Aşk İlişkileri Kendimden büyük, 28-35 yaşında olanlardan hoşlanıyorum. Pişman olur muyum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor 19 yaşındayım bu bi suc mu kendimden büyük sevgili yapsam pişman olur muyum.. Güncellemeler+1 yıl 28-35 yas araligi Kendimden büyük, 28-35 yaşında olanlardan hoşlanıyorum. Pişman olur muyum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Pişman olursun 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Senin yaşıtın olup, olgun sevdalısı olmayan ergen var mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl var Yorumla Oluştur +1 yıl 10 kişi arasından 1 kişi falan mı Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Olmazsın aksine çok memnun olursun. Denemeyenlar hayır der.Ancak işin içine girince keşke daha önceden neden olmadım yaşın önemi yokmuş desin. 0 0 Yorumla
depresifkedy Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Genelde baba sorunları olan kişiler yaşca büyüklerden hoşlanır. Muhtemelen sevgi açlığını bu yüzden yaşlı adamlardan karşılamak istiyorsun. Kötü bir şey değil. 2 0 Yorumla
seninaynan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Olgun insanlardan hoşlanman normal çünkü kadınlar erken olgunlaşır 0 0 Yorumla
Grkmcmm01 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Suç değil ama geçici bir heyecan imkanı yok anlasmanın 0 0 Yorumla
gizemliadam19 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı. Kullanır atarlar ben öyle yapmıştım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl cok kötüsün Yorumla gizemliadam19 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Ergenlikten çıkamadığın için. 0 0 Yorumla
EcmGngrmd Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 80% +1 yıl Ne istediğini bildiğin sürece sorun etme 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bilakis aradığınızı bulursunuz 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Kullanırlar sadece 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. yapma yanarsın :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Pişman olursun
Senin yaşıtın olup, olgun sevdalısı olmayan ergen var mı?
var
10 kişi arasından 1 kişi falan mı
Olmazsın aksine çok memnun olursun. Denemeyenlar hayır der.
Ancak işin içine girince keşke daha önceden neden olmadım yaşın önemi yokmuş desin.
Genelde baba sorunları olan kişiler yaşca büyüklerden hoşlanır. Muhtemelen sevgi açlığını bu yüzden yaşlı adamlardan karşılamak istiyorsun. Kötü bir şey değil.
Olgun insanlardan hoşlanman normal çünkü kadınlar erken olgunlaşır
Suç değil ama geçici bir heyecan imkanı yok anlasmanın
Kullanır atarlar ben öyle yapmıştım
cok kötüsün
Teşekkür ederim
Ergenlikten çıkamadığın için.
Ne istediğini bildiğin sürece sorun etme
Daggy tarzı yani ister misin?
Bende olgun seviyorum
Bilakis aradığınızı bulursunuz
Gayet normal
evet büyük pişmanlık