanlar, yaşlı kişilerin fiziksel görünümünden veya davranışlarındaki olgunluktan etkilenebilir. Ayrıca, yaşlı kişilerin duygusal olarak daha dengeli olması, genç bir kişi için çekici gelebilir.
4) Güven ve İstikrar
35-40 yaş aralığındaki kişiler genellikle kariyerlerinde ve hayatlarında daha istikrarlıdır. Bu güven ve istikrar, genç bir kişi için çekici olabilir.
5) Kişisel Tercih
Herkesin romantik ve fiziksel çekimleri farklıdır. Kimi insan kendi yaşında biriyle birlikte olmaktan hoşlanırken, kimi insan daha yaşlı veya daha genç kişilere ilgi duyabilir. Bu tamamen kişisel bir tercihtir ve normaldir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Güc Dengesi: Yaş farkı ilişkilerde, özellikle büyük yaş farklarında, güç dengesizliği olabilir. Bu tür ilişkilerde, her iki tarafın da birbirine eşit derecede saygı göstermesi ve iletişimin açık olması önemlidir.
Uzun Vadeli Hedefler: Yaş farkı, uzun vadeli ilişkilerde bazı zorluklara neden olabilir. Örneğin, hayat tarzı, çocuk sahibi olma isteği veya emeklilik planları gibi konularda farklılıklar olabilir.
Toplumsal Baskı: Bazı toplumlarda yaş farkı ilişkileri eleştirilebilir veya yargılanabilir. Ancak, önemli olan sizin ve partnerinizin mutlu ve sağlıklı bir ilişki yaşamasıdır.
Sonuç:
20 yaşında olup 35-40 yaş aralığındaki kişilere ilgi duymak tamamen normaldir. Önemli olan, karşılıklı saygı, güven ve açık iletişim temelinde sağlıklı bir ilişki kurmaktır. Eğer bu tür bir ilişkiye adım atmayı düşünüyorsanız, kendi duygularınızı ve beklentilerinizi iyi anlamak, aynı zamanda partnerinizin de beklentilerini netleştirmek önemlidir ❤️
21 Yorumla- 1 yıl
Yani uygundur kurtarılan süre 3 saat 15 dk
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılSen büyük ihtimalle trollsün sazân avındasın ama ben bu soruyu gerçek biri sormuş gibi cevaplıycam. 20 yaşındaki bir insan aklı havada, nereden tutsan oraya giden, henüz sorumluluk bilinci tam anlamıyla gelişmemiş birisidir. Düşüncelerimiz, isteklerimiz, davranışlarımız ve hayata bakış açımız her geçen gün değişir ve tam anlamıyla 24-25 yaş sonrası oturur bence. Artık daha emin adımlarla yürümeyi öğreniriz, hayattan ne istediğimizi biliriz vs... 30 yaş üstü özellikle de senin bahsettiğin 35-40 yaş üstü adamlar artık hayattan alacaklarını almış, gençliklerini yaşamış, birçok şeyi görmüş ve öğrenmişler dolayısıyla doymuşlar. Belli bir olgunluğa erişmiş kocaman adamların, hayatının baharında 20 yaşındaki kızların peşinde olmasını hiç doğru bulmuyorum. Baktığımız zaman ikisi de reşitler ama iki tarafın da hayattan istediği şey farklı. Birisi daha hayatında hiçbir şey görmemiş, tecrübe edinmemiş, hayata istekle bakan ve öğrenmek isteyen gencecik bir insan, diğeri her şeyi görmüş tecrübe etmiş ve doygunluğa ulaşmış bir insan. Genç kızların kendilerini olgun adam sevdası yüzünden heba etmesi çok kötü. Sonra gençliklerini yaşayamıyorlar ve yaşları biraz ilerlediğinde hatalarını fark edip pişman oluyorlar.
414 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun. 👏 Aradığım yorum tam olarak bu.
- 1 yıl
O muhtemelen erkek ve 35 üstü aklı sıra hala piayasamız var diyor 😂😂
- 1 yıl
O muhtemelen'i cümleden çıkar lütfen 😅
Cevap sahibi1 yılBen de erkek diye düşündüm ama yine de belki aklı havada kızlar varsa yorumumu görüp okurlar da kendilerine gelirler diye yazdım 😃 35 yaş üstü ne kadar spık varsa doluşmuşlar. Bu kadar yaş farkının normal olmadığını kafalarına vura vura anlatmak lazım. Futbolda bile 30 yaş üstünü kimse istemiyor, bunlar 40 yaşında çıtır kız istiyorlar ya 😃
- 1 yıl
@Blue-world yüzde yüz öyle 😂😂
- 1 yıl
Bu soruyu hergün soruyorlar sanmıyorum bu kadar kız olduğunu. Sanki bütün genç Kızlar yaşlı seviyor gibi algı yapıyorlar 😂😂 askerliktede erken emeklilik var 35ten sonra vücut aktifliği düşüyor ama bunlara sorsan hala filinta gibiler 😂😂
- 1 yıl
@Esrademir3593 Evet şimdi doğru oldu 😂
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 aynen öyle genç kızlar yaşlı erkek seviyormuş gibi algı yapmaya çalışıyorlar ama yemezler 😃😃 yaşlı erkekle birlikte olanlar ya parasından dolayı birlikte oluyordur (eğer öyleyse zaten aldatırlar) ya da manipüle edilmeye çok müsait kızlardır kandırılarak bir ilişkiye başlamışlardır
- 1 yıl
Evet bence de hergün soruyorlar bıktım bu soruları görmekten 😂😂 ya hiç cevap yazmıyorlar ya da yazdıklarıyla kendilerini ele veriyorlar. Kızlar genelde eğer kendiliğinden yaşlılarlaysa psikolojik sorunları oluyor normal olmuyorlar sonra başlıyorlar yok çok ilgisiz yok hep evde oturuyoruz baba figürü işte aksi halde lüks hayat arzusu ama hiçbir türlü aşk yok. Zaten bu Kızların sayısı az ben dışarda kızları hep genç erkeklerle görüyorum yaşlı erkeklerin yanında genç kız yok olsa da babalarıyla gezdikleri belli oluyor zaten
- 1 yıl
Cvp bin doğru ama bu ülkedeki kizlar macera ariyo maalesef nerede hap iotcu piskopat varsap onları tercih eder...
- 1 yıl
@Sempatiik26 sizde esclara bakmayın onlar gözünüze hoş geliyor onlara bakıyorsunuz onlarda kendileri gibilerden hoşlanıyor
- 1 yıl
@Sempatiik26 Bir erkek olarak yorumunu haklı bulsam da erkeklerin de yerinde durmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Nerede pis, arsız kadın varsa hatta böyle bad girl tarzında takılan kızların ardından koşmayı çok seviyor erkekler.
- 1 yıl
@Esrademir3593 yoo bakma değil sordum maalesef parasız kalan kadın öğrenciler esc oluyo dolu namusunla para kazanmaları zor geliyo
- 1 yıl
@Sempatiik26 kadın öğrencilere niye bakıyorsunuz kolay lokma beklenti yok diye mi
Gizli Üye(30-35)1 yılEvli s*pkin amcalar toplanmislar yine yorumlara. Az utanin be. Yasamissiniz 40yil doya doya 20yasinda basibos kizlari kandirma pesindesiniz hala. Siz kizlarin da kendinize sayginiz olsun azcik. Hic bir 27yas ustu normal psikolojide erkek 20yasinda kiza gozunun ucuyla bakmaz emin ol. Kadin 35 erkek 50 olursa istisnayi durumlarda ola bilir ikisi de belli olgunlukta artik ama 20yasindasin daha ergen kafalarindasin. Senin ergenligini kullanirlar sadece 40yasli kurtlar
52 Yorumla- 1 yıl
Hay agzina saglik beee , yok boyle iticilik.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNormal, bu tarz şeyler normal belli bir yaşa sınırından sonra insan tutkularına yönelir, erkek kadından yaşc büyük olmalı die bir kural yok, ama herkes böyle bir kural varmış gibi davranır, yaşlı erkek genç kız olur mu diyolar, acundan başlasak tüürkiyenin aslımda bunlarla dolu oldugunu görürüz , içindenden geldiği gibi yaşa
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hooop! Vallahi kimseye karışmak düşmez ama açıkçası hoşuna giden birine ilgi duyman çok doğal 😊. Yaş farkı konusunda şu an yirmili yaşlarının başındasın, kendine ve karşı tarafa saygı çerçevesinde her şey cikolatalı pastadan farksız! Ama unutma, olgunluk sadece yaşla değil, karşı tarafın tutumu ve davranışlarıyla da alakalı. İstersen biraz yavaş yavaş tanıyıp senin için gerçekten iyi gelip gelmediğine bakabilirsin 🧐. Sana göre bu çekimin sebebi nedir, ne düşünüyorsun? 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılbende olgun kadın severim tercihtir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben de böyleydim 😭 şükürler olsun ki aştım bu durumu ama hala hoş olanları var
1523 Yorumla- 1 yıl
neden var sence bu durum ya
- 1 yıl
simdi kac yasindasin ki
Cevap sahibi1 yılhiçbir fikrim yok. her 35+ adam da çekici değil sonuçta birçoğu midemi bulandırıyor ama bazıları var ki onlar da karizmatik olmasaymış. ben de 20yim
Soran1 yılNasıl aştın ki
Cevap sahibi1 yılarkadasımın yasıt sevgilisi vardı beraber cok tatlı duruyorlardı ve cocuk onu dusunuyor ediyor falan o sekilde aştım. ama arada bakıs attıgım sofor var malesf onu da azaltırsam super olacak
Soran1 yılŞoför kaç yasindaki kdkddk
Cevap sahibi1 yılsenin detaycılık 🤭 bilmiyorum valla 35 üstü ama çok da büyük olmasın ya 40 yoktur belki. saçlarına bakıyorum özellikle bu aralar beyazları arttı gibi
- 1 yıl
Bizde öyle bi şans var ki ne gençler bakıyo ne yaşıtlar 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılbakarlar bakarlar 😁
- 1 yıl
Yok be bana sizin yaşlar denk gelse direk oo amca diyeni denk gelir valla hiç olgun seveni denk gelmez ya da bana bakmıyolar demek ki 😂
Cevap sahibi1 yılya amca olmasan da abiliğin var şimdi. 18-20 yaşındaki kızlar 30 üstü adamlarla ne yapsın ki yani senin olan seni bulacak bence ☺️
- 1 yıl
Ee işte ne yapsın ki diyosun ama bende de var diyosun bende onu diyorum işte benden büyük olana bile ilginiz oluyo ama bana yok. Yani olanı hiç denk gelmiyor 🤣
Cevap sahibi1 yılbenimki bir kişiye karşı onunla da bir şey olmayacağını biliyorum, hayatıma birini alsam genç olacak yani. sana ilgisi olan da denk gelir 32 yaşına kadar neredeydin
- 1 yıl
Gelmez bende bu konularda şans kısmet yok onu anladım. Yani bi arayışım hiç olmadı ama denk geldiği de olmadı kısmet yok o kesin 😂 ne genç seviyor ne yaşıt ne de olgun 😂
Cevap sahibi1 yılbilemiyorum ya seni de severler, belki biraz daha yaş alman gerekiyordur
- 1 yıl
50 falab 🤣🤣
- 1 yıl
bunun sebebi baba eksikligi veya aileden gorulemeyen sevgi eksikliginden kaynaklaniyo bu durumunda turkiyedeki kizlarda olmasi da etkili turkiyedeki babalari zaten biliyosnuz
Cevap sahibi1 yılevet o yuzden normal karsılıyorum. her ne kadar cocukluktan beri saglıklı iliskimiz olsaydı bile ben o adamdan hoslanırdım
- 1 yıl
ya hoslanirdin beljide de ama takinti haline gelmezdi belki bu durum
Cevap sahibi1 yılbacı tövbe de
- 1 yıl
Kızım kendin kasiniyon
- 1 yıl
Ben mesela baya iyiyimdir, merak ettim seni :)
Cevap sahibi1 yılkendinizi bu kadar özel sanmanız cok komik, birinden hoslandık diye hepinizden hoslanmayacagız ag
1 yılBu normal bir durum, ben de 1,85 boyunda 86 kg ve 39 yaşında bir erkek olarak kimi zaman minyon görünüşe sahip kadınlara ilgi duyabiliyorum.. Bunun sebebini şöyle açıklayabilirim; Cüsseli ve iri erkekler minyon tpili kadınları ilişki esnasında daha rahat indirip kaldırıp, istediği şekle rahatça getirebilir.. Bir de malum iri cüsse, iri cinsel organ demektir, minyon kadın ise daha dar cinsel organ demektir.. Bizde de dar sevdası olduğu için bazılarımız bu şekilde düşünüyor olabiliriz..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Minyon sevilmez mi ya boyum 1.87 bi de ama minyon seviyorum
117 Yorumla
Soran1 yılminyonum bende
Soran1 yılNie minyon hoşuna gidiyor peki
Soran1 yılöyle ya sarilmasi çok güzel olur senle😃😃
Soran1 yılyaş kaç ki
Soran1 yılhiii ben senle konuşmustummm ya geçen 😃😅😅🫠
Soran1 yılbenim de sarilasim var 🥺😿
Soran1 yıl😅😅
Soran1 yılnokta koydumm yazdiimm 😃
Soran1 yılnerde yaşiorsunn sen
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha sen bebesin olgun seni napsin çikolatayla kandırır kullanır atar onlar seni babandan sevgi görmemişsin herhalde tedavi ol hastalık seninkisi
40 YorumlaErkekler geç olgunlaşıyor zaten deyip bizim kızlara 1987li enişte götürme planı çık aklımdan. Normal normal.
30 Yorumla
1 yılvay arkadaş baraj da kaldık atanamayan öğretmen gibiyim açıkta kaldık :)
01 Yorumla- 1 yıl
ahahahahahahaha
1 yılMinyon kızlardan hoşlanırım. Ama karakterine duruşuna bağlı... Yaş olarak sevdikten sonra sınırım yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
1 yılReşit olma yaşı 18 olmasa yorumlarda hapse girecek bir kaç kişi görüyorum. Onu isteyecek potansiyele sahip gibiler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılSeverim. Çıtır seviyorum zaten. 18-24 yaş arası kızlar en verimli zamanlarıdır. Enerjiktir, kanı kaynar, çıtırdır
00 Yorumla
1 yıl20 yaşındayım diye belirtmendeki amaç ne Harun abi hobi olarak günde 50 kere hergün soruyorsunuz bunu merak etme 30 40 yaşında evde kaldınız piyasanız düştü 😂😂
50 Yorumla
1 yılBenim için dominant olsun önemli değil. Ama sanırım sizi karşı taraftaki erillik ve başarınduygusu tatmin ediyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılNormal her ergen kızın başından böyle bir dönem geçmiştir
10 Yorumla
1 yılNormal bazılarının da tam tersi 35 40 yaşındakiler 20 hoşuna gidiyor
01 Yorumla- 1 yıl
Benim için konuşup anlaştığım kişiler olursa fark etmez yani
Gizli Üye(30-35)1 yılBoyun kilon kaç?
20 yaşındayım diye lay lay lom takılacaksan hiç yürümeyim. Sonuçta yaşım ileri ciddi ilişki istiyorum dersen evrene pozitif enerji yolla ben seni bulurum.
00 Yorumla
1 yılevet artık normal bu
eski sevgilim 19 yaşındaydı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılMinyon cok güzeldir. olgun sevmen de normal bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılMinyon severim tabiki bende benden on yaş büyüğü ya da on yaş küçükleri severim😉
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılSenın yaşlarında bu kafa karışıklığı oluyor maalesef.
00 Yorumla
1 yılNormal sayılmaz ama sen bilirsin hayat senin hayatın
00 YorumlaNırmal. Çünkü genç erkekler gerçekten çocukça davranıyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
1 yılYav zaten olgun erkekler kuduruk gezşyor, iyice yükseltiyosunuz dkfkf
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılİyi 30 yaş üstü olunca kurtarıyor bizi 🤩 minyon severiz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. normal bence bende 20-28 arasını çok çekici buluyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Birileri o yaşlara dayı diyor cesaretinizden dolayı tebrik ederim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Minyon hatun evde bıcır bıcır dolanacak en sevdiğim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tam desiğin yaş aralığındayım ve bayılırımmm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Bu zamanda bütün kozlarda var bu durum ne dıkkat cekkyorsa artık
00 Yorumlaşimdiki 20 yaş erkeklerin çiğliği düşünülünce artık normal geliyor bana
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBüyük ihtimalle 40 yaşında evde kalmış bir abimizsin
10 YorumlaDeğil bence şahsen ben yaşıtlarımı beğeniyorum olgun kadın da adam da bana göre değil
41 Yorumla- 1 yıl
Bi bana bak bakalım, merak ettim seni ben. :)
1 yılbütün erkeklerin buraya cokmesi pedofililigin ulkede ne kadar yaygın olduğunun kanitidir
41 Yorumla- 1 yıl
ee kaç bin çocuk gelin var zaten ülkede
1 yılBence cok iticiler , ne ilgini cekiyo mesela? Selam verdikten sonra cinselik sorulari sormalarimi?
Bak , " bende severim " diyenlerin altinda yavsamaya baslamislar bile..00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılben severim minyon.. tarlanın eve yakını kadının yere yakını demiş çin atasözü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMax tc kızları zaten babaları yaslarindakilere dayılara ilgileri var hep nedense
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal, ne yaptığını bilen biri olsun ki kendimi ona birakakayim diye düşünüyorsundur
00 YorumlaÇok küçüksün bu yaşlarda normaldir ama sakın öyle biriyle çıkma ya da evlenme.
Hata yaparsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl18 yaşındayım bende bazen yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum, bence böyle şeylerde yaş çok önemsiz
43 Yorumla- 1 yıl
çok merak ettim seni ben. :)
1 yılailenden sevgi ilgi gormediysen a normal degil yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler geç olgunlaşıyor zaten.
41 YorumlaSen sıyırmışsın kızım ayarlı içine girip gobalı yediniz an anlarsınız hayatı hahaha
00 Yorumla
1 yılBenden bahsediyorsun sanırım. :) Severim evet. Seni çok merak ettim ben. :)
00 YorumlaBende olgun insan seviyorum yaşa çok takılmıyorum kafası olgun olsun yeter
00 YorumlaOlabilir yani aşko ben de hemcinslerimden hoşlanıyorum yani gayim herkesin tercihi farkli
01 Yorumla- 1 yıl
Wiii puuğ
1 yılBende öyleyim minyon esmer Latin k ürt a rap farketmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılFiziken mi davranışları mi?
02 Yorumla
Soran1 yılher türlü
- 1 yıl
Her türlü olmaz bi başlangıç vardır. Önce davranışları yaklaşımları hoşuna gidiyordur
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Benimde gidiyor normal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılbenden bahsediyor çekilin kenara
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılevett yide pedofilr yorumlara akın etmuş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. nasıl seversen 70 te sevebilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Çok normal olur tabii.
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı aşk ve güven varsa belki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Minyon sevilmez mi, severiz.
00 Yorumla
1 yılNormal
Ben de çıtır minyon bebekk seviyorum00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Normalleşti 15, üzeri de baban yaşı oluyor ya
00 YorumlaNe kadar minyon
00 YorumlaGerçek sevginin yaşı olur mu?
Normal bana göre10 YorumlaOfff tam hayalimdeki minyon musun💋💋💋👣👣
00 Yorumla
1 yıl40 iyidir hele akrepse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılBazı kızlarda oluyor bu.
00 Yorumla - Devamını Gör (132)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne